Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXI Tema)

Pasidalinsiu ka perziurejau per savaite laiko. Paziurejau du filmus, kurie man labai patiko.

''Есенин'' /2005/
Zinot kai buna, kad paziuri, o paskui dar ilgai mintimis grizti prie filmo. Ryte prabudus galvodavau dar apie ji.
Turbut jis is sielvarto ir sirdgelos numirtu jei suzinotu kas ir kaip vyko su juo ta nakti ir po jo mirties tam tikra laika...
Po sio filmo, ziurejau dar du dokumentinius filmus apie jo mislingas mirties detales.

Трейлер первый вариант
Трейлер второй вариант
Отрывок из фрагмента

Sokejos pora neatvyko i pasirodyma, uzgere. Jeseninas pasisove pagelbeti.
Есенин - Танго

user posted image
user posted image
user posted image

Po Jesenino absoliuciai nieko nesinorejo ziureti, ir neziurejau. Reikejo laiko. Norejau mintis isbarstytas surinkti...

Sudomino tik vienintelis sis. Mat labai kardinaliai skyresi nuo Jesenino, tai rekejo susitelkti visu pajegumu i tai kas vyko cia.
''Погружение'' /2013/

Ar vykstantys zinojo tikraji isvykos tiksla? Ne. Ar gyvi liks visi? Ne, nevisi.

user posted image
user posted image
Atsakyti
Легальный допинг (2013)_nieko toks, bet neuzkabino. Ziurejau, nes nebuvo, ka dg ziuret ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 11 04, 15:48)
''Есенин'' /2005/

drinks_cheers.gif Kazkada senai ir as maciau si filma... Labai patiko... thumbup.gif Vienas is mano favoritu... Tik zinot, man i filmo pabaiga pradejo erzinti tas Jesenino pastovus saukimas...Tas jo pakeltas tonas... Rekia rekia... doh.gif

Papildyta:
Jesenino grazios eiles, ypac jaunystes...
Ar kas prisimenat, kai mokykloj reikejo ismokti? blush2.gif
Белая береза
Под моим окном
Принакрылась снегом,
Точно серебром.
На пушистых ветках
Снежною каймой
Распустились кисти
Белой бахромой.

o is velesniu man labiausiai yra istrige:

Мне осталась одна забава:
Пальцы в рот и веселый свист.
Прокатилась дурная слава,
Что похабник я и скандалист.

Ах! какая смешная потеря!
Много в жизни смешных потерь.
Стыдно мне, что я в Бога верил.
Горько мне, что не верю теперь.

Papildyta:
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 11 04, 14:48)
as idedu i favorites ir kiekviena diena tikrinu,ar yra visos serijos smile.gif
jeigu nepamirsiu-ir parasysiu temoj,kai bus visos serijos 4u.gif

aciu 4u.gif aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spoorga: 04 lapkričio 2013 - 18:24
aciu Visgi uz rekomendacijas,jau siunciu 4u.gif po tokiu komentaru-zinau kad patiks smile.gif
Atsakyti
Mano mergytėi 3,5m, bet filmus aš žiūri tik kai ji miega rolleyes.gif
Pabaigiau Городские шпионы, man visai patiko, nepasakyčiau, kad fimas vyrams- maniškis tik pasijuokė, sakė ,,Čipolino nuotykiai,, lotuliukas.gif
Nu ir tas Анатолий Белый toks grieko vertas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apuokas: 04 lapkričio 2013 - 19:08
QUOTE(Apuokas @ 2013 11 04, 20:08)

Nu ir tas Анатолий Белый toks grieko vertas  ax.gif

drinks_cheers.gif labai netgi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 11 04, 15:48)
Sudomino tik vienintelis sis. Mat labai kardinaliai skyresi nuo Jesenino, tai rekejo susitelkti visu pajegumu i tai kas vyko cia.

''Погружение'' /2013/
o man šis filmas nepatiko verysad.gif siužetas įdomus, negali nežiūrėti, nes įdomu kaip baigsis, bet pats filmas nepaliko jokio teigiamo įspūdžio, o dar pabaiga tokia keista blink.gif visa filmą maniau, kad juos grįžusius suėmė koks rusų saugumas ir filmuoja, bet tokios pabaigos nesitikėjau...
vienu žodžiu, įdomus, bet neįdomus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TaGre: 04 lapkričio 2013 - 19:44
"Чужие души" 2009
psichologinis detektyvas

Turtingas vyras, zmona nuobodziauja, pavydas, kerstas ir t.t.
Atsakyti
"Убить Сталина" /2013/

анонс
Трейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1140481

user posted image
Atsakyti
''Берега моей мечты'' /2013/

Трейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1140495

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 11 04, 21:30)
"Убить Сталина" /2013/

mano thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif bet lauksiu visų serijų, nes jau su krasnaja gora susimovus sėdžiu pusiaukelėj sad.gif

mano efektyviausias žiūrėjimas buvo prieš 2 metus. svetainė su virtuve bendroj erdvėj, dvyniai gulintys, tai eidavo non stop per dieną. bet max 8 serijos. 16 niekaip per vieną dieną schmoll.gif bet čia kaip ir su knygų skaitymu, vienas per dieną perskaito, o aš va nuo vasaros atsigulus max 4 puslapius įveikiu biggrin.gif
Atsakyti
Незабудки 2013... Apie si filma- melodrama kaip melodrama, bet... du niuansai- vienai merginai du persasi, kitai nei vienas blink.gif blush2.gif ir kitas- dauzo dauzo vyriski... pora kart iki komos priveda, o jis gyvas lotuliukas.gif Kaip zaidimuose siuolaikiniuose su keliom gyvybem lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti