Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXI Tema)

QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 11 20, 08:29)
manau tau tiktu smile.gif

tau turetu patikti,jis tokio tipo kaip Dikij o dar ir veiksmas vyksta kaime thumbup.gif

1. Penktadienį žinosim mirksiukas.gif
2.Įkalbėjai -jau siunčiuosi.Dar ir vyreliui norėjau užfundyt-pasirodo jau laukia savo eilės jo sandėliuke lotuliukas.gif

Mergai,nesitikėjau,kad taip gali man būti-noriu į darbą g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julsita: 20 lapkričio 2013 - 08:39
QUOTE(Julsita @ 2013 11 20, 08:38)
Mergai,nesitikėjau,kad taip gali man būti-noriu į darbą  g.gif

bigsmile.gif nu va,matai,o pries kelis menesius visai kitaip kalbejai biggrin.gif
as gal ir noreciau,bet kai zinau,kad neturiu galimybes ir dar ilgai neturesiu-tai sedziu ir tyliu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 11 20, 09:38)
Mergai,nesitikėjau,kad taip gali man būti-noriu į darbą  g.gif

Eina sau bigsmile.gif . Kaip pavydžiu žmonėms, kurie nori eiti į darbą. Man matyt reiktų ilgų atostogų kad norėčiau eiti į darbą, nors namuose veiksmo turiu tai ohoho, galvoju kad ir ilgos atostogos nepadėtų, nes einu tik tam kad reikia algą užsidirbti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2013 11 20, 09:00)
Eina sau  bigsmile.gif . Kaip pavydžiu žmonėms, kurie nori eiti į darbą. Man matyt reiktų ilgų atostogų kad norėčiau eiti į darbą, nors namuose veiksmo turiu tai ohoho, galvoju kad ir ilgos atostogos nepadėtų, nes einu tik tam kad reikia algą užsidirbti  doh.gif

echh... atostogos kur silta dabar taip gerai butu, tiktu ir kaimas vasarinis.

Julsita, sveikateles jums isiems smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2013 11 20, 09:00)
Eina sau  bigsmile.gif . Kaip pavydžiu žmonėms, kurie nori eiti į darbą. Man matyt reiktų ilgų atostogų kad norėčiau eiti į darbą, nors namuose veiksmo turiu tai ohoho, galvoju kad ir ilgos atostogos nepadėtų, nes einu tik tam kad reikia algą užsidirbti  doh.gif

Oi,čia man žinok labai greit giesmelė gali pasikeist-tegu tik kokia nesamonė ir psio.Tada jau aš stresuoju,nieks nemiela ir užsibaigia meilė darbui. O šiaip tai aš visada sakiau ir,ko gero,sakysiu,kad jei algą gautų namų šeimininkė,aš turėčiau patį fainiausią darbą pasaulyje smile.gif Man darbas ir dėl algos,be kurios mūsų šeimai stipriai spaustis reikia. Šiaip aš jokio komplekso nejausčiau,kad sėdžiu namie..Deja,negaliu sau to leist ir tikrai bijau netekt darbo...

QUOTE(saulyte525 @ 2013 11 20, 09:56)

Julsita, sveikateles jums isiems smile.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 11 20, 14:20)
Man darbas ir dėl algos,be kurios mūsų šeimai stipriai spaustis reikia. Šiaip aš jokio komplekso nejausčiau,kad sėdžiu namie..Deja,negaliu sau to leist ir tikrai bijau netekt darbo...
Ačiū  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 11 20, 13:20)
  Man darbas ir dėl algos,be kurios mūsų šeimai stipriai spaustis reikia. Šiaip aš jokio komplekso nejausčiau,kad sėdžiu namie..Deja,negaliu sau to leist ir tikrai bijau netekt darbo...
Ačiū  4u.gif

Visiškai pritariu drinks_cheers.gif Tik paraudonintą žodelį pakeisčiau į "tik" cool.gif
Norėčiau būt pensininke, tik kad metų nebūtų labai daug rolleyes.gif Arba kad ir dekrete. Dabar mano amžius toks, kad dekrete būt JAU negaliu, pensijoj DAR negaliu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2013 11 20, 15:04)
Dabar mano amžius toks, kad dekrete būt JAU negaliu, pensijoj DAR negaliu rolleyes.gif

lotuliukas.gif Ir man tas pats.
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2013 11 20, 14:04)
Visiškai pritariu drinks_cheers.gif  Tik paraudonintą žodelį pakeisčiau į "tik" cool.gif
Norėčiau būt pensininke, tik kad metų nebūtų labai daug rolleyes.gif  Arba kad ir dekrete. Dabar mano amžius toks, kad dekrete būt JAU negaliu, pensijoj DAR negaliu rolleyes.gif

Vat aš dar suspėjau dekrete pabūt(nors vyro jau kelis sykius paklausė,ar ne anūką nešiojasi lotuliukas.gif ),kuris labai jau greit praėjo,nors,kai jis buvo priešakį,atrodė,kad vaje vaje kiek ilgai aš galėsiu pasimėgaut namų šeimininkės statusu tongue.gif
Atsakyti
Paziurejau "Milioner", nelabai koks, tik pati pabaiga patiko, o siaip tai gaila laiko g.gif
Atsakyti
Labai patinka "Жить дальше".

Vienatvės leitmotyvas jaučiasi.
Kartais net graudu (turbūt, kad iš melodramos lentynos), kokie žmonės yra vieniši, nors aplink pilna žmonių.
Turi ir detektyvo prieskonių. 4 serijos įveiktos, ir vis dar įdomu kas yra kas, kuri yra ji, kas jis toks?

Rekomenduoju thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaya: 20 lapkričio 2013 - 19:22
laba visoms_paziurejau Любовь с испытательным сроком (2013) 4u.gif patiko.
mano mazoji sian vejaraupiais apsirgo verysad.gif
Atsakyti