Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXI Tema)

QUOTE(Vilioja @ 2013 11 08, 22:10)
Spoorga, ko nešneki? Kiba rekomendacijas žiūrai? biggrin.gif

Laba, atsisiunciau ir as... Kad jau taip rekomenduojat... blush2.gif Marcios pas mane prasides tuoj tuoj... o gal jau prasidejo. ax.gif Mano partizanas tyli lotuliukas.gif
Del anytos (mano), tai mes toli grazu ne drauges... Sunkus charakteris mano blush2.gif Ir nemegstu, labai nemegstu, kai man reguliuoja doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Julsita @ 2013 11 08, 22:30)
  O aš jau įpusėjus Durnaja krov.Ir žinokit man tai jis labai labai šiaip sau.Nu vis noriu trenkt,ale vis tiek cekava kaip baigsis  g.gif

Kaip man "Krasnyje gori". Dvi serijas paziurejau ir MB sakau-Isjunk, einu miegot lotuliukas.gif O gal sakau, kaip nors isivaziuosiu? g.gif
Man su knyga "Silvia Rerum" taip buvo... 50psl kankinausi, kol pripratau prie stiliaus... Veliau kaip per sviesta ir likau suzaveta... lotuliukas.gif
Atsakyti
as irgi prisisiunciau serialu, sia savaite neziurejau dar nei vieno, kai pabaigiau Durnaja krov, tai einu rinktis is savo bibliotekos ka cia ziureti rolleyes.gif
Atsakyti
''Кукловоды'' /2013/
http://kinozal.tv/de....php?id=1141967

user posted image

Laba apniukusi sestadienio ryta smile.gif

Kokia miela foto

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2013 11 08, 21:09)
Paziurejau Террор любовью  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Kiek emociju, kiek minciu  doh.gif
Jei apie uosvienes ir anytas, tiksliau apie save. Aisku gyvenimas gal sudelios viska kitaip, bet dabar galvoju, kad zentas man ir as jam (puszenti jau turiu) busim gerieciai, suprasim vienas kita  biggrin.gif , bet va marti tai nezinau kaip cia man bus  g.gif , neduok dieve kokia fyfa parves i namus  lotuliukas.gif

biggrin.gif va,va butent, uosvienes su zentais dazniausiai sutaria gerai,o vat marcios su anytom- doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepa27: 09 lapkričio 2013 - 10:15
QUOTE(liepa27 @ 2013 11 09, 10:14)
biggrin.gif va,va butent, uosvienes su zentais dazniausiai sutaria gerai,o vat marcios su anytom- doh.gif

na as tai gerai sutariu su anyta....
Papildyta:
Ziuriu "Berega moej mechty", kol kas labai nuobodus doh.gif
Atsakyti
Sveikutes,
,,berega...." man visai nieko.
Kalbat apie anytas, tai as, kaip labai gera marti, turiu ju net dvi wub.gif sutariu dabar puikiai, nors su pirmaja visko buvo. Anyta bjauri busiu, o anukus mylesiu wub.gif
nebeturiu ka ziuret, ziurejimo badas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 11 09, 10:55)
''Кукловоды'' /2013/

dekui uz rekomedacija 4u.gif

labas rytas, atsisiunciau ir iseinu ziuret 4u.gif lauke saltas ruduo ir lyja:(
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2013 11 09, 10:43)
Sveikutes,

neistveriau, isjungiau pop 2 serijus, o 3-ioj serijoj greitai pervariau doh.gif gaila laiko...

einu pas macha ir medved ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2013 11 09, 12:54)
einu pas macha ir medved  ax.gif

neištvėriau kažkodėl aš to filmo g.gif

dabar žiūriu slepoje sčiastje nu irgi žiūriu,kad žiūrėt doh.gif

vieną dieną iš vis rekordą pasiekiau,net Simai nepavyt schmoll.gif kokį 20serialų "peržiūrėjau" bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 11 09, 14:19)

vieną dieną iš vis rekordą pasiekiau,net Simai nepavyt  schmoll.gif kokį 20serialų "peržiūrėjau"  bigsmile.gif

lotuliukas.gif biggrin.gif sorry bet toks juokas sueme biggrin.gif
Laba,

as nzn ka ziuret, nors daug cia prikelet filmu....klaidzioju po youtube....gal kas uzklius unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 11 09, 13:19)
neištvėriau kažkodėl aš to filmo  g.gif

dabar žiūriu slepoje sčiastje nu irgi žiūriu,kad žiūrėt  doh.gif

vieną dieną iš vis rekordą pasiekiau,net Simai nepavyt  schmoll.gif kokį 20serialų "peržiūrėjau"  bigsmile.gif

aha, nieko gero doh.gif

nu greitai eisiu ziureti "didingas amzius ir "grand hotel" per TV, ne rusisku filmu siandien diena man schmoll.gif

o kol ziurejau, mano bahuriukas zemiu paragavo nuo geles doh.gif Neatims kazin teisiu tokiai mamai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2013 11 09, 09:44)

Kaip man "Krasnyje gori". Dvi serijas paziurejau ir MB sakau-Isjunk, einu miegot  O gal sakau, kaip nors isivaziuosiu?  g.gif

Isivaziuos dar 4u.gif Po dvieju seriju ir as sakiau ta pati, kad nera uch-ach, o paskui vos spejau kvepuoti thumbup.gif

QUOTE(Visgi @ 2013 11 09, 10:55)
Kokia miela foto

user posted image

Mes siandien "kulturinomes" Trasalyje-salia Traku esanciame mini akvaparke. Kas patiko:
1. Pirmiausia, kaina, ji per puse mazesne nei Vilniaus akvaparke lotuliukas.gif
2. Nebuvo daug zmoniu.
3. Bangu baseinas veikia 30 minuciu, o ne 10 kaip Vilniaus. thumbup.gif
4. Vaiku baseine temperatura +35, bet nera jokiu jiems ciuozykleliu.

QUOTE(Whagati @ 2013 11 09, 11:36)
na as tai gerai sutariu su anyta....

As irgi drinks_cheers.gif

QUOTE(sapniukass @ 2013 11 09, 11:43)
Sveikutes,
Kalbat apie anytas, tai as, kaip labai gera marti, turiu ju net dvi wub.gif sutariu dabar puikiai, nors su pirmaja visko buvo. Anyta bjauri busiu, o anukus mylesiu

Ir as dvi turiu, abi fantastines thumbup.gif thumbup.gif O pati busiu anyta ragana lotuliukas.gif Nebent bernai sugebes parvesti tokias marcias, kaip as biggrin.gif

QUOTE(Whagati @ 2013 11 09, 15:08)
aha, nieko gero  doh.gif

nu greitai eisiu ziureti "didingas amzius ir "grand hotel" per TV, ne rusisku filmu siandien diena man  schmoll.gif

o kol ziurejau, mano bahuriukas zemiu paragavo nuo geles  doh.gif Neatims kazin teisiu tokiai mamai  lotuliukas.gif

O kodel "Didingo amziaus" neziuri parsisiuntus rusiskai ir be reklamu? As jau 4 sezone(nors du tik ir tepatiko) blush2.gif
Nu tikrai, mamasa, kur ziuri vaiku teises? lotuliukas.gif
Atsakyti