Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXI Tema)

QUOTE(ErikaN,)
, bet va marti tai nezinau kaip cia man bus g.gif neduok dieve kokia fyfa parves i namus lotuliukas.gif
Vajeeezau, buvo toks ramus penktadienio vakaras ir reikejo ji cia man sugadint lotuliukas.gif dabar ramiai neuzmigsiu, nes as sito taip pat bijau biggrin.gif O sako ko labiausiai bijai tep ir buna, tpfu tpfu tpfu...
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2013 11 08, 21:09)
Paziurejau Террор любовью  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

, neduok dieve kokia fyfa parves i namus  lotuliukas.gif

Pritariu 100 procentų drinks_cheers.gif dėl filmo. O jau mameles vaidyba doh.gif talentu talentas

O su fyfa prajuokinot lotuliukas.gif Idomu kaip anytos akyse atrodet pirma karta? doh.gif Gal ir pagalvojo apie fyfą tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(vaya @ 2013 11 08, 21:27)
Idomu kaip anytos akyse atrodet pirma karta? doh.gif 

tai, kad anais laikais nebuvo dar tu fyfu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2013 11 08, 20:54)

Buvo buvo, tik kitokiu pavadinimu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 11 08, 21:25)
Vajeeezau, buvo toks ramus penktadienio vakaras ir reikejo ji cia man sugadint lotuliukas.gif dabar ramiai neuzmigsiu, nes as sito taip pat bijau biggrin.gif O sako ko labiausiai bijai tep ir buna, tpfu tpfu tpfu...

va va as irgi ir spjaudaus, ir i medi beldziu, bet jau esu sociai prisidyvijus, tai visko gali buti doh.gif Nu jau siuolaikiniu panu tokiu yra kad boze boze, nu tikros ziurkes lotuliukas.gif I

QUOTE(vaya @ 2013 11 08, 21:27)
Pritariu 100 procentų drinks_cheers.gif  dėl filmo. O jau mameles vaidyba  doh.gif talentu talentas

O su fyfa prajuokinot lotuliukas.gif  Idomu kaip anytos akyse atrodet pirma karta? doh.gif   Gal ir pagalvojo apie fyfą   tongue.gif

As gera mergike buvau tongue.gif Taip sakant dar anu laiku darbscioji bitele, neatkistais pirstais
lotuliukas.gif

QUOTE(Sim@ @ 2013 11 08, 21:54)

Buvo buvo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ErikaN: 08 lapkričio 2013 - 21:22
QUOTE(ErikaN @ 2013 11 08, 20:09)
Paziurejau Террор любовью  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Taigi sakiau, o kiek siūlyt reikėjo smile.gif Tai gal vienas didžiausią įspūdį man palikęs filmas. Nemačiusioms jau dviese su ErikaN rekomenduojam. Dar man labai Громовы patiko. Nu koks tas Nikitka fainuolis wub.gif Mačius? Bet serijų nemažai http://kinozal.tv/de...s.php?id=381089

Turiu ir aš pusmarčiukę, kandidačių jau ne viena buvo biggrin.gif Kažkaip manau, kad ne mulkiais sūnus užauginom, su durnėm neprasidės biggrin.gif Prašau anūkų, bet jaunimas dabar nori karjeras daryt, o ne mus seneliais bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2013 11 08, 22:25)
Taigi sakiau, o kiek siūlyt reikėjo smile.gif  Tai gal vienas didžiausią įspūdį man palikęs filmas. Nemačiusioms jau dviese su ErikaN rekomenduojam. Dar man labai Громовы patiko. Nu koks tas Nikitka fainuolis wub.gif Mačius? Bet serijų nemažai http://kinozal.tv/de...s.php?id=381089

Turiu ir aš pusmarčiukę, kandidačių jau ne viena buvo biggrin.gif  Kažkaip manau, kad ne mulkiais sūnus užauginom, su durnėm neprasidės biggrin.gif Prašau anūkų, bet jaunimas dabar nori karjeras daryt, o  ne mus seneliais bigsmile.gif

drinks_cheers.gif Rekomenduoju baisiausiai lotuliukas.gif
Gromovus kazkada per telika ziurejau, atsimenu kiekvieno savaitgalio laukdavau, ilgai rodydavo. Patiko irgi.

Ir as manau kad sunus ne mulkis, jam dar tik 14 lotuliukas.gif , bet kai pasiziuriu pazystamu atrodo lyg ir ne ziopli bernai, bet kaip reikia tokias pabaisas (cia ne apie isvaizda) susirasti, neisivaizduoju doh.gif Aisku, yra ir sauniu mergaiciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2013 11 08, 21:25)
Taigi sakiau, o kiek siūlyt reikėjo smile.gif  Tai gal vienas didžiausią įspūdį man palikęs filmas. Nemačiusioms jau dviese su ErikaN rekomenduojam. Dar man labai Громовы patiko. Nu koks tas Nikitka fainuolis wub.gif Mačius? Bet serijų nemažai http://kinozal.tv/de...s.php?id=381089

aš irgi aną savaitgalį šitą žiūrėjau thumbup.gif

iki marčių dar toli man. tikiuosi biggrin.gif
Atsakyti
Spoorga, ko nešneki? Kiba rekomendacijas žiūrai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2013 11 08, 22:05)
Buvo buvo, tik kitokiu pavadinimu  biggrin.gif

g.gif g.gif

mastau, koki serijala (daug kas taip raso ir sako gyvai) nakciai paziuret? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2013 11 08, 21:30)
bet kaip reikia tokias pabaisas (cia ne apie isvaizda) susirasti, neisivaizduoju  doh.gif

Jaučiu,kad mano anyta taip apie mane galvoja g.gif Bet dzin-tegu galvoja lotuliukas.gif
O aš jau įpusėjus Durnaja krov.Ir žinokit man tai jis labai labai šiaip sau.Nu vis noriu trenkt,ale vis tiek cekava kaip baigsis g.gif Tai musiau taip ir damūčysiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julsita: 08 lapkričio 2013 - 22:30
Интимные места (2013)_idomiai keistas bigsmile.gif
ziuriu_Околофутбола (2013) _labai nuotaikingas ir gera muzika lydi visa filma:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 08 lapkričio 2013 - 23:19