Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXI Tema)

QUOTE(Visgi @ 2013 11 05, 15:58)
Крик совы

cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 11 05, 19:16)

Vilioja,aš tai labai suprantu tamstos jumorą ir,kai ilgiau neparašai,kaip ir pasigestu.

drinks_cheers.gif
kaip tik vakar pagalvojau,kad dingo kazkur smile.gif ir vakar atsirado biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krištolinė ledi: 05 lapkričio 2013 - 19:30
http://kinohouse.uco...2013-11-05-4203
keturios serijos ikeltos 4u.gif
o, kiek sveciu turim g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 05 lapkričio 2013 - 19:32
QUOTE(Juperi @ 2013 11 05, 12:42)

Vilioja, baigiau Syn otca narodov....ar tu ta pati ruosiesi ziureti? Ar cia kitas Stalino sunus???

Nu ir?
Dar pažiūrėk Volf Messing http://kinozal.tv/de...s.php?id=471224
Ir galėtum padėkot nors už personalinį dėmesį tongue.gif Nebūk toke keulė lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(sena pažįstama @ 2013 11 05, 15:41)

yra mygtukas "ignoruoti dalyvi" ir vsio, nebesimato to nario postu, nervai ramus buna thumbup.gif  thumbup.gif

O paskui galima atignoruot atgal? Nu jei meilė sugrįžta lotuliukas.gif

Pažiūrėjau dvi serijas Tolkunovos, pradęjau trečią. Nu tikrai džiazuoja, bet jos džiazistas jau pradėjo pro šalį džiazuot g.gif
Sakykit, ar čia tik filme ji Tolkačiova, ar ir gyvenime?
Atsakyti
Ale dar susmislijau,kuriam ji čia taip:ne žaliaakiui Žaliaakiui,ar Djačenkai (šitam,kur Ramsius įkėlė)  g.gif  Pasakyk ir tuoj užfundysim  mirksiukas.gif

aš nežinau kuom jis vardu lotuliukas.gif

berods Условия контракта vaidino g.gif

cha pamačiau ir atsiminiau gi Safonovas biggrin.gif

bet man reik bliaukų,koviniai man netinka blush2.gif

kažkaip kinozale galima pagal aktorių atrasti jo filmus g.gif einu ieškot ax.gif

na kažkiek radau dar nematytų , prisirinkau,tik žiūriu ten senesni tik surašyti,naujų nėra g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 05 lapkričio 2013 - 19:45
Pabaigiau Pepel, visumoj patiko, nors pirma dalis idomesne uz antra, nes man pasirode per daug istempta, o pabaiga visiskai netiketa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 11 05, 19:00)
wub.gif  wub.gif  wub.gif o koks avataras  wub.gif
beje kiek sezonų matėm всегда говори всегда  g.gif 10? paskutinis sezonas kur mergaitę gydė?
kinozalas kažkodėl tik 9randa  g.gif

užrodykit kokių filmų su tuo kur iowa duotų ir dainuotų  blush2.gif  biggrin.gif

Oi! Tamsta, kur buvai taip dingus??????Pagaliau grįžai šeimon thumbup.gif ale matot...kaip tik aistros užverda tuoj susirenka visas kolektyvas lotuliukas.gif

1. Nu teip teip blush2.gif Apturėjau tą džiaugsmą wub.gif
2.всегда говори всегда 9 sezonai paskutinis tikrai kur mergaitę gydė.
Užtat Brat za brata jau įpusėjo 3 sezoną filmuoti thumbup.gif Į dar skubu pradžiuginti kad ant Naujųjų bus 4 serijų "Кто-то теряет, кто-то находит" Vienžu, gyventi galima tongue.gif

QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 11 05, 19:08)

thumbup.gif

Ale dar susmislijau,kuriam ji čia taip:ne žaliaakiui Žaliaakiui,ar Djačenkai (šitam,kur Ramsius įkėlė)  g.gif  Pasakyk ir tuoj užfundysim  mirksiukas.gif

Jeigu atmintis neapgauna tai Djačenka...
Atsakyti
Vajeee koks aktyvus vakaras, atsigavo chebra smile.gif

Jei kalbam apie вечеринка'с, tai jau

Man si daina ir ziema- neatsiejama. Miela man tokia smile.gif

Cia Дьяченко ne tik didelis, bet jo cia ir daug smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 11 05, 19:44)
Oi! Tamsta, kur buvai taip dingus??????Pagaliau grįžai šeimon thumbup.gif  ale matot...kaip tik aistros užverda tuoj susirenka visas kolektyvas lotuliukas.gif

Jeigu atmintis neapgauna tai Djačenka.

ai aš paskaitau ir filmus pasirenku tai pastoviai blush2.gif o dabar matyt ruduo burną atvėrė biggrin.gif
tik kažkaip dabar tik užmačiau tamstą wub.gif

kažkokį su žaliaakiu dar buvai įdėjus,bet paskui buvo nusivylimas,kad nebus mūsų auditorijai,o kažkam kitam,nepamenu nei pavadinimo nieko,gal jau kartais ir mums galima jį kur nors pamatyti g.gif
na gal supratai apie ką aš blush2.gif pamenu youtube vaizdas buvo,kažkokioj mašinoj,kažkur važiuoja... doh.gif blush2.gif

iowa grįžk ir pasakyk apie katrą rašei,kad tikrai apie kitą g.gif ar čia man įstrigo kitaip lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 05 lapkričio 2013 - 19:51
QUOTE(Visgi @ 2013 11 05, 15:58)
"Крик совы (Особые полномочия)" /2013/

QUOTE(Apuokas @ 2013 11 05, 19:28)

lotuliukas.gif

QUOTE(sapniukass @ 2013 11 05, 19:31)
o, kiek sveciu turim g.gif

Nugi sakau, kai tik aistros užverda tuoj visis sulekia namon tongue.gif Tai dabar ką, pyktis dažniau reikai ar kokį biesą g.gif

QUOTE(Vilioja @ 2013 11 05, 19:34)
Nebūk toke keulė 
O paskui galima atignoruot atgal? Nu jei meilė sugrįžta lotuliukas.gif

Ojojoj lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu smagu jau man, nors nuotaika pakėlėt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 11 05, 19:50)

Ojojoj  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Nu smagu jau man, nors nuotaika pakėlėt lotuliukas.gif

Ramsiau, aš esu tu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2013 11 05, 19:34)

Pažiūrėjau dvi serijas Tolkunovos, pradęjau trečią.  Nu tikrai džiazuoja, bet jos džiazistas jau pradėjo pro šalį džiazuot g.gif
Sakykit, ar čia tik filme ji Tolkačiova, ar ir gyvenime?

Aš iš pradžių maniau,kad jos tikra pavardė buvo Tolkačiova,o tik paskui pasikeis į scenai acieit geresnę,Tolkunovą,ale kad ne-iki pabaigos ji taip ir liko Tolkačiova.Tai matyt čia taip jau filme padaryta...Man dar bais cekava kuri čia tokia "gera draugė" gyvenime pas ją buvo g.gif Šiandien pradėsiu visus dokumentinius apie ją,tai maž ir podružkę atkapstysiu g.gif Smegenuoju,kad ir vardas kažkaip panašiai turėtų skambėt g.gif

QUOTE(Ramsius @ 2013 11 05, 19:44)

Jeigu atmintis neapgauna tai Djačenka...

Nu man ir kažys,kad čia apie jį
QUOTE(Ramsius @ 2013 11 05, 19:50)
Tai dabar ką, pyktis dažniau reikai ar kokį biesą g.gif

Geriau gyvenkime draugiškai
user posted image
Atsakyti