Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXI Tema)

QUOTE(sena pažįstama @ 2013 11 21, 14:38)
Dirbom. cool.gif  Iki tol, kol suprastejo mano sveikata, krito hemoglobinas, dabar as daktaru dziaugsmas bigsmile.gif Ir dziaugiuosi, kad esant tokiems sveikatos sutrikimams nepastojau. blush2.gif

Turėjau omeny: stiprinkit sveikatą, valgykit daržoves, negerkit, nerūkykit tongue.gif ax.gif O tu ką pagalvojai? blush2.gif mirksiukas.gif lotuliukas.gif Et jaunystė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2013 11 21, 15:53)
Turėjau omeny: stiprinkit sveikatą, valgykit daržoves, negerkit, nerūkykit tongue.gif  ax.gif  O tu ką pagalvojai? blush2.gif  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif Et jaunystė wub.gif

lotuliukas.gif Nerukau, geriu saikingai, valgau darzoves, gal mesos per mazai, uz tai tas hemoglobinas ir nukrito biggrin.gif Nu supratau pagal savo istvirkimo laipsni lotuliukas.gif
Atsakyti
kalbant apie metus, tai man 32 mirksiukas.gif nors rusu melodramas ziurejau ir kai su pirmagime buvau dekrete rolleyes.gif beveik pries 7 metus biggrin.gif
O del trecio, as pasirasyciau, jeigu MB dazniau namie butu, nors namu seimininke buti ne man schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2013 11 21, 13:45)

Mano metai man labai patogūs - vaikai užauginti, išmokyti, dirba ir šiek tiek užsidirba. MB išauklėtas, kad galim veikti kiekvienas  ką norim, turim du kompus. Ko daugiau norėt biggrin.gif

svarbiausia lotuliukas.gif
as jau irgi noriu,kad mano vaikai butu uzauginti ir pan. ale dar ilgai teks laukti lotuliukas.gif

QUOTE(Vilioja @ 2013 11 21, 13:48)
Pacankė biggrin.gif  Man ties 27 labai buvo užstrigę, bet kai vožtelėjo mintis, kad tuoj vaikas pavys ir pralenks, atstrigo  biggrin.gif

nu mano vyresnioji irgi greitai mane pasivys lotuliukas.gif
nu as suvokiu,kad man senai jau ne 20 cool.gif

QUOTE(Vilioja @ 2013 11 21, 14:53)
Turėjau omeny: stiprinkit sveikatą, valgykit daržoves, negerkit, nerūkykit tongue.gif  ax.gif  O tu ką pagalvojai? blush2.gif  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif Et jaunystė wub.gif

lotuliukas.gif
as tai jau vaiku daugiau nenoriu blush2.gif nu gal kada uzsimanysiu pagranduko,ka gali zinoti,bet dabar tai schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krištolinė ledi: 21 lapkričio 2013 - 15:14
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 11 21, 15:11)
as jau irgo noriu,kad mano vaikai butu uzauginti ir pan. ale dar ilgai yeks laukti lotuliukas.gif

as laukiu kada gales patys vieni namie pabuti ir sakys, mama tik vaziuok kur reikia, mes pabusim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 11 21, 15:38)
Dirbom. cool.gif  Iki tol, kol suprastejo mano sveikata, krito hemoglobinas, dabar as daktaru dziaugsmas bigsmile.gif Ir dziaugiuosi, kad esant tokiems sveikatos sutrikimams nepastojau. blush2.gif

O dėl ko krito hemoglobinas, priežastis aiški? Mano buvo iki 70 kritęs, bet dabar, kai pašalinta priežastis, viskas ok.
O aš tai pavyzdžiui labai džiaugiuos kad esu ir jaučiuos jauna mama, gal būsiu ir jauna močiutė biggrin.gif Su dukra dar laisvai į kokį klubelį nulėkčiau lotuliukas.gif Dabar jaunimas taip anksti retai gimdo. Bet pagranduko tai ne, negalėčiau ir nenorėčiau. gal kai paliksim dviese, gailėsimės, kad trečio mažiuko nėra, bet dabar tai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2013 11 21, 15:13)
as laukiu kada gales patys vieni namie pabuti ir sakys, mama tik vaziuok kur reikia, mes pabusim  biggrin.gif

drinks_cheers.gif su mielu noru vaziuosiu lotuliukas.gif kur nors su vyru dviese,be vaiku wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2013 11 21, 16:14)
O dėl ko krito hemoglobinas, priežastis aiški? Mano buvo iki 70 kritęs, bet dabar, kai pašalinta priežastis, viskas ok.

Dar nerado, nors jau isprievartauta per visus galus lotuliukas.gif O kokia Tavo priezastis buvo? Gal jiems pasufleruoti, kur ieskoti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 11 21, 16:24)
Dar nerado, nors jau isprievartauta per visus galus lotuliukas.gif O kokia Tavo priezastis buvo? Gal jiems pasufleruoti, kur ieskoti? g.gif

Pas mane moteriškos bėdos buvo, per daug nukraujuodavau.Buvo miomų priaugę gimdoj
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2013 11 21, 12:44)
Labas,
prestarauju, nes as vyriausia ir pasijusiu labai prastai blush2.gif
pradejau vakar ziuret ,,liubov s ispytatelnom srokom", kazkaip panasiai vadinas ax.gif neblogas, bet tik pusantros serijos iki miego iveikiau mirksiukas.gif

taigi kai balsuoji bendram balsavime, tarkim kas 5 metus padalinti tai nesimato kam kiek metų, tada aš nesigėdinu ir pasakau, kad man 47, dukrai 8 metai.
Atsakyti
Antra serija ziuriu "Trava pod sniegom", ar toliau kankintis ar nebe? g.gif jau tas "sunus" tai labai schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2013 11 21, 16:35)
Antra serija ziuriu "Trava pod sniegom", ar toliau kankintis ar nebe?  g.gif  jau tas "sunus" tai labai  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

Seniai žiūrėjau ir pamiršau. Bet prisimenu, kad pabaigiau.

Pastebit, kad mes bendraujam tokiais gūsiais? Tylim tylim, paskui iškart keli puslapiai.
Ateis Visgi, turės ką skaityt ax.gif O Spooorgai mes nepatinkam? Pastebiu paskaito, bet nieko nepapasakoja.
Atsakyti