Sveikutės
Aš po eilinio "kurorto" jau namie Liuks-naijienų apstu,tai kol nedarbingumas tęsiasi,žiūrėt bus ką O man tai lomkės normaliem vaidybiniam filmam,nes per dienas galva išūžta Maša ir Lokiu.Nors flešiukyj sukelta turėjau ir komedijų,ir Ubit Stalina buvau pasiruošus,ale nežiūrėsiu gi aš filmų,kai vaikas po lašine guli -jį Maša linksmino. Na bet mes jau apsveikę,tai naverstaem upuščenoje
QUOTE(Julsita @ 2013 11 19, 17:23)
Sveikutės
Aš po eilinio "kurorto" jau namie Liuks-naijienų apstu,tai kol nedarbingumas tęsiasi,žiūrėt bus ką O man tai lomkės normaliem vaidybiniam filmam,nes per dienas galva išūžta Maša ir Lokiu.Nors flešiukyj sukelta turėjau ir komedijų,ir Ubit Stalina buvau pasiruošus,ale nežiūrėsiu gi aš filmų,kai vaikas po lašine guli -jį Maša linksmino. Na bet mes jau apsveikę,tai naverstaem upuščenoje
Sveika sugrįžus namo. Tai kaip supratau tik mažius pradėjo eiti į darželį ir prasidėjo ,,linksmybės"?
QUOTE(ErikaN @ 2013 11 19, 16:31)
Sveika sugrįžus namo. Tai kaip supratau tik mažius pradėjo eiti į darželį ir prasidėjo ,,linksmybės"?
Nerealios Jau jis ir taip prie ligoniukų buvo,bet kd kas trečią savaitę ligoninėn reiktų,tai dar taip nebuvę
QUOTE(Julsita @ 2013 11 19, 16:46)
Nerealios Jau jis ir taip prie ligoniukų buvo,bet kd kas trečią savaitę ligoninėn reiktų,tai dar taip nebuvę
ojetau
QUOTE(Julsita @ 2013 11 19, 17:23)
Aš po eilinio "kurorto" jau namie
sveika sugryzus
QUOTE(Julsita @ 2013 11 19, 17:46)
Jau jis ir taip prie ligoniukų buvo,bet kd kas trečią savaitę ligoninėn reiktų,tai dar taip nebuvę
vargsiukas vaikas sveikatos ir vilties, kad daugiau nebereiktu sugryzt i ligonine o paciai_stiprybes
Oi Julsita neduokD tokių kurortų.
O aš galvojau, kad tu taip į darbą įnikus, net nepagalvojau apie kurortą...
Tai čia nuo to karto maratonas prasidėjo? Na kai rašei, kad manei jog neišvengsit, paskui džiaugeisi kad vis tik išvengėt...
http://kinozal.tv/de....php?id=1145453
Tai čia nuo to karto maratonas prasidėjo? Na kai rašei, kad manei jog neišvengsit, paskui džiaugeisi kad vis tik išvengėt...
http://kinozal.tv/de....php?id=1145453
QUOTE(Visgi @ 2013 11 19, 18:06)
Oi Julsita neduokD tokių kurortų.
Pirmą dalį tikrai mačius,ale visai neprisimenu. Na reiks jaučiu iš naujo abi parsisiųst...
O apie darbą šiek tiek..na ir kartu į temą šiek tiek
Praeitą savaitę pas mus darbe užeina viena labai graži moteris,potenciali klientė Aš pati sau pagalvoju "jetus,kokia panaši į aktorę iš Balzakovskyj vozrost".Turiu galvoj aktorę Juliją Menšovą
Ir aš net pritūpiau,kai toji moteris rusiškai paklausė kainos Paskui susmegenavau,kad ta rusų kalba labai jau nerusiška (buvo lenkė),bet iš pradžių tai aš net atsakyt negalėjau
QUOTE(Visgi @ 2013 11 18, 15:33)
Jau tris serijas pasiziurejau. Patinka. Principas kaip "Ostrov nenuznyx liudei", tik cia kazkas del kazko uzdaro keliolika zmoniu i bunkeri. Kas megsta ziureti online:
http://www.seasonvar...t...osleĀ».html
Labas vakaras
Julsita jums kad daugiau nereiketu vazineti i tokius "kurortus"
lauksiu visu seriju
O as ziuresiu Pasecnik,nu man patinka,kriminalas, viskas vyksta kaime ir pasijuokti yra is ko,viena byla-2 serijos
Julsita jums kad daugiau nereiketu vazineti i tokius "kurortus"
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 11 19, 20:11)
Jau tris serijas pasiziurejau. Patinka. Principas kaip "Ostrov nenuznyx liudei", tik cia kazkas del kazko uzdaro keliolika zmoniu i bunkeri.
lauksiu visu seriju
O as ziuresiu Pasecnik,nu man patinka,kriminalas, viskas vyksta kaime ir pasijuokti yra is ko,viena byla-2 serijos
QUOTE(Sim@ @ 2013 11 19, 21:02)
mano svajoniu sukuosena ech
Aš ir penktadienį einu pas kirpėją ir smegenuoju,kad nusinešt atspausdintą šitą nuotrauką Nes man lyg mano veido forma panaši,tai gal ir tiktų
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 11 19, 21:17)
Labas vakaras
1.Julsita jums kad daugiau nereiketu vazineti i tokius "kurortus"
2.O as ziuresiu Pasecnik,nu man patinka,kriminalas, viskas vyksta kaime ir pasijuokti yra is ko,viena byla-2 serijos
1.Julsita jums kad daugiau nereiketu vazineti i tokius "kurortus"
2.O as ziuresiu Pasecnik,nu man patinka,kriminalas, viskas vyksta kaime ir pasijuokti yra is ko,viena byla-2 serijos
1.Ačiū.Ir aš labai norėčiau to
2.Oi..Seilė jau ir man nutįso
QUOTE(Julsita @ 2013 11 20, 07:57)
Aš ir penktadienį einu pas kirpėją ir smegenuoju,kad nusinešt atspausdintą šitą nuotrauką Nes man lyg mano veido forma panaši,tai gal ir tiktų
manau tau tiktu
tau turetu patikti,jis tokio tipo kaip Dikij o dar ir veiksmas vyksta kaime
Labas rytas