Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXI Tema)

QUOTE(Julsita @ 2013 11 05, 19:16)
Oi,merginos,sugundysit jūs mane tuom sudurnusiu krauju.Nu taip bandžiau save nuteikt,kad ir ,kaip giriat,nesisiųst jo,nes nėr jau tiek laiko,nu bet dabar,kai tu,Whagati,dar parašei,kad apie kaimą,jaučiu psio-nedalaikys mano bevalė(ne tik filmų žiūrėjimui,bet ir ėdinui  blush2.gif ) dūšia

na 14 serijus, tai ne koks 100, as tai net nesisiunciu kur ten keli sezonai schmoll.gif schmoll.gif

Parsisiunciau "Brak po zavecaniji 2 ir 3", nu pradejau ziureti, nu neberosimenu gerai pirmo, o galvojau, kad prisimenu schmoll.gif tai ka, reikia atsiusti 1, bet kazko delsiu jau ir galvoju arba trinsiu lauk 2 ir 3 arba kazkada susikapusiu ir parsisiusiu 1 tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 11 05, 19:48)
Vajeee koks aktyvus vakaras, atsigavo chebra smile.gif

Jei kalbam apie вечеринка'с, tai jau

Man si daina ir ziema- neatsiejama. Miela man tokia smile.gif

Cia Дьяченко ne tik didelis, bet jo cia ir daug smile.gif

Jo...senai mūsų čia tiek buvo....
Вечеринка'с ира герай thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Siūlyčiau dar ir tokią http://www.youtube.c...h?v=iii8h0Kt7Qc
Pasirodysiu tundra, bet iki šiol nežinojau kaip ta Verka iš tikrujų atrodo... doh.gif

QUOTE(*MONAMI* @ 2013 11 05, 19:50)
tik kažkaip dabar tik užmačiau tamstą  wub.gif

kažkokį su žaliaakiu dar buvai įdėjus,bet paskui buvo nusivylimas,kad nebus mūsų auditorijai,o kažkam kitam,nepamenu nei pavadinimo nieko,gal jau kartais ir mums galima jį kur nors pamatyti  g.gif
na gal supratai apie ką aš  blush2.gif pamenu youtube vaizdas buvo,kažkokioj mašinoj,kažkur važiuoja... doh.gif  blush2.gif

iowa grįžk ir pasakyk apie katrą rašei,kad tikrai apie kitą  g.gif ar čia man įstrigo kitaip  lotuliukas.gif  blush2.gif

1. Aš ilgą laiką irgi pogrindy lindėjau, tik paskaitinėdavau.
2. Ai....Tai šitas bet paskui buvo nusivylimas,kad nebus mūsų auditorijai tai bus Найти мужа в большом городе Deja deja jį rodė vasaros pradžioje per kažkokį Izraelio kanalą. Matyt už privačias lėšas staytas...
3. Ярослав Бойко в рекламе. Ситроен. Šitas? Čia tik reklama smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Vilioja @ 2013 11 05, 20:00)
Ramsiau, aš esu tu 4u.gif

Turėjau raumeny ir tave ir Visgi крик'у совы ir Apuoką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2013 11 05, 20:34)
Nu ir?
Dar pažiūrėk Volf Messing http://kinozal.tv/de...s.php?id=471224
Ir galėtum padėkot nors už personalinį dėmesį tongue.gif  Nebūk toke keulė  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

keule nebusiu- busiu kiawle... bet uz demesi dekoju,,,, mirksiukas.gif

Misliju, tas Messingas smestelejo ir Syn otca narodov...jep jep
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juperi: 05 lapkričio 2013 - 21:05
QUOTE(Ramsius @ 2013 11 05, 21:26)
Jo...senai mūsų čia tiek buvo....

Siūlyčiau dar ir tokią http://www.youtube.c...h?v=iii8h0Kt7Qc
Pasirodysiu tundra, bet iki šiol nežinojau kaip ta Verka iš tikrujų atrodo... doh.gif

Papildyta:
Turėjau raumeny ir tave ir Visgi крик'у совы ir Apuoką smile.gif

Zinokit moteros, kaip as pasigesdavau musu va tokiu staigiu masiniu susibegimu vienon kruvon wub.gif Taip seniai tas buvo... Kai va taip va is oro blevyzgojam apie bile ka...Be proto buvau pasiilgus visu... ir Viliojos smaikstumo, ir Juperi to keberiokst smile.gif

Net perklausiu klausima_Serdiuchkos nepazinojai? Vajeee, kur ritasi pasaulis biggrin.gif
Ziurek koks visai nespietnas tas Verka biggrin.gif
Новогодняя nuo 0.20s

Dabar as tundra nes visai nesupratau ka tu cia turejai raumeny. Jei tiksliau tai visai nieko nesupratau... Gal man jau kondicija lotuliukas.gif
Не, не, не, я пить не буду / ziuret iki 4.05min
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 11 05, 16:58)
"Крик совы (Особые полномочия)" /2013/

4u.gif 4u.gif

ipusejau_ЗАГС (2013)_be galo idomus. Verta ir susimastyt, kokie skirtingi tie zmoniu gyvenimai g.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 11 05, 20:41)
Zinokit moteros, kaip as pasigesdavau musu va tokiu staigiu masiniu susibegimu vienon kruvon wub.gif Taip seniai tas buvo... Kai va taip va is oro blevyzgojam apie bile ka...Be proto buvau pasiilgus visu... ir Viliojos smaikstumo, ir Juperi to keberiokst smile.gif

Net perklausiu klausima_Serdiuchkos nepazinojai? Vajeee, kur ritasi pasaulis biggrin.gif
Ziurek koks visai nespietnas tas Verka biggrin.gif
Новогодняя nuo 0.20s

Dabar as tundra nes visai nesupratau ka tu cia turejai raumeny. Jei tiksliau tai visai nieko nesupratau... Gal man jau kondicija lotuliukas.gif
Не, не, не, я пить не буду / ziuret iki 4.05min

Oi...ir aš pasiilgau wub.gif drinks_cheers.gif Aš dar be visų kitų ir Ponios kažkaip apsigendu...Bet ana matyt suvisai dingo verysad.gif

Aga, nešpietnas tas Serdiučkas. Ir lyg veide kažkokie intelekto požymiai matosi g.gif
Nu žinok nepažinojau tos Serdiučkos....Mat, pasirodysiu nepopuliari (bet manau neištrenksit iš temos - visai aš iki tam tikro laiko nemėgau rusiškos muzikos....Visai....ogi dabar šiuo metu galima sakyti tik jos ir klausausi lotuliukas.gif

Sakai nesupratai ką turėjau raumeny.....Tai va. baisiai man juokinga buvo kad tamsta paminėjai filmo pavadinimą Крик совы ir в тот же час p. Apuokas po tamstos postu sumirksėjo. Tai čia pirmas.
Antras - Nebūk toke keulė : lotuliukas.gif
Trečias - O paskui galima atignoruot atgal? Nu jei meilė sugrįžta

Nu vat man buvo juokinga lotuliukas.gif

Nu dabar kad jau pliurpiam...tai pasidalinsiu savo menu. Įvertinkit. Tai saldainių dėžutės etiketė ax.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 11 05, 22:30)
Oi...ir aš pasiilgau wub.gif  drinks_cheers.gif Aš dar be visų kitų ir Ponios kažkaip apsigendu...Bet ana matyt suvisai dingo verysad.gif

Sakai nesupratai ką turėjau raumeny.....Tai va. baisiai man juokinga buvo kad tamsta paminėjai filmo pavadinimą Крик совы ir в тот же час p. Apuokas po tamstos postu sumirksėjo. Tai čia pirmas.
Antras  - Nebūk toke keulė  : lotuliukas.gif
Trečias - O paskui galima atignoruot atgal? Nu jei meilė sugrįžta

Nu vat man buvo juokinga lotuliukas.gif

Nu dabar kad jau pliurpiam...tai pasidalinsiu savo menu. Įvertinkit. Tai saldainių dėžutės etiketė ax.gif

As vakar ar siandien (nepamenu tiksliai) irgi pagalvojau apie Ponia drinks_cheers.gif

Aaaaaa, dabar jau viskas aisku, kaip tai zirafai biggrin.gif

Tikras konfeti biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 11 05, 20:26)
2. Ai....Tai šitas bet paskui buvo nusivylimas,kad nebus mūsų auditorijai tai bus Найти мужа в большом городе Deja deja jį rodė vasaros pradžioje per kažkokį Izraelio kanalą. Matyt už privačias lėšas staytas...
3. Ярослав Бойко в рекламе. Ситроен. Šitas? Čia tik reklama smile.gif

3. o aš kažkaip užsiciklinau,kad čia filmas doh.gif
jau matyt buvo ta stadija kai kvankt ką matau,svarbu žalios akys doh.gif

dėl 2 aišku unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 11 05, 21:37)
Tikras konfeti biggrin.gif

Jo. Buvo įvertintas tongue.gif

QUOTE(*MONAMI* @ 2013 11 05, 21:38)
3. o aš kažkaip užsiciklinau,kad čia filmas  doh.gif
jau matyt buvo ta stadija kai kvankt ką matau,svarbu žalios akys  doh.gif

Ne žalios tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 11 05, 21:30)

thumbup.gif O saldainius kas valgys? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 11 05, 21:54)
thumbup.gif  O saldainius kas valgys?  g.gif

Kas ..kas....Jau suvalgė. Gavėjas - сладкоежка tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 11 05, 22:30)
pasidalinsiu savo menu. Įvertinkit. Tai saldainių dėžutės etiketė ax.gif

thumbup.gif 10 balu 4u.gif
belieka tik dziaugtis ir didziuotis, kad yra talentingu zmoniu Lietuvoje 4u.gif
Atsakyti