"Крик совы (Особые полномочия)" /2013/анонсТрейлер-1Трейлер-2http://kinozal.tv/de....php?id=1140705______________________________
Aš tą nepasitenkinimą kiek kitaip suprantu. Jis nepiktybiškas ir nekenkėjiškas narės atžvilgiu, tiesiog piktina/erzina perdėtas įkyrumas. Ar teisingai suprantu? Na tarkim.
Visi mes mandagūs, bet taip pat ir nuovokūs. Nepradedam mes juk kiekvienas vienas kitam dėkavoti už naują nuorodą ir dar
po to dar sykį už tą pačią nuorodą po jos peržiūros. Čia jau turbūt gaunasi
savotiškas spam'as
Ko gero čia
tai buvo turima omeny. Gal klystu, nžn...
Tai kas liečia mane, tai man asmeniškai nereikia padėkų. Niekas manęs čia neprašo dalintis naujienomis, nuorodomis ar rekomendacijomis. Visi puikiai moka patys susirasti/suranda ir turi savo paieškos
kanalų, ir seka naujienas kitur, bei puikiai žino kokios bus naujienos paleistos
į eterį artimiausiu laiku. Ir jei žmogus nepasidalina tuo ką žiūrėjo ar žino, tai dar nereiškia, kad jis nežiūri arba nežino...
Vnž aš čia savo noru savanoriauju, tsakant telkiu viską į vieną temą, kai nusibos_mesiu šį reikalą.
Dėl filmų gausos ir jo turinio neatitikimų..
Kažkada stebino. Bet nustojau stebėtis, kai vieną kartą žiūrėjom vieną ir tą patį filmą, o atpasakojamas turinys skyrėsi kaip diena ir naktis. Nuo to karto_neskaitau, nes nebetikiu.
Dėl filmų
nonstop. Puikiai suprantu, kad žmogus gali juos prasukdamas žiūrėti. Juolab pati rašė, kad kai pasitaikė neįdomus filmas, tai pažiūrėjo pradžios keliatas serijų, o paskui paskutinę tik seriją. Tai matyt taip ir gaunas, kad
kiekybės daug.
O visumoj tai išmokau
nebematyti ir ignoruoti
išsisdirbinėjimus. Ir tik
vaaalios dėka
Tai va tiek mano subjektyvios nuomonės