Pasidalinsiu ka perziurejau per savaite laiko. Paziurejau du filmus, kurie man labai patiko.
''Есенин'' /2005/
Zinot kai buna, kad paziuri, o paskui dar ilgai mintimis grizti prie filmo. Ryte prabudus galvodavau dar apie ji.
Turbut jis is sielvarto ir sirdgelos numirtu jei suzinotu kas ir kaip vyko su juo ta nakti ir po jo mirties tam tikra laika...
Po sio filmo, ziurejau dar du dokumentinius filmus apie jo mislingas mirties detales.
Трейлер первый вариант
Трейлер второй вариант
Отрывок из фрагмента
Sokejos pora neatvyko i pasirodyma, uzgere. Jeseninas pasisove pagelbeti.
Есенин - Танго
Po Jesenino absoliuciai nieko nesinorejo ziureti, ir neziurejau. Reikejo laiko. Norejau mintis isbarstytas surinkti...
Sudomino tik vienintelis sis. Mat labai kardinaliai skyresi nuo Jesenino, tai rekejo susitelkti visu pajegumu i tai kas vyko cia.
''Погружение'' /2013/
Ar vykstantys zinojo tikraji isvykos tiksla? Ne. Ar gyvi liks visi? Ne, nevisi.
Легальный допинг (2013)_nieko toks, bet neuzkabino. Ziurejau, nes nebuvo, ka dg ziuret
QUOTE(Visgi @ 2013 11 04, 15:48)
''Есенин'' /2005/
Kazkada senai ir as maciau si filma... Labai patiko... Vienas is mano favoritu... Tik zinot, man i filmo pabaiga pradejo erzinti tas Jesenino pastovus saukimas...Tas jo pakeltas tonas... Rekia rekia...
Papildyta:
Jesenino grazios eiles, ypac jaunystes...
Ar kas prisimenat, kai mokykloj reikejo ismokti?
Белая береза
Под моим окном
Принакрылась снегом,
Точно серебром.
На пушистых ветках
Снежною каймой
Распустились кисти
Белой бахромой.
o is velesniu man labiausiai yra istrige:
Мне осталась одна забава:
Пальцы в рот и веселый свист.
Прокатилась дурная слава,
Что похабник я и скандалист.
Ах! какая смешная потеря!
Много в жизни смешных потерь.
Стыдно мне, что я в Бога верил.
Горько мне, что не верю теперь.
Papildyta:
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 11 04, 14:48)
as idedu i favorites ir kiekviena diena tikrinu,ar yra visos serijos
jeigu nepamirsiu-ir parasysiu temoj,kai bus visos serijos
jeigu nepamirsiu-ir parasysiu temoj,kai bus visos serijos
aciu
aciu Visgi uz rekomendacijas,jau siunciu po tokiu komentaru-zinau kad patiks
Mano mergytėi 3,5m, bet filmus aš žiūri tik kai ji miega
Pabaigiau Городские шпионы, man visai patiko, nepasakyčiau, kad fimas vyrams- maniškis tik pasijuokė, sakė ,,Čipolino nuotykiai,,
Nu ir tas Анатолий Белый toks grieko vertas
Pabaigiau Городские шпионы, man visai patiko, nepasakyčiau, kad fimas vyrams- maniškis tik pasijuokė, sakė ,,Čipolino nuotykiai,,
Nu ir tas Анатолий Белый toks grieko vertas
QUOTE(Apuokas @ 2013 11 04, 20:08)
labai netgi
QUOTE(Visgi @ 2013 11 04, 15:48)
Sudomino tik vienintelis sis. Mat labai kardinaliai skyresi nuo Jesenino, tai rekejo susitelkti visu pajegumu i tai kas vyko cia.
''Погружение'' /2013/
o man šis filmas nepatiko siužetas įdomus, negali nežiūrėti, nes įdomu kaip baigsis, bet pats filmas nepaliko jokio teigiamo įspūdžio, o dar pabaiga tokia keista visa filmą maniau, kad juos grįžusius suėmė koks rusų saugumas ir filmuoja, bet tokios pabaigos nesitikėjau...
vienu žodžiu, įdomus, bet neįdomus
QUOTE(Visgi @ 2013 11 04, 21:30)
mano bet lauksiu visų serijų, nes jau su krasnaja gora susimovus sėdžiu pusiaukelėj
mano efektyviausias žiūrėjimas buvo prieš 2 metus. svetainė su virtuve bendroj erdvėj, dvyniai gulintys, tai eidavo non stop per dieną. bet max 8 serijos. 16 niekaip per vieną dieną bet čia kaip ir su knygų skaitymu, vienas per dieną perskaito, o aš va nuo vasaros atsigulus max 4 puslapius įveikiu
Незабудки 2013... Apie si filma- melodrama kaip melodrama, bet... du niuansai- vienai merginai du persasi, kitai nei vienas ir kitas- dauzo dauzo vyriski... pora kart iki komos priveda, o jis gyvas Kaip zaidimuose siuolaikiniuose su keliom gyvybem