Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXI Tema)

Labas rytas 4u.gif
QUOTE(ErikaN @ 2013 11 07, 09:06)
Nors ir ne man buvo skirta, bet vakar pradėjau žiūrėti, bet net neįpusėjau  doh.gif Kol kas patiko labai, nu kokios fainos tarybinės draugės ten tarybinėj aplinkoj  lotuliukas.gif

Bet anytos turbūt visose santvarkose vienodos biggrin.gif B
Buvo mintis grįžt irt prirašyt, kad ir kitos galit žiūrėt, ale užmiršau.
Pabaigiau Ona nemogla inače. Svarbiausia - pabaiga tokia, kokios aš norėjau. Net apsiverkiau gale kartu su Serioža biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ErikaN @ 2013 11 07, 09:06)
O ar padėkosiu, tai dar pagalvosiu tongue.gif

Duok tik balioną, o tai oras išeis biggrin.gif

Grįžau pataisyt anytas į uošvienes. Žmonos mama žentui - uošvienė. Bet ir anytos vienodos, tai negalėjau to žodžio ištrint.
Pats įsimintiniausias epizodas - kai uošvienė pažadino žentą, kad neknarktį į jos dukros pusę lotuliukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilioja: 07 lapkričio 2013 - 09:35
Aš vakar dvi serijas Tolkunovos pažiūrėjau. Labai lengvai žiūrisi, na bent jau kol kas. Laukiu nesulaukiu kada ji jau nebedžiazuos, kada savo dainas dainuos. O jau ta podruškė tai konkreti manipuliatorė lens.gif fuj
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2013 11 07, 10:25)
Pats įsimintiniausias epizodas - kai uošvienė pažadino žentą, kad neknarktį į jos dukros pusę lotuliukas.gif

Dar iki čia nedažiūrėjau, bet įsivaizduoju vaizdą lotuliukas.gif Rozanova man nerealiai čia vaidina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 11 07, 09:58)
Vienur 2 serijos, kitur tos dvi isskaidytos i 4.

dekui uz info 4u.gif keliauju ieskot kt.dvieju.
Atsakyti
Bunt na karablie? ax.gif

Įpusėjau Liubov za liubov. Gražūs rūbai, gražūs vaizdai, graži meilės pasaka,
Atsakyti
Осенняя мелодия любви (2013) thumbup.gif

Atsakyti
Nu ka-pabaigiau vakar ziureti "Krasnyje gori", labai patiko thumbup.gif thumbup.gif Aisku, apie paslepta auksa ir jo ieskojima ten tebuvo tik puse serijos lotuliukas.gif bet visas filmas toks pakankamai greitas, energingas, ivykiai veja ivykius drinks_cheers.gif Nera ten dusavimu, istemptu per 5 serijas. biggrin.gif
Zodziu, 9 balai is 10(1 bala nuimu uz tai, kad silpnai aukso ieskojo ir kad durna pabaiga). biggrin.gif

Taip pat ziurim "Ubit Stalina", jatau, toks to meto detektyvas, vel gi itemptas, ivykiai veja ivykius, kol kas vertinu 10 balu drinks_cheers.gif
Atsakyti
user posted image

''Географ глобус пропил'' /2013/
международный трейлер
Русский трейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1141576

user posted image
Atsakyti
Sveikutes,
as vakar ,,bierieg mojej miecty" 9 serija pabaigiau, kiek buvo ikelta, apie triju jaunu laivyno karininku draugyste, meiles, nuotykius, paskutinese serijose vaidins R. Adomaitis ax.gif
Atsakyti
Pažiūrėjau "Liubov za liubov" cool.gif nepatiko man tie dūsaviomai ir šokinėjančios nuotaikos , o M.Porečenkovas neilgai vaidino schmoll.gif

"Jeseninas" irgi nelabai man tiko 3 serijas peržiūrėjau, nesinori daugiau.
QUOTE(saulyte525 @ 2013 11 05, 14:41)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte525: 08 lapkričio 2013 - 15:55
QUOTE(Visgi @ 2013 11 08, 10:01)
''Географ глобус пропил'' /2013/

4u.gif

laba visoms,
paziurejau_Пленница (2013)_ thumbup.gif patiko, aciu, kas siule cool.gif
Atsakyti
Paziurejau Террор любовью thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Kiek emociju, kiek minciu doh.gif
Jei apie uosvienes ir anytas, tiksliau apie save. Aisku gyvenimas gal sudelios viska kitaip, bet dabar galvoju, kad zentas man ir as jam (puszenti jau turiu) busim gerieciai, suprasim vienas kita biggrin.gif , bet va marti tai nezinau kaip cia man bus g.gif , neduok dieve kokia fyfa parves i namus lotuliukas.gif
Atsakyti