Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXI Tema)

QUOTE(saulyte525 @ 2013 11 21, 16:32)
kad man 47, dukrai 8 metai.

wub.gif

QUOTE(Whagati @ 2013 11 21, 16:35)
Antra serija ziuriu "Trava pod sniegom", ar toliau kankintis ar nebe?  g.gif  jau tas "sunus" tai labai  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

jei turi ką žiūrėt-nesikankink ,bet aš tai nemačius tik pagal save sakau.Dažniausiai jei nekabina nuo pirmos serijos,tai man jau kuo toliau,tuo prasčiau būna.Nors buvę ir išimčių g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2013 11 21, 16:33)
Planuotojos jūs lotuliukas.gif  Ne planuot reikia, o ta linkme dirbt nuosekliai

labai tikslus pastebejimas drinks_cheers.gif
sutinku, jei bus amzius nuo 40 iki 55 lotuliukas.gif
mano vaikis ir uzaugintas, toli mokosi ir dirba, man galvos nekvarsina, bet del B, tai dar daug dirbt reikia, labai jis uzleistas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2013 11 21, 16:43)

Pastebit, kad mes bendraujam tokiais gūsiais? Tylim tylim, paskui iškart keli puslapiai.
Ateis Visgi, turės ką skaityt ax.gif 

Atsiranda aktuali tema-subanguojam,išsisemiam-vėl patylim iki kito karto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte525 @ 2013 11 21, 17:32)
man 47, dukrai 8 metai.

o man 39 metai, dukrai 3 metai ir daug kas sako: "ateis laikas, dukra taves gedysis.... blink.gif ".
na, bet vaikas, tai ne pienas ir ne kefyras, kad uzsimanei, nuejai parduotuven ir ...nusipirkai ax.gif
ar as ne teisi?

mastau, ka vakarui ziuret? g.gif
Atsakyti
Aš ką tik pabaigiau vieną fainą lengvutį serialiuką ir labai į temą mūsų gvildenamai temai. Jei nematę,rekomenduoju mirksiukas.gif Бабушка на снося
Atsakyti
visas vaišinu savo nauju šedevru ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2013 11 21, 17:10)
o man 39 metai, dukrai 3 metai ir daug kas sako: "ateis laikas, dukra taves gedysis.... blink.gif ".

man neapsiverstu liezuvis taip pasakyti blink.gif

O auginti vaikus tikrai nelengva, tai daug sunkiau negu as isivaizdavau kai man buvo 20 biggrin.gif Todel dziaugiuosi, kad spejau issilakstyti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2013 11 21, 19:38)
man neapsiverstu liezuvis taip pasakyti  blink.gif

cia vieni V draugai taip pasake, bet is po to ir nebendraujam su jais blink.gif

siulykit kokiu gyvenimo melodramu, prasau ir labai laukiu 4u.gif
Atsakyti
biggrin.gif oho kaip nuo temos nukrypta buvo.maniau as viena linkus i lankas nueit,ne apie filmus rasinet.na,jei metus rasot,tai man vasari bus 35-eri ir tikiuosi ziemai besibaigiant-pavasariui beprasidedant sulaukt laimingai treciojo vaikelio.ne viskas tvarkoj,kaip turetu buti,bet tikekimes Dievulis pades ir viskas gerai baigsis.nuo 3-ju karaliu sedesiu namie ir ziuresiu melodramas,kurias rekomenduojate. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2013 11 21, 18:58)
.ne viskas tvarkoj,kaip turetu buti,bet tikekimes Dievulis pades ir viskas gerai baigsis.nuo 3-ju karaliu sedesiu namie ir ziuresiu melodramas,kurias rekomenduojate. rolleyes.gif

linkiu,kad viskas butu gerai 4u.gif

man gruodzio 30 bus 32 cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 11 21, 20:01)
linkiu,kad viskas butu gerai 4u.gif

man gruodzio 30 bus 32 cool.gif

4u.gif aciu.
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2013 11 21, 18:58)
biggrin.gif oho kaip nuo temos nukrypta buvo.maniau as viena linkus i lankas nueit,ne apie filmus rasinet.na,jei metus rasot,tai man vasari bus 35-eri ir tikiuosi ziemai besibaigiant-pavasariui beprasidedant sulaukt laimingai treciojo vaikelio.ne viskas tvarkoj,kaip turetu buti,bet tikekimes Dievulis pades ir viskas gerai baigsis.nuo 3-ju karaliu sedesiu namie ir ziuresiu melodramas,kurias rekomenduojate. rolleyes.gif

linkiu sulaukti, na jau nemazai kelio iveikta, viskas bus gerai wub.gif
Atsakyti