Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXI Tema)

QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2013 11 06, 15:40)

beje, o tas Aštuoniasdešimtieji- man tokia tematika patinka, bet ar jis autentiškai nufilmuotas g.gif

Tikraine, filmuotas, kaip ir visi filmai, kinostudijoje, padarant bendrabucio dekoracijas 4u.gif
Atsimenat filma apie Cepajeva? Nu kokios autentiskos trobos, kur Cepajevas isikures buvo? Tai va, maciau konferencija su tuo aktoriumi, jis pasakojo apie filma, jo kurima. Pasake, kad jokiu autentisku istoriniu trobu jau nebelike musu laikais, kad cia dekoracijos, plius, jei ir randa kokia bakuze, tai labai nepatogu joje filmuoti. Beje, papasakojo viena kurjoziska situacija, kai Petka verzesi i troba girtas, bet duris dekoracines ne patrauke i save, o pastume, bet taip stipriai, kad visa dekoracine siena virto ant lovoje gulejusio Cepajevo biggrin.gif Sako viena laime, kad pasibaige be kraujo praliejimo. thumbup.gif
Iki tos konferencijos as naiviai tikejau, kad kai rodo koki istorini laikotarpi, tai suranda salyje kokius apleistus kaimus, trobesius, ten ir filmuoja, o pasirodo, viskas, net miestuose esancios namu sienos-tai dekoracijos. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ziuriu naujas serijas Универ. Новая общага deda bigsmile.gif
Atsakyti
SENA PAZISTAMA, SU PASLAPCIU ATSKLEIDIMU VISA ZIUREJIMO UPA numusei lotuliukas.gif o, as naivuole, dar Kaledu seneliu norejau tiketi, dar tikiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2013 11 06, 18:11)
SENA PAZISTAMA, SU PASLAPCIU ATSKLEIDIMU VISA ZIUREJIMO UPA numusei lotuliukas.gif o, as naivuole, dar Kaledu seneliu norejau tiketi, dar tikiu ax.gif

bet jau geriau optinė-garsinė apgaulė nei grynakraujai fricai taisyklinga rusų kalba kalbantys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2013 11 06, 18:13)
bet jau geriau optinė-garsinė apgaulė nei grynakraujai fricai taisyklinga rusų kalba kalbantys  biggrin.gif

Bet taip juk buvo visada ir "Ironija sudby" Nadia vaidinusia Barbara Brylska igarsino Valentina Talyzina... ax.gif O jus manot aktoriai Kisielius, Ramanauskas filme "Ilga kelione per kopas" savo balsu kalba.. schmoll.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 11 06, 13:51)
''Пятницкий. Глава третья'' /2013/

4u.gif 4u.gif

QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2013 11 06, 15:40)
liga surietė, atguliau patalan,

sveikatos 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Visgi @ 2013 11 06, 16:29)
''Шеф 2'' /2013/

4u.gif 4u.gif

QUOTE(Vilioja @ 2013 11 06, 17:25)

nors ir ne man skirta, bet paspaudus ant nuorodos, atidaro kinozal.tv ir ismeta toki uzrasa: "Ошибка
Нет раздачи с таким ID."

beje, nuo sian pabusiu nebyle
cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 06 lapkričio 2013 - 18:54

QUOTE(spoorga @ 2013 11 06, 18:29)
O jus manot aktoriai Kisielius, Ramanauskas filme "Ilga kelione per kopas" savo balsu kalba.. schmoll.gif  4u.gif

Eik tu-ar tikrai ne savo ? Kažkaip net nesuabejojau g.gif
O dabar ne į temą.. Atsimenat filmą "Čia mūsų namai"? Gal kas atsimenat aktoriaus,suvaidinusio Valentą,pavardę? Bandžiau biskį pagooglint,tai neradau,nors laiko tam daug neskyriau.Ir neprašau ieškot,jei nežinot,tiesiog gal kuri žino mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 11 06, 19:55)
Gal kas atsimenat aktoriaus,suvaidinusio Valentą,pavardę?

user posted image

Pasidalinsiu ir su jumis smile.gif

LRT Vaidybiniai filmai, serialai, LKS fondai ir t.t. ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 06 lapkričio 2013 - 19:07
vat ir man neaisku ko Kisielius su Ramanausku ,,ne savo balsu" kalbejo? gal rusiskai nemokejo???
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 11 06, 15:04)
QUOTE(Julsita)
Vajetau
O man prikolna kai taip_pencija. As dar esu girdejusi kai kokiam pvz kaime seni žmonės sako ne mafija, o machija biggrin.gif

dar slonikai lotuliukas.gif (stiklainiai,kas nesuprato)
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2013 11 06, 19:11)

Ups, atsiprasau blush2.gif Dar pasakysiu ziauru dalyka: "Krasnyje gori" kalnai filmuoti atskirai, bet kai zmones eina kalnu tarpekliais, tai jau matosi, kad tie kalnai is kartono piesti blush2.gif
O geriausiai filmavimo uzkulisius gyvai atskleide "Dva otsa i dva syna", matet, kur Nagijevas neva daktara vaidino ligoninej? Matet, kokiam kolidoriuj ligonines priimamasis butaforinis padarytas? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 11 06, 19:14)

dar slonikai  lotuliukas.gif (stiklainiai,kas nesuprato)

MONAMI - suvalkietė? smile.gif

QUOTE(sena pažįstama @ 2013 11 06, 19:19)
Matet, kokiam kolidoriuj ligonines priimamasis butaforinis padarytas? lotuliukas.gif

A tu neužtilsi? biggrin.gif Kolidorius kaip kolidorius ten tikriausiai. Aš dar nemačiau dar to filmo, bet man taip atrodo.
Atsakyti