Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXI Tema)

QUOTE(sena pažįstama @ 2013 11 17, 09:17)
As 16 III sezono sugebejau pasiziureti, bet tikrai, kodel trina? g.gif

????????????? geras !!! as jauciau, kad jis be pabaigos...begu ieskoti likusiu 3-ju seriju... doh.gif

kinozale radau tik 15... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juperi: 17 lapkričio 2013 - 08:55
QUOTE(Visgi @ 2013 11 16, 14:59)
''Любовь с испытательным сроком'' /2013/
''Спецотряд ,,Шторм" / 2013 /
''Курортный туман'' /2013/
''Одинокие сердца'' /2013/
''Причал любви и надежды'' /2013/

dekui uz naujienas 4u.gif
labas visoms, vakar buvau klases susitikime po 21 metu, tai apie vidurnakty tik namo parsiradau:) bet pasibibuvom smagiai, visi issiskyrem su viltim susitikti kuo dazniau cool.gif tai siek tiek miego tik trukumas, tai jau filmai palauks siandien:)
Atsakyti
''Курортный туман'' /2013/
ką tik pažiūrėjau, labai patiko,
Atsakyti
''Шерлок Холмс'' /2013/
Трейлер-1
Трейлер-2
http://kinozal.tv/de....php?id=1145041

user posted image
Atsakyti
''Выжить после'' /2013/
Трейлер-1
Трейлер-2
http://kinozal.tv/de....php?id=1145060

user posted image
Atsakyti
Terror liubovju,pradžioj pamaniau ne mano filmas,bet pabaiga,net susimastyti privertė ax.gif
žodžiu patiko

ir Trava pod snegom ir nieko toks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 11 18, 14:38)
Terror liubovju,pradžioj pamaniau ne mano filmas,bet pabaiga,net susimastyti privertė  ax.gif
žodžiu patiko

ir Trava pod snegom ir nieko toks  4u.gif

Tai jau taip smile.gif Ir aš vietoj to kad skambinėčiau vaikams geriau filmą žiūriu smile.gif

Mačiau ir antrąjį. Aha, patiko.

Visgi, ramykis bigsmile.gif mirksiukas.gif Nespėjam nei žiūrėt, nei balionėlių dalint biggrin.gif

Patarkit, apie Staliną kurį pirmą žiūrėt - ubit Stalina ar syn otca narodov? Kuris įdomesnis? Bet jei aktoriai skirtingi tai vieną po kito tikrai negaliu žiūrėt, man taip negerai. Įterpsiu kažkokį kitokį...

Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2013 11 18, 16:36)

Patarkit, apie Staliną kurį pirmą žiūrėt - ubit Stalina ar syn otca narodov? Kuris įdomesnis? Bet jei aktoriai skirtingi tai vieną po kito tikrai negaliu žiūrėt, man taip negerai. Įterpsiu kažkokį kitokį...

Pagrindiniai aktoriai-Stalino ir Berijos-tie patys abejuose filmuose drinks_cheers.gif
Man patiko labiau Ubit Stalina, nes jis toks itemptas, detektyvinis. Syn otsa narodov-daugiau toks gyvenimiskas, ramokas, i pabaiga man jau ir nuobodokas. Biografinis daugiau.
As rinkciausi Ubit Stalina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 11 18, 15:40)

As rinkciausi Ubit Stalina  4u.gif

Įkalbėjai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 11 18, 15:40)
Pagrindiniai aktoriai-Stalino ir Berijos-tie patys abejuose filmuose drinks_cheers.gif
Man patiko labiau Ubit Stalina, nes jis toks itemptas, detektyvinis. Syn otsa narodov-daugiau toks gyvenimiskas, ramokas, i pabaiga man jau ir nuobodokas. Biografinis daugiau.
As rinkciausi Ubit Stalina  4u.gif

drinks_cheers.gif nors man abu patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2013 11 18, 16:36)

QUOTE(Vilioja @ 2013 11 18, 16:41)
Įkalbėjai 4u.gif

ziureciau atvirksciai...ziurejau... lotuliukas.gif

sian pabaigiau Krasnyjie gory... kaip ten sako "na vkus druziej niet" ?... iskankinau ta filma...padrikas kazkoks- jausmas toks , kad reikejo kazkaip ta juosta susukt ir filma nufilmuot... schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juperi: 18 lapkričio 2013 - 16:48
QUOTE(Juperi @ 2013 11 18, 16:46)
ziureciau atvirksciai...ziurejau... lotuliukas.gif

Nebalamutyk 4u.gif 4u.gif Abu matei? 4u.gif 4u.gif
Vakar vaikis paliko teleloto bilietą. Dabar patikrinau, ogi ir įstrižainės - 9 Lt, ir kampai - 2 Lt. bigsmile.gif Pirmąkart gyvenime bigsmile.gif tokia sėkmė lotuliukas.gif Net nežinau, ar dalintis su vaiku, ar nuslėpt g.gif
Atsakyti