Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXI Tema)

QUOTE(sena pažįstama @ 2013 11 05, 16:41)
cool.gif Nepatinka komentarai-kokios problemos, yra mygtukas "ignoruoti dalyvi" ir vsio, nebesimato to nario postu, nervai ramus buna thumbup.gif  thumbup.gif

Aciu 4u.gif pasinaudosiu sia rekomendacija
Atsakyti
"Крик совы (Особые полномочия)" /2013/
анонс
Трейлер-1
Трейлер-2
http://kinozal.tv/de....php?id=1140705

user posted image

Aš tą nepasitenkinimą kiek kitaip suprantu. Jis nepiktybiškas ir nekenkėjiškas narės atžvilgiu, tiesiog piktina/erzina perdėtas įkyrumas. Ar teisingai suprantu? Na tarkim.
Visi mes mandagūs, bet taip pat ir nuovokūs. Nepradedam mes juk kiekvienas vienas kitam dėkavoti už naują nuorodą ir dar po to dar sykį už tą pačią nuorodą po jos peržiūros. Čia jau turbūt gaunasi savotiškas spam'as mastau.gif Ko gero čia tai buvo turima omeny. Gal klystu, nžn...

Tai kas liečia mane, tai man asmeniškai nereikia padėkų. Niekas manęs čia neprašo dalintis naujienomis, nuorodomis ar rekomendacijomis. Visi puikiai moka patys susirasti/suranda ir turi savo paieškos kanalų, ir seka naujienas kitur, bei puikiai žino kokios bus naujienos paleistos į eterį artimiausiu laiku. Ir jei žmogus nepasidalina tuo ką žiūrėjo ar žino, tai dar nereiškia, kad jis nežiūri arba nežino... biggrin.gif Vnž aš čia savo noru savanoriauju, tsakant telkiu viską į vieną temą, kai nusibos_mesiu šį reikalą.

Dėl filmų gausos ir jo turinio neatitikimų..
Kažkada stebino. Bet nustojau stebėtis, kai vieną kartą žiūrėjom vieną ir tą patį filmą, o atpasakojamas turinys skyrėsi kaip diena ir naktis. Nuo to karto_neskaitau, nes nebetikiu.
Dėl filmų nonstop. Puikiai suprantu, kad žmogus gali juos prasukdamas žiūrėti. Juolab pati rašė, kad kai pasitaikė neįdomus filmas, tai pažiūrėjo pradžios keliatas serijų, o paskui paskutinę tik seriją. Tai matyt taip ir gaunas, kad kiekybės daug.

O visumoj tai išmokau nebematyti ir ignoruoti išsisdirbinėjimus. Ir tik vaaalios dėka biggrin.gif

Tai va tiek mano subjektyvios nuomonės smile.gif

Na jus tik pamanykit_koks tvarkdarys! Ausys suglaustos ir kad kuičias kuičias biggrin.gif

user posted image
QUOTE(Visgi @ 2013 11 05, 16:58)
Aš tą nepasitenkinimą kiek kitaip suprantu. Jis nepiktybiškas ir nekenkėjiškas narės atžvilgiu, tiesiog piktina/erzina perdėtas įkyrumas. Ar teisingai suprantu? Na tarkim.
Visi mes mandagūs, bet taip pat ir nuovokūs. Nepradedam mes juk kiekvienas vienas kitam dėkavoti už naują nuorodą ir dar po to dar sykį už tą pačią nuorodą po jos peržiūros. Čia jau turbūt gaunasi savotiškas spam'as mastau.gif Ko gero čia tai buvo turima omeny. Gal klystu, nžn...

Tai kas liečia mane, tai man asmeniškai nereikia padėkų.
Dėl filmų gausos ir jo turinio neatitikimų..
Kažkada stebino. Bet nustojau stebėtis, kai vieną kartą žiūrėjom vieną ir tą patį filmą, o atpasakojamas turinys skyrėsi kaip diena ir naktis. Nuo to karto_neskaitau, nes nebetikiu.

Po kiekvienu zodziu pasirasau... Jus tikrai labai teisi... Kadangi as naujoke, tai neturiu kantrybes tiek kiek Jus... Mane erzina butent tai... ir melas... 4u.gif Ateityje busiu kantresne...
Papildyta:
QUOTE(Visgi @ 2013 11 05, 16:58)
"Крик совы (Особые полномочия)" /2013/

O geras Сергей Пускепалис, Андрей Мерзликин, Мария Миронова... thumbup.gif Na sitas tai man patiks... thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Šioje temoje esu daugiau svečias nei aktyvus dalyvis, bet irgi noriu padėkoti už nuorodas 4u.gif pati tiek įdomių filmų nerasčiau. Kartą mama paprašė filmą surasti iš V raidės pavadinimas, jau nepamenu. Atsivertus vieną saitą, kur dažniau naudoju, einu per sąrąšą vieną, du, tris, .... dešimt kartų - nėra V raidės bash.gif bash.gif. Susinervinau juodai blink.gif Nu galvoju, negali būti, kad rusų kalboj V raidės nėra lotuliukas.gif Ir tik po kokio 20 peržiūrėjimo supratau, kad V raidė tai abėcėlės priekyje , o ne gale...
Atsakyti
Качели 2008
http://kinozal.tv/de....php?id=1119942
turbut daugelis matet... As per TV maciau daug kartu... Man jis labai labai thumbup.gif blush2.gif
user posted image
Андрей Мерзликин, Мария Миронова clap_1.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spoorga: 05 lapkričio 2013 - 16:27
Ziuriu trumpas sujungimas pas jus, laaabai jau kibirksciuoja hihihi.gif
Atsakyti
Aš tai išvis valė Bevalė biggrin.gif
Pasiryžtu neberašyti čia išvis, pasirinkt filmų ir žiūrėt sau tyliai, ale vis neiškenčiu.
Kai pradėjau skaityt/rašyt SM, mūsų aptariama narė, kaip tik buvo vejama iš man įdomios temos. Niekaip nesupratau kodėl, dabar jau suprantu... bet ir aš esu iš kai kur išpirdolinta lotuliukas.gif Ne visi mano jumorą supranta biggrin.gif
Bet čia tiek daug protingų linksmų moteraičių, smagu man čia ax.gif O va po Visgi tokių pasisakymų, išvis faina:wub:
Atsakyti
Ajajaiai doh.gif doh.gif Nu tik apleisk palatą tuoj ir kautynės...Nu nu nu mergos nono.gif Nesigadinkim nervų smile.gif

Vilioja, minima narė jei nekystu ir čia jau kartą buvo susimovusi...bene prieš metus....

Geriau va paklausykit. Nors daina ir sena, bet už širdies griebia Ты знаешь как хочется жить....

Nežinau ar kas matėt? Verta žiūrėti?Демоны
Užmačiau kad Александр Дьяченко vaidina, pradėjau gundytis...Ale taip laiko nėra doh.gif
user posted image

Oi doh.gif Koks didelis...... tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramsius: 05 lapkričio 2013 - 18:12
Didelis zmogus, tai ir nuotrauka didele lotuliukas.gif
del jautrumo kazkieno postams - yra ,,ignoro" mygtukas, as filmu ieskau, koki pakomentuoju, pagiriu ar papeikiu ax.gif
Zmones skirtingi ir negali visu matuoti pagal savo standartus ir suvokima g.gif , tempt ant savo kurpalio
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 11 05, 18:11)

wub.gif wub.gif wub.gif o koks avataras wub.gif
beje kiek sezonų matėm всегда говори всегда g.gif 10? paskutinis sezonas kur mergaitę gydė?
kinozalas kažkodėl tik 9randa g.gif

užrodykit kokių filmų su tuo kur iowa duotų ir dainuotų blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 05 lapkričio 2013 - 19:01
QUOTE(Ramsius @ 2013 11 05, 18:11)
Geriau va paklausykit. Nors daina ir sena, bet už širdies griebia Ты знаешь как хочется жить....

man si daina labai drinks_cheers.gif

ir dar sita
http://www.youtube.c...h?v=GUmG5BdzxPQ
Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2013 11 05, 14:31)
Peržiūrėjau "Durnaja krov", labai patiko  thumbup.gif  dievinu kai rodo kaimą, jei dar kažką panašaus matėte, rekomenduokite  4u.gif

Oi,merginos,sugundysit jūs mane tuom sudurnusiu krauju.Nu taip bandžiau save nuteikt,kad ir ,kaip giriat,nesisiųst jo,nes nėr jau tiek laiko,nu bet dabar,kai tu,Whagati,dar parašei,kad apie kaimą,jaučiu psio-nedalaikys mano bevalė(ne tik filmų žiūrėjimui,bet ir ėdinui blush2.gif ) dūšia

QUOTE(Vilioja @ 2013 11 05, 16:50)
Aš tai išvis valė Bevalė biggrin.gif
Pasiryžtu neberašyti čia išvis, pasirinkt filmų ir žiūrėt sau tyliai, ale vis neiškenčiu.
Kai pradėjau skaityt/rašyt SM, mūsų aptariama narė, kaip tik buvo vejama iš man įdomios temos. Niekaip nesupratau kodėl, dabar jau suprantu... bet ir aš esu iš kai kur išpirdolinta lotuliukas.gif  Ne visi mano jumorą supranta biggrin.gif
Bet čia tiek daug protingų linksmų moteraičių, smagu man čia ax.gif  O va po Visgi tokių pasisakymų, išvis faina:wub:

Vilioja,aš tai labai suprantu tamstos jumorą ir,kai ilgiau neparašai,kaip ir pasigestu.Taip,kad-prašom rašyt ir ,jei pavyksta,kuo dažniau mirksiukas.gif

QUOTE(*MONAMI* @ 2013 11 05, 19:00)

užrodykit kokių filmų su tuo kur iowa duotų ir dainuotų  blush2.gif  biggrin.gif

Ale dar susmislijau,kuriam ji čia taip:ne žaliaakiui Žaliaakiui,ar Djačenkai (šitam,kur Ramsius įkėlė) g.gif Pasakyk ir tuoj užfundysim mirksiukas.gif
Atsakyti