Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXI Tema)

QUOTE(sena pažįstama @ 2013 11 14, 07:46)
Pradejau ziureti "Bratja po obmenu"
http://www.seasonvar..._po_obmenu.html
su pagrindiniu Svotu aktoriumi thumbup.gif
Skirtingose Rusijos dalyse gyveno du broliai dvyniai, vienas sedintis zonoje, kitas-statybinio verslo magnatas. Mirsta tevas, broliai atvyksta i laidotuves, pasipasakoja savo gyvenimus, kaip taisykle, pasigeria biggrin.gif Na o ryte atvyke zonos priziuretojai pasiima ta magnata, o turtuolio apsauga pasikrauna zonoje gyvenusi broli. Na ir prasideda ju nuotykiai skirtinguose gyvenimuose drinks_cheers.gif

Aciu labai sena apazystama butinai paziuresiu 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,
as ir ,,bratja po obmienu" ziuriu, patinka wub.gif
Atsakyti
Laba,

Кукловоды 2013
Sunkiai pradzioje ziurejosi, bet patiko thumbup.gif Sudetingas filmas blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif
pasirodau,kad gyva...buvo nekalbadieniai,tai tik tyliai skaiciau ir ziurejau ph34r.gif
per ta laika paziurejau Karpov 2 sezonus,uztrukau su j,nes seriju daug....nemegstu tokiu ilgu,bet sis uzkabino.Cia apie buvusi menta,kuriam pavaziavo stogas,jis 11 zmoniu nuzude,ji uzdare i beprotnami,po dvieju metu isejo i laisve,visas pripumpuotas vaistais,pasitinka ji tik vienintelis draugas,visi aplinkui ji nekencia,vis atiranda zmoniu norinciu ji pribaigti,atkersyti.....kam patinka detektyvai,kriminalai-manau patiks.
Телесериал «Карпов» расскажет о дальнейшей судьбе бывшего подполковника милиции Стаса Карпова. Освободившись после принудительного лечения, Карпов оказывается «у разбитого корыта». Не осталось ничего из того, чего он так долго добивался: ни денег, ни положения, ни власти. Бывшему менту выписан волчий билет, в полицию он не попадет даже на самую мелкую должность. Пытаясь хоть как-то прокормить себя, Карпов устраивается работать охранником на склад. Он смотрит на мир трезвыми глазами, не задурманенными властью. Однажды он видит объявление о вознаграждении за розыск преступника и понимает, что помнит того по старым делам, и может разыскать его...
http://kinozal.tv/de....php?id=1138887

paskui paziurejau Jesenin,geras,patiko, jis man savo elgesiu primine stalino sunu,Chiapajeva,buvo skandalistas wacko.gif bis.gif alc.gif ir nail.gif smileysex.gif nenuostabu,kad gyvenimas jo baigesi butent taip.... Visgi aciu,kad rekomendavai,nes tikrai nebucia jo ziurejus.

na o paskutinis mano paziuretas-Ubit Stalina,patiko,geras...labai nustebino suzinojus kas buvo spionu,tikrai netiketa man buvo....Dabar net nezinau ka ziureti,nors sandeliuke daug ka turiu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krištolinė ledi: 14 lapkričio 2013 - 18:36
Laba vakara
QUOTE(Krištolinė ledi)
...buvo nekalbadieniai,tai tik tyliai skaiciau ir ziurejau ph34r.gif

.... Visgi aciu,kad rekomendavai,nes tikrai nebucia jo ziurejus.

Zvilgtelnu ir as cia, o rasyti neturiu ka, nes nieko neziuriu. Neturiu ka. Nekabinimo stadija pas mane. Tai ziurejau cia pora vakaru per TV tuos man mielus kartojamus Ru filmus kur esu pries pora metu maciusi.

Malonu, kad patiko smile.gif Man tik apmaudu buvo labai, kad nepavyko tai porai savo pasimatymo igyvendinti...

Laikyyykit vagiii biggrin.gif Bet tai šustros kokios

user posted image

Nesu jo gerbeja, bet gan nebloga man si jo sena daina, esu girdejusi ne karta, bet siandien ir vel malonu ausiai Так не бывает

Tai tiek mano horizonte. Gero vakaro
Atsakyti
sveikos, pasirodau ir as ax.gif paziurejau gana keistai idomu seriala, 4 seriju_Погружение (2013), apie jaunima, kurie autobusu vyko i kelione, pakliuvo i autoavarija ir ...nors niekas nesuzeide, toliau keliavo pesciomis... Kelione pilna ivykiu...
Atsakyti
Vel badauju doh.gif Geeeelbeeekit help.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 11 15, 16:13)
Vel badauju doh.gif Geeeelbeeekit help.gif

Nebent obuoliukų galiu pasiūlyt biggrin.gif

Aš nežinau, ar badauju g.gif Nežiūriu nieko, ir nežinau, ar noriu ko nors. Gal 80-uosius pradėt, 3-ią sezoną g.gif Bet jei nemezgu, iškart lūžtu, o komedijas man klausyt neužtenka, reikia mimikas matyt. Vot kokios problemos globalinės pas mane. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2013 11 15, 18:59)
Nebent obuoliukų galiu pasiūlyt  biggrin.gif

Aš nežinau, ar badauju g.gif  Nežiūriu nieko, ir nežinau, ar noriu ko nors. Gal 80-uosius pradėt, 3-ią sezoną g.gif  Bet jei nemezgu, iškart lūžtu, o komedijas man klausyt neužtenka, reikia mimikas matyt. Vot kokios problemos globalinės pas mane. smile.gif

Vabaliukai jau senu senoveje isziureti biggrin.gif
Duokit ka nors skanaus essen.gif:
Atsakyti
ziuriu_Берега моей мечты (2013))kas badauja, tai rekomenduoju 4u.gif
12 seriju serialas (paziurejau 5 serijas_patiko).
tai pasakojimas apie jureiviu gyvenima, meile, kova uz vieta ir t.t.
Atsakyti
Ir aš badauju unsure.gif
Man reikia panašaus kaip Vazvraščenije Sandry, VGV, Veronika. Pageidautina su Žaliaaku, Belym lotuliukas.gif Diačenko, Domogarov ax.gif lens.gif
Atsakyti
Kam badas ziurekit
''Нюхач'' /2013/

Man labai patiko. 'Aiskiaregyste" pagal nosi
Atsakyti