Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXI Tema)

QUOTE(arden @ 2013 11 04, 22:58)
mano  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  bet lauksiu visų serijų, nes jau su krasnaja gora susimovus sėdžiu pusiaukelėj sad.gif

Va va, dėl to ir nepradėjau žiūrėti Krasnaja gora, lauksiu abieju filmų serijų.
Atsakyti
QUOTE(vaya @ 2013 11 04, 22:04)
"Чужие души" 2009
psichologinis detektyvas

QUOTE(Visgi @ 2013 11 04, 22:30)
"Убить Сталина" /2013/
''Берега моей мечты'' /2013/

QUOTE(spoorga @ 2013 11 04, 23:05)
Незабудки 2013...

dekui uz rekomendacijas 4u.gif

labas rytas, vakar vakare paziurejau_Дорогая (2013)_ thumbup.gif detektyvas 4u.gif
aciu, kas rekomendavo cool.gif

postas skiriamas narei spoorga'ai ax.gif cool.gif
beje, kuriai ten neaisku buvo, kaip as taip greit filmus perziuri, tai as juk bedarbe ne savo noru, vaikai per diena darzely buna. Ryta nuvedu darzelin, gryzus namus apsitvarkau ir ka dg veikt? juolab, kad db nei darzai lauke, nei kazkas. todel ir ziurisi man filmai.Tai visa laime, kad rusu kalba suprantu thumbup.gif o jei nesuprasciau, kaip dauguma siuolaikiniu zmoniu, tada jau reiktu eit gatves sluott biggrin.gif

iseinu ziuret 2 seriju melodrama_Вечная сказка (2013) wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2013 11 04, 10:51)
Juuuperi, jei tu gyva, atplauk balta pieno puta biggrin.gif  Čia tau specialiai šitie Romanovai biggrin.gif

QUOTE(Visgi @ 2013 11 04, 11:06)
O Juperi vis dar ta pati? T.y. kur avataras keberiokšt daro? biggrin.gif
-----------------------------

user posted image

QUOTE(Vilioja @ 2013 11 04, 11:28)
Aha, ta pati. Tik ji šlapiuoju būdu savo grožius velia, tai mažu bijo kompą aptaškyt. Ir lygtais Julsitos žemietė ana. Apipletkinom biggrin.gif

QUOTE(Visgi @ 2013 11 04, 11:56)
A..., taškosi šlapiuoju būdu bigsmile.gif Supratau! Tikiu, kad be proto gražiai smile.gif Nu, apipletkinom vidury baltos dienos, ot aušyš abiem kaista dabar hihihi.gif

NU NIEKOOO SAU!!!!! doh.gif doh.gif doh.gif Maniau, kad tik Sim@ visi pazista... jau ko nesitikejau...tai nesitikejau...buvau kazkur jusu temoj uzsilikus,( nors uzbegu cia beveik kasdien- daugiau niekur SM...net savo "slapiu" namu temoj-ir tai labai retai....)....paskaitineju, viena kita filma jusu rekomenduota parsisiunciu...o cia akys ir uzkliuvo uz Juperi...va Romanovai labai sudomino...
Vilioja, baigiau Syn otca narodov....ar tu ta pati ruosiesi ziureti? Ar cia kitas Stalino sunus???
per TV nebaigiau ziureti Pepel...parsisiunciau paskutines 2-i serijas-reik uzbaigti sita reikaliuka smile.gif o siaip man labai truksta megiamojo mano laikotarpio filmu, tai paskutiniu metu jau ziurejau ir visiska niekala... doh.gif

net ir si parsisiunciau ''Погружение'' /2013/, bet... man viskas kas susije su fantazy, mistikom ir anomalijom- schmoll.gif schmoll.gif ...pirma serija perziurejau- nedrisciau zadeti, kad pradesiu 2-a... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juperi: 05 lapkričio 2013 - 12:55
paziurejau_Вечная сказка (2013)_pasirodo, kad ir turtuoliai kartais verkia thumbup.gif thumbup.gif aciu uz rekmendacija 4u.gif
Atsakyti
<!--QuoteBegin-Sim@+2013 11 05, 11:49
filmai.Tai visa laime, kad rusu kalba suprantu thumbup.gif o jei nesuprasciau, kaip dauguma siuolaikiniu zmoniu, tada jau reiktu eit gatves sluot[/i
[/quote]

Dirbt nepamaisytu ir rusu kalba mokanciai schmoll.gif lotuliukas.gif
Matosi, kad nieko neveiki... rasineji nesamones g.gif Diskusija baigta... Tas pats per ta pati... aciu, prasom, paziurejau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spoorga: 05 lapkričio 2013 - 13:42
Peržiūrėjau "Durnaja krov", labai patiko thumbup.gif dievinu kai rodo kaimą, jei dar kažką panašaus matėte, rekomenduokite 4u.gif
Atsakyti
Моя фамилия Шилов (2013)_geras detektyvas ir Silovas labai grazus aktorius, kaimynystej panasus gyvena 4u.gif
aciu uz rekomendacija 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(spoorga @ 2013 11 05, 14:37)
Dirbt nepamaisytu ir rusu kalba mokanciai  schmoll.gif  lotuliukas.gif

mielai:) tik, kad LT darbdaviams nereikia rusu filmu ziuretoju tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(spoorga @ 2013 11 05, 14:37)
aciu, prasom, paziurejau  biggrin.gif

o, kad dekoju, tai nedarau nusikaltimo.
kai ne kurios nares sios temos VARGSTA, TRUKDOS SAVO BRANGU LAIKA, kad mums - idetu nauju filmu nuorodas, rekomendacijas 4u.gif
todel dar karta rasau aciu uz ikeliamas nauju filmu nuorodas 4u.gif
todel, jei tevai neismoke dekoti, tuomet gaila man jusu 4u.gif
Atsakyti
dėkui už "Jeseniną" bigsmile.gif 4u.gif , jau siunčiu :
http://kinozal.tv/de...s.php?id=488210
Atsakyti
na naujoke cia esu, nesuprantu ko cia pykti, kaip zmogus nori, kiek nori, tiek ir ziuri seriju, kiekvienos cia reikalas asmeninis g.gif g.gif
Atsakyti
nors cia ir kepeju tema, bet siulau eit isbandyt si_keliu sm mamu rekomenduota_
http://pasididziuoja...iu-pyragas.html
juk ir kino teatruose tarpe filmu buna reklamines pauzes, ar ne? mirksiukas.gif
as jau einu 4u.gif ir tada jau startuosiu su ЗАГС (2013). Ilgam biggrin.gif nes 20 seriju blink.gif sunkiai persiziures man per para laiko cool.gif

gero artejancio vakaro pasiliekancioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2013 11 05, 15:42)
na naujoke cia esu, nesuprantu ko cia pykti, kaip zmogus nori, kiek nori, tiek ir ziuri seriju, kiekvienos cia reikalas asmeninis  g.gif  g.gif

Ne tame esme... Todel ir nesuprantat

Papildyta:
QUOTE(Sim@ @ 2013 11 05, 15:39)
todel, jei tevai neismoke dekoti, tuomet gaila man jusu 4u.gif

O man jusu negaila, nes tevai neismoke kiekviena darba gerbt, kad ir grioviu kasejo blink.gif
O si darba tai ir LT rasit... Tada is grioviu kaseju nereiks saipytis

Atsiprasau visu... Pas mus su sima reklamine pauze blush2.gif
Papildyta:
Nuo sios minutes tyliu.... noriu fimus ziuret.... o be Jusu rekomemndaciju bus liudna...

Nepykit seniosios ir naujosios nares blush2.gif nesusilaikiau... Nesunku ir mane isvest is kantrybes
4u.gif lithuania.gif aciuks.gif karsta.gif
Pradejau ziureti 20 let bez liubvi... kolkas patinka... 4u.gif daug seriju... turbut 16... ilgam
[
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spoorga: 05 lapkričio 2013 - 15:38
QUOTE(spoorga @ 2013 11 05, 16:32)

Nepykit seniosios ir naujosios nares  blush2.gif  nesusilaikiau... Nesunku ir mane isvest is kantrybes

Siaip tai as kaip ir senbuve, bet nesuprantu apsispilkavimo g.gif Nu koks kieno desimtas reikalas, kas ka ikelia, kas uz ka padekoja, kas kiek perziuri, kas ka rekomenduoja? g.gif Nu pasiziurejo, nu padekojo, nu paraso, kad patiko ar nepatiko. Man tas netrukdo. Ir neerzina visiskai. schmoll.gif
Mane erzina ivairus kabinejimaisi, slieku ieskojimas. cool.gif Nepatinka komentarai-kokios problemos, yra mygtukas "ignoruoti dalyvi" ir vsio, nebesimato to nario postu, nervai ramus buna thumbup.gif thumbup.gif

Merginos, gyvenkim draugiskai, kelkim filmus, patiks, nepatiks-cia jau jusu valia rekomenduoti, o musu valia ziureti filma, patiketi rekomendacija ar ne drinks_cheers.gif
Atsakyti