Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXI Tema)

QUOTE(Visgi @ 2013 11 06, 19:02)

Pasidalinsiu ir su jumis smile.gif

Ačiūūūūūūūūūūūūūūūūū mirksiukas.gif

QUOTE(*MONAMI* @ 2013 11 06, 19:14)

dar slonikai  lotuliukas.gif (stiklainiai,kas nesuprato)

pas mus tai "sloikai" sako ax.gif
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 11 06, 19:19)

O geriausiai filmavimo uzkulisius gyvai atskleide "Dva otsa i dva syna", matet, kur Nagijevas neva daktara vaidino ligoninej? Matet, kokiam kolidoriuj ligonines priimamasis butaforinis padarytas? lotuliukas.gif

Nesufiksavau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 11 06, 16:54)
Tikraine, filmuotas, kaip ir visi filmai, kinostudijoje, padarant bendrabucio dekoracijas 4u.gif

unsure.gif
na, kai kalbėjau apie autentiškumą tikriausiai ne taip išsireiškiau...man patinka seni rusiški filmai, nes jie...na turi tokį įgarsinimą ir filmavimo būdą, kuris man labia prie širdies, o dabartiniai rusiški serialai, na tokie....man dirbtiniai....nemoku paaiškinti.....jaučiu, kad reik pasižiūrėt kokią seriją ir paaiškės ax.gif
o dėl bendrabučio mane būtų sunku aogaut- aš sovietinis vaikas, augau obšiagoj apie 13 metų- ilgas koridorius su 100 kambarių, virtuvė 7 šeimoms, wc dvi skylės 50 žmonių ir viena vonia, prie kurios eilę užsiimdavom 3 valandas prieš biggrin.gif

QUOTE(Julsita @ 2013 11 06, 19:33)
pas mus tai "sloikai" sako  ax.gif

pas mus sloinikai, slovikai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2013 11 06, 19:03)
vat ir man neaisku ko Kisielius su Ramanausku ,,ne savo balsu" kalbejo? gal rusiskai nemokejo???

Mokejo, bet jaustusi akcentas vistiek... ax.gif
Papildyta:
Na va, radau
http://ruskino.ru/mov/1435

Валерий Рыжаков
озвучание
роль: Рихард Лозберг
озвучивает персонаж в исполнении Ромуалдаса Раманаус

Papildyta:
Ta pati Валентина Талызина
Ее голосом говорят всенародно любимая Надя из фильма "Ирония судьбы, или С легким паром", мама из Простоквашино, героиня актрисы Лилиты Озолини в сериале "Долгая дорога в дюнах"...
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 11 06,)
Pasidalinsiu ir su jumis smile.gif

Aeik tu sau! Va čia tai gėris ! Ačiū wub.gif

Jetau, šiurpas eina... vaikystė...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apuokas: 06 lapkričio 2013 - 21:08
QUOTE(Vilioja @ 2013 11 06, 19:32)
MONAMI - suvalkietė? smile.gif

Kaunietė,tik ištremta į kitą galą ...
Papildyta:
QUOTE(iowa @ 2013 11 06, 21:36)
Monami  wub.gif  sitam duociau ir dainuociau

user posted image
radau ta sena tema Dubravin_Prohor

http://www.supermama...?...6937&st=396

pasirodo nepataikiau,bet kažkodėl dar g.gif kad persigalvos biggrin.gif

yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif ir Safonovui duotų bigsmile.gif vadinasi dar nereik vaistų lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 06 lapkričio 2013 - 21:59
Sveikos ,vasarele buvo darbu metas ,ariauuuuuuuuuu........
Dabar vakarais nezinau ka ziuret,gal sakau jau sukure mano megstamu filmu sekancius sezonus ax.gif jauciu pora temu jusu praleidau .. Zaicevos noreciau ,moteru daktaro ar kazkas panasaus .. blush2.gif gal atsirado kas naujo ka verta ziuret tema praverciau nieko neradau unsure.gif
Atsakyti
iseinu pas Незабудки (2013)_maciau reklama, tai kaip tik lengva melodrama 2 seriju pries miega 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 11 05, 20:36)

cha pamačiau ir atsiminiau gi Safonovas  biggrin.gif

kažkaip kinozale galima pagal aktorių atrasti jo filmus  g.gif einu ieškot  ax.gif

na kažkiek radau dar nematytų , prisirinkau,tik žiūriu ten senesni tik surašyti,naujų nėra  g.gif

as apie visus aktorius ieskau cia http://www.kino-teat...ros/7982/works/
cia daugiausia info ir apie pti aktoriu, ir apie jo filmus smile.gif

QUOTE(sena pažįstama @ 2013 11 06, 17:54)
Iki tos konferencijos as naiviai tikejau, kad kai rodo koki istorini laikotarpi, tai suranda salyje kokius apleistus kaimus, trobesius, ten ir filmuoja, o pasirodo, viskas, net miestuose esancios namu sienos-tai dekoracijos. drinks_cheers.gif

as ir esu atkreipusi kelis kartus demesi,kad skirtingiems filmams naudoja tuos pacius ofisus, namus, masinas biggrin.gif pvz filme "Пока живу, люблю " verslininko ofisas atitinka su dar keliuose filmuose matytu ofisu tongue.gif
Atsakyti
"Бабушка на сносях'' 2013

Gal kas gali pavadinimą išversti?

Ir rekomenduoju thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Moteris apžendina sūnų, vietoj sūnaus išvyksta į jaunavedžių apartamentus (nes jaunavedžiai gesina skolas univerkėje)), patiria audringą romaną ir....patampa nėštuke. O toliau viską pamatysite 4 serijose mirksiukas.gif
Atsakyti
labas rytas, alionuskos (cia is pastarojo serialo) 4u.gif
vakar paziurejau_ Незабудки (2013), neva 2 serijos...o po antrosios parasyta_laukite tesinio...
gal kuri matet si seriala visa? kiek tu seriju yra? g.gif

beje, labai geras ir idomus serialas thumbup.gif

Visgi, berods tai Jusu rekomendacija? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 07 lapkričio 2013 - 07:53
QUOTE(Sim@)
Незабудки (2013) gal kuri matet si seriala visa? kiek tu seriju yra?Visgi, berods tai Jusu rekomendacija?
Vienur 2 serijos, kitur tos dvi isskaidytos i 4. Jo, pasidalinau sia nuoroda, bet nerekomendavau schmoll.gif
Dalintis nuorodomis ir rekomenduoti_man du skirtingi dalykai. Jau, kad rekomenduoti, tai mane turi ypatingai uzkabinti tas filmas/serialas. Tarpinis variantas_,,siulau paziureti''.
Prasau i mane ne Jus, o Tu.

Labas rytas

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2013 11 06, 17:25)
Jei nesekei temos anksčiau, mes žiūrėjom ir džiaugėmės, rekomenduoju:
Террор любовью http://kinozal.tv/de....php?id=4071033
Jei patiks, galėsi padėkot mirksiukas.gif

Nors ir ne man buvo skirta, bet vakar pradėjau žiūrėti, bet net neįpusėjau doh.gif Kol kas patiko labai, nu kokios fainos tarybinės draugės ten tarybinėj aplinkoj lotuliukas.gif
O ar padėkosiu, tai dar pagalvosiu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ErikaN: 07 lapkričio 2013 - 09:09