Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXI Tema)

QUOTE(Vilioja @ 2013 11 20, 14:04)
Norėčiau būt pensininke, tik kad metų nebūtų labai daug rolleyes.gif  Arba kad ir dekrete. Dabar mano amžius toks, kad dekrete būt JAU negaliu, pensijoj DAR negaliu rolleyes.gif

ir mano amzius toks rolleyes.gif , dabar pagalvojau gal idomu butu naujoj temoj pabalsuoti koks temos lankytoju amzius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte525: 21 lapkričio 2013 - 11:29
Labas,
prestarauju, nes as vyriausia ir pasijusiu labai prastai blush2.gif
pradejau vakar ziuret ,,liubov s ispytatelnom srokom", kazkaip panasiai vadinas ax.gif neblogas, bet tik pusantros serijos iki miego iveikiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 21 lapkričio 2013 - 12:47
Aš ir tikrai ne iš jauniausių-kove 39 stuktels ax.gif kai aš gimiau,mano močiutė buvo tokio amžiaus ,o aš dar dvimetinuką auginu lotuliukas.gif Taip,kad tinku būt ir jauna močiute (nors tikiuosi,kad nebusiu) ir tokia pusiau jauna mama lotuliukas.gif
Atsakyti
o as metu neskaiciuoju,man visada bus 20 lotuliukas.gif nors vyras kartais del mano savijautos jau ir pensininke vadina lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2013 11 21, 12:44)
Labas,
prestarauju, nes as vyriausia ir pasijusiu labai prastai blush2.gif

O ko dabar? Moji goda - mojo bogatctvo biggrin.gif Ir jaučiuos aš savo metuose labai gerai, va ir čia pritampu, atrodo. Problema vienintelė - nemėgztu balionėlių, matyt išaugau iš to amžiaus mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Mano metai man labai patogūs - vaikai užauginti, išmokyti, dirba ir šiek tiek užsidirba. MB išauklėtas, kad galim veikti kiekvienas ką norim, turim du kompus. Ko daugiau norėt biggrin.gif Va ir išsidaviau sena esanti. Bet dar ne močiutė, tai gal ir ne sena tongue.gif
Vis pagalvoju, ar galėčiau tiek sau leist, jei turėčiau darželinio/mokyklinio amžiaus vaikų. Turbūt ne. Nors pamokų ruošt man nereikėjo, bet neskaitant maisto ir apsirengimo, kiek dar buvo visokių kaukių, renginių ir t.t. Nekalbant jau apie ligas.
Todėl labai gerbiu ir užjaučiu mažų vaikų tėvus. Vaikus augint - labai sunkus ir atsakingas darbas. Bet ir malonus labai.

Vis neprieinu prie Stalino ar jo sūnaus. Turėjau pradėtą Severnij vieter, tai vakar pabaigiau. Toks visai nieko, tik vietom biškį pasaka.
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 11 21, 14:31)
Aš ir tikrai ne iš jauniausių-kove 39 stuktels  ax.gif  kai aš gimiau,mano močiutė buvo tokio amžiaus ,o aš dar dvimetinuką auginu  lotuliukas.gif  Taip,kad tinku būt ir jauna močiute (nors tikiuosi,kad nebusiu) ir tokia pusiau jauna mama  lotuliukas.gif

Nu, mes su vyru planuojam ir ketvirta vaika pagranduka pasigaminti, jei tik mano sveikata leis, o as vyresne uz jus. blush2.gif
Nebent patapsiu jauna mociute anksciau nei spesiu buti vyresne mama lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 11 21, 13:33)
o as metu neskaiciuoju,man visada bus 20 lotuliukas.gif nors vyras kartais del mano savijautos jau ir pensininke vadina lotuliukas.gif

Pacankė biggrin.gif Man ties 27 labai buvo užstrigę, bet kai vožtelėjo mintis, kad tuoj vaikas pavys ir pralenks, atstrigo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilioja: 21 lapkričio 2013 - 13:56
labas visoms, o gal vistik_as seniausia?
man 39 baigias blush2.gif ax.gif
iseinu ziuret_prichal lyubvi i nadezhda (2013)_kol mazoji miega pietu su savo "draugais vejaraupiais"
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 11 21, 13:47)
Nu, mes su vyru planuojam ir ketvirta vaika pagranduka pasigaminti, jei tik mano sveikata leis, o as vyresne uz jus. blush2.gif

Kad mano vyras pasirašytų mano planams,tai ir mes taip pat planuotume lotuliukas.gif
Atsakyti
Planuotojos jūs lotuliukas.gif Ne planuot reikia, o ta linkme dirbt nuosekliai
Atsakyti
filme vaidina mano pamegtas aktorius_Andrejus Bilanovas
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 21 lapkričio 2013 - 14:38
QUOTE(Vilioja @ 2013 11 21, 15:33)
Planuotojos jūs lotuliukas.gif  Ne planuot reikia, o ta linkme dirbt nuosekliai

Dirbom. cool.gif Iki tol, kol suprastejo mano sveikata, krito hemoglobinas, dabar as daktaru dziaugsmas bigsmile.gif Ir dziaugiuosi, kad esant tokiems sveikatos sutrikimams nepastojau. blush2.gif
Atsakyti