Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXI Tema)

QUOTE(spoorga @ 2013 11 10, 22:59)
Lelininkai... nuo zodziu kukly vodit - leles valdyti...

aciu 4u.gif
iseinu ziuret i lova_Легенда для оперши (4 серии) (Игорь Копылов) [2013, криминал, драма 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 10 lapkričio 2013 - 22:12
Mesingo ir nemaciau, atleiskit jei ne taip parasiau blush2.gif
,,riedkaja....." nu kazkokios meiles dar nematau, nors 3 serijas paziurejau: apie stamboka, ilgai uzsisedejusia v dievkach med. seseri, visiems padedancia geriete
Atsakyti
Pradejau ziuret "Пропавший без вести " ir man kazkuom primena "Grafa Montekrista"......
Atsakyti
Легенда для оперши [2013)_neblogas serialas, idomus ir filme - fone dainuoja garsi rusu dainininke.

labas rytas,
pas mus namie_ligonines palata. Serga abu vaikai ir as.
saugokites_siauteja gerklinis virusas, kuris pirmiausia griebia uz gerkles, o paskui_auksta temperatura ir po dienos keliu_atsiranda baisus skausmingas kosulys.

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(sapniukass @ 2013 11 10, 23:10)

,,riedkaja....."

Ups, sumaišiau su Пятая группа крови
http://kinozal.tv/de...s.php?id=750310.
,,riedkaja..." nemačius.
Atsakyti
Perziurejau pirma serija "Ona nie magla inacie" nepatiko aktoriai schmoll.gif tada pirma serija "Zags", nu irgi neuzkabino schmoll.gif nebezinau kaz ziureti, einu tvarkytis ax.gif
geros dienos visoms 4u.gif
Atsakyti
user posted image

''Водоворот чужих желаний'' /2013/
http://kinozal.tv/de....php?id=1142676

user posted image

''Братья по обмену'' /2013/
Трейлер-1
Трейлер-2
http://kinozal.tv/de....php?id=1142809

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 11 11, 13:22)
''Водоворот чужих желаний'' /2013/

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 11 lapkričio 2013 - 13:00
QUOTE(Whagati @ 2013 11 11, 11:29)
Perziurejau pirma serija "Ona nie magla inacie" nepatiko aktoriai  schmoll.gif  tada pirma serija "Zags", nu irgi neuzkabino  schmoll.gif  nebezinau kaz ziureti, einu tvarkytis  ax.gif
geros dienos visoms  4u.gif

Ot kapryzna doh.gif mirksiukas.gif Tai dar kartą įrodo, kokie mes skirtingi, ir kaip tas yr gerai. Vaikščiotume visos su vienodom striukėm kokiom raudonom biggrin.gif
O šitame konkrečiame filme pagrindinė aktorė man labai graži. Ir pirmas jos vyriškis, džiazo dirigentas man patinka. Gal dabar man jį ir mylėt g.gif , Dječenką galėčiau kam nors perleist rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2013 11 11, 13:41)
Ot kapryzna doh.gif  mirksiukas.gif  Tai dar kartą įrodo, kokie mes skirtingi, ir kaip tas yr gerai. Vaikščiotume visos su vienodom striukėm kokiom raudonom biggrin.gif
O šitame konkrečiame filme pagrindinė aktorė man labai graži. Ir pirmas jos vyriškis, džiazo dirigentas man patinka. Gal dabar man jį ir mylėt g.gif , Dječenką galėčiau kam nors perleist rolleyes.gif

moteris tai labai grazi, bet vyras doh.gif ir dar su usais schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Laba diena.,.. baigiu 2-a sezona 80-uju...ar 3-ias yra? ieskot??? g.gif eina tos serijos kaip minksti irisai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2013 11 11, 15:27)
eina tos serijos kaip minksti irisai wink.gif

thumbup.gif palyginimas thumbup.gif
Atsakyti