Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXI Tema)

QUOTE(Visgi @ 2013 11 09, 10:55)
''Кукловоды'' /2013/

paziurejau_sunkus filmas, bet vaidina visi zinomi aktoriai. gerai, kad pries ziurejima pasiskaiciau apie filma kinozal'e_psicholiginis trileris_viskas 2 zodziais ir pasakyta. Ziurejimo vertas filmas 4u.gif aciu uz rekomendacija cool.gif
zinoma, patiko filmo pradzioje gimtadienio prikolas_rodoma, kad lovoje pabudes vyras salia saves randa gulincia po anklode padurta ir kraujuose moteri, salia - numestas masyvus kraujuotas peilis...atsikeles is lovos, skuba per kambari..o jame..viena po kitos guli negyvos 3 moterys...viena perreztu kaklu...kita kraujuota galva...trecioji negyva be kraujo zymiu...ipuoles vonion, bando rukyt, bando prausti veida...ir staiga...vonioje pamato 4 jauna moteri, kuri perpjautomis venomis mirksta vandenyje...ir vyrui issigandus..."skenduole" prabyla ir koridoriuje pasigirsta_"с днем рождения...."Ir atsidarius durims, visoms "negyveles" stovejo su dideliu tortu rankose ir dainavo....

QUOTE(*MONAMI* @ 2013 11 09, 14:19)
vieną dieną iš vis rekordą pasiekiau,net Simai nepavyt  schmoll.gif kokį 20serialų "peržiūrėjau"  bigsmile.gif

sveikinimai rekordininkei ax.gif
user posted image

QUOTE(Whagati @ 2013 11 09, 15:08)
o kol ziurejau, mano bahuriukas zemiu paragavo nuo geles  doh.gif Neatims kazin teisiu tokiai mamai  lotuliukas.gif

saunuolis 4u.gif
buk rami, teisiu neatims cool.gif

QUOTE(sena pažįstama @ 2013 11 09, 17:08)
kur ziuri vaiku teises? lotuliukas.gif

VT aplamai db nelabai ziuri...pati susiduriau su jomis neseniai, tai liepe kreiptis i vietos policija, o pastaroji...tik peciais patrauke, kad neva jiems ir nepriklauso..
geroj valstybej mes gyvenam 4u.gif
todel labai keista, kad dg lietuviu bega is LT blink.gif o cia juk is tiesu labai gera gyvent
cool.gif

iseinu_ziuret _Рок-н-ролл под Кремлем (1-4 серии из 4) _2013, боевик, детектив_ 4u.gif
sergu ir as, ir mano Matas_nuo manes uzsikretes verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 09 lapkričio 2013 - 17:34
4u.gif kas sutariai su anytom,siulau paziuret rusu komedijini filma su AA aktore M.Golub "Svadba"( vestuves).tiesa,cia apie busima anyta smile.gif
Atsakyti
Ziuriu Она не могла иначе, labai fainas, siltas, lengvai ir greitai ziurisi. Nezinau, gal as kokia tundra lotuliukas.gif , bet Tolkunovos dainu visiskai nezinau, man ne viena neistrigus doh.gif . Ja pacia zinau puikiausiai, jos kasa karoliuota, bet dainu schmoll.gif
O pabaigai del anytu, as su savaja nesipykstu, bet ir per daug nedraugaju paskutiniu metu, nes bijau susipykt lotuliukas.gif
Labas vakaras 4u.gif
Atsakyti
Labas dienas smile.gif
Atsikėliau iš numirusių wacko.gif Einu skaityti ko prirašėt.
Papildyta:
Prirašėt daug, prižiūrėjot daug. thumbup.gif

QUOTE(Visgi @ 2013 11 08, 20:25)
Vajeeezau, buvo toks ramus penktadienio vakaras ir reikejo ji cia man sugadint lotuliukas.gif dabar ramiai neuzmigsiu, nes as sito taip pat bijau biggrin.gif O sako ko labiausiai bijai tep ir buna, tpfu tpfu tpfu...

Ir aš bijau. Nors jeigu ta kuri dabar pretenduoja, tai ne fyfa.

QUOTE(Vilioja @ 2013 11 08, 21:25)
Prašau anūkų, bet jaunimas dabar nori karjeras daryt, o  ne mus seneliais bigsmile.gif

O aš neldžiu kad dar nedovanotų man tų anūkų schmoll.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramsius: 09 lapkričio 2013 - 20:57
Labas vakaras ciocios biggrin.gif

Siandie pabaigiau Она не могла иначе. Prisijungiu prie jusu liaupsiu_ tikrai nuostabus serialas.
Ziurisi labai lengvai ir dvelkia kazkokia ramybe, neprailgo nei kiek. Nieko nera nei be reikalo isplesta, nei persistengta. Ir aktoriai parinkti labai tinkami (pagrindiniam vaidmeniui).
Pabaiga net labai tenkino. Sulaukus tokios pabaigos pagalvojau_p a g a l i a u! Vnz perfect!
Turiu kam parekomenduoti, butinai ta padarysiu.

Man ji cia ypatingai labai grazi. Ir ta kaimo autentika cia tokia... tikra kaimiska, nenuslifuota, nenublizginta...

user posted image

Sim@ skolinuos tavo apatini_bruksni, jis man labai patiko, galiu?

Apie anytas/uosves vardinta cia_esu macius pries gerus metus. Pritariu_geras filmas, man patiko.

Ka daugiau ziureti_štilius. Sedau ant seklumos. Neturiu ka. Ieskojau sau tinkamo ir YouTube ir siaip kitur, nieko schmoll.gif

Tai per TV ka tik baigiau ziureti matyta pries pora metu filma, ir vardinta cia ne karta. Vieniem patiko kitiem ne. Man jis patiko bei patinka, o ypatingai cia dievinu Danilos vaidmeni, šmaikštuolis... biggrin.gif ''Пять невест'' /2011/
http://kinozal.tv/de...s.php?id=880813

Man tas laikmetis wub.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 09 lapkričio 2013 - 23:09
QUOTE(Visgi @ 2013 11 09, 23:51)

Siandie pabaigiau Она не могла иначе.
Pabaiga net labai tenkino. Sulaukus tokios pabaigos pagalvojau_p a g a l i a u! Vnz perfect!

Pabaigiau ir as ka tik, pabaiga tai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 11 09, 23:51)

Ka daugiau ziureti_štilius. Sedau ant seklumos. Neturiu ka. Ieskojau sau tinkamo ir YouTube ir siaip kitur, nieko schmoll.gif

O nebandai ziureti "Ubit Stalina"? Mums jis ziauriai geras, o ir laikmetis tinkamas thumbup.gif
Atsakyti
Nu ka, baigiau abu Obuolių sezonus... Būč negirdėjus liaupsių, būč žiūrėjus kitaip...o dabar... nežinau, nepadarė tooookiooo įspūdžio sad.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 11 10, 07:21)
O nebandai ziureti "Ubit Stalina"? Mums jis ziauriai geras, o ir laikmetis tinkamas thumbup.gif

drinks_cheers.gif viens du ir "praryjau"...
Atsakyti
QUOTE(JN @ 2013 11 10, 11:02)
Nu ka, baigiau abu Obuolių sezonus... Būč negirdėjus liaupsių, būč žiūrėjus kitaip...o dabar... nežinau, nepadarė tooookiooo įspūdžio sad.gif

as irgi bandziau ziureti, bet pirmos serijos puse teiveikiau unsure.gif man nieko ypatingo...ir pats filmavimo budas toks, kokio nemegstu rolleyes.gif

O stai sudomino pamineti Она не могла иначе ir Пять невест 4u.gif reiks paziuret 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JN @ 2013 11 10, 12:02)

Ir man jis pasirode labai jau vidutinis filmas ax.gif Yra daug daug geresniu drinks_cheers.gif

QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2013 11 10, 12:37)
as irgi bandziau ziureti, bet pirmos serijos puse teiveikiau unsure.gif man nieko ypatingo...ir pats filmavimo budas toks, kokio nemegstu rolleyes.gif

O stai sudomino pamineti Она не могла иначе ir Пять невест 4u.gif reiks paziuret 4u.gif

Bandziau ziureti"ona ne magla inace" ir...ne mano filmas schmoll.gif Man nuobodesnis nei Obuoliukai blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes,
vakar paziurejau pora seriju ,,pervaja liubov" 2013m., man nieko toks ax.gif
Atsakyti