Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko imuninės sistemos stiprinimas

Mano vyresnelis buvo labai linkes vienu metu kvepavimo taku visokiom nelaimem sirgt. Tai jam padejo... Bet ne taip is karto, vat kad isgerei ir sveikas, ne. Bet po kokiu poros menesiu gerimo budavo taip - susirgt suserga, vietoje to, kad sirgtu, kaip iprasta, savaite - dvi, serga diena - dvi.

Karta net durniaus vietoj likau smile.gif Matau, kosti, zinau - ryt tures temperaturos 37,5, o poryt - 38,5, nes jau 100 kartu taip buvo. Taigi skambinu ir uzsiregistruoju pas gydytoja. Ryt nebuvo vietu, uzrase poryt. Namums tinka ir poryt, sirgsim tai savaite - dvi! Tai kad uzrase, mes is inercijos ir nuejom... Sako, kuom skundzimes - sumizgau kaip muse, sakau, egi jau niekuo huh.gif Netiketai pasveikom smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 08 spalio 2004 - 20:31
Tai čia ir yra tas padėjimas, kad ligos ne tik retėja, bet jos trumpėja ir lengvėja. Kai nebereikia kaskart vaiko "farširuoti" antibiotikais, o gali išsiversti įvairiom naminėm priemonėm ar kokias sirupėliais, kai nebereikia savaitei imti nedarbingumo lapelio, o pakanka dienos - kas begali būti geriau dirbančiai mamai, šalia neturinčiai išganingųjų močiučių.
Atsakyti
Ta RIBUMONILA nusprendziau duoti tada,kai praejus 2 savaitems nuo paskutines ligos(gerem antibiotikus),ju vel prireike,nes antibiotinis purskalas i gerkle nepadejo.Negi 2 kartus per menesi reikes gerti antibiotikus???O jeigu kas irgi nuspres ji pirkti,atkreipkit demesi,kad kainos skirtingose vaistinese zymiai skiriasi:pvz.:jei perki po 1 pokeli,jis iseina 26Lt.,(o ju reikia 6),jei perki visa poka,kainuoja tik 123Lt.(tokia kaina pirkau Xyper Maximos vaistineje,Kaune),kitur ji zymiai didesne perkant ir visa poka...
Atsakyti
Mes pabandem Limfozilį(ežiuolinis)-rezultatas nulinis. Tada galvojom bandysim rybomunilį, bet gydytoja patarė Biomunilį,nes pas mus kvėpavimo takų ligos. Beto ir kainuoja dvigubai pigiau. O efektas kaip ir kiekvieno vaisto kiekvienam žmogui skirtingas. Tai dabar vieną kursą sugėrėm. Nor be to mes pavasarį pasiskiepijom Pneumo ir Hib. Vat jie tai tikrai davė rezultatą. Jau trečias mėnuo be temperatūros, kai kiti grupėj jau po du kartus prasirgo virusiniais susirgimais.
Atsakyti
Mes gėrėm. Vyresnysis biski kas tuoj kosėja, o jaunėlis pastoviai vaikščiojo su sloga. Jei biski kas: iskart pūlinga tokia. Viska išbandėm, kol gydytoja pasiūlė Ribomunilį. Sugerėm sąžiningai. Rezultatai: vyresnėliui nulinis, kas buvo tas ir liko. Jaunėlis slogom nebeserga, nebent retkarčiais pašniurkščiioja, bet jokių pūlingų nuo to laiko nemačiau ( tfu, tfu, tfu...) Ir aplamai nei kosėja nei ką. Taigi vienam vaikui nepadėjo o kitam buvo labai gerai....
Atsakyti
Mes prieš metus sugėrėm sąžiningai "Luivac" - tipo bevei tas pats kaip rybomunyl, tik kitos firmos. Ką galiu pasakyt - kaip kosėjo ir slogavo taip tebekosėja ir tebesloguoja. Ir temperatūra kartais kilsteli - tik būna trumpai, 1-2 d. Žodžiu dvi sav eina į darželį, dvi serga. Ir taip jau antri metai. Ir limfozyla mes prieš mėnesį sugėrėm - kol kas pagerėjimo nejaučiu. Tik pastebėjau kad pastaruoju metu ir paprasti vaistai nuo kosulio nebepadeda, anksčiau padėdavo. Giminaitė irgi sūnui prieš metus rybomunyl sugirdė - kol darželio nelankė-nesirgo, pradėjo lankyt-iš ligų nebeišlipa.
Atsakyti
Padariau isvada - imunostimuliatoriu nepirksiu. Nupirkau gero vitamino C
dar uzsisakem multivitaminu, manau pakaks ligu sezonui. wink.gif O gal net geriau
nei tie veikiantys - neveikiantys imunostimuliatoriai uz tookia kaina.
Atsakyti
Mes irgi geriam Ribomunili, ir tfu tfu tfu, iki siol dideliu temperaturu ir ligu dar nebuvo, tik sloga ir pakosejimas. O tik pradejus vest i darzeli, vasara, buvo jau pora kart rimtai prasirges. Tai vis tik manau Ribomunilis prisideda prie to, kad tiek daug neserga.
Atsakyti
Vakar kalbejau su vaistininke. Tai ji sake , kad ribomunilas ir bronchomunilas (lygtais doh.gif ) yr atas pats , tik pastarasis per puse pigiau. Bet ji taaaaip numyyyyyke apie nauda, kad turbut apsistosim ties eziuole , vit C ir vitaminais. tongue.gif
Atsakyti
Na aš kadangi esu natūralumo šalininkė, tai mes imunitetą stipriname natūraliai.Kadangi ir pas mane ir pas dukrytę mažakraujystė geriam natūralias burokėlių, morkų, citrinų sultis ir medaus.Visko reikia dėti po lygiai.Rezultatas garantuotas thumbup.gif Kas savaitę einam į pirtį ir į baseiną thumbup.gif (tfu, tfu, tfu nesergam rolleyes.gif ) ir į lauką kas dieną.O ribomunilį siūlė ir mum, bet aš skeptikė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE (Laselis @ 2004 11 25, 08:58)
Mums gydytoja patare sugerti Ribomunilo kursa imunitetui stiprinti. Na tipo labai jau superinis daiktas , su kazkokiom ten bakterijom, kazkas panasaus i vakcina. Man su medicina nelabai tongue.gif Gal kas esate vartoje ar zinote ka daugiau apie ji? Ar po to organizmas nepripras imuniteta stiprinti tik vaistais? Domina bet kokia informacija.Dekui!!!!

girdziau as savo vaikams ribomunili ir galiu pasakyti, kad tai tikrai geras vaistas imunitetui stiprinti, kaina tai tikrai yra didele, bet kaip sudedi visas sumas kai vaikai sirgo ir kiek praleista pinigu ant vaistu tai tikrai atsiperka.mano vaikai labai sirgdavo i menesi po karta budavo antibijotiku kursas. nu ir ka pradejome vartoti ribomunili situacija tikrai pagerejo, jei dabar vaikas kuris nors suserga tai tikrai labai lengva forma, nebuna aukstu temperaturu ir daug greiciau pasveiksta.
as tikrai patarciau ji pavartoti, brangu, bet tai atsiperka ir vaikai maziau gauna antibiotiko. clap_1.gif
as uz si vaista. clap.gif
Atsakyti
Na, as irgi savo vyresneliui sugirdziau robomunilio kursa. Isejo brangokai, bet gal ir yra nauda. Sloga, kosulys zymiai lengvesnes formos. Kazkuri rase, kad ribomunilis ir bronchomunalis tai tas pats tik pigiau . Tiesos yra, bet bronchomunali rekomenduoja tiems, kurie ir tai lengvesnem formom serga. O ribomunilis geriau tiems, kurie niekaip negali issikapstyti is slogos ar stipraus kosulio. Taip man patere ir paaiskino ne tik gydytoja, bet ir anyta, kuri yra farmacininke, ir i kuria kreipiuosi visada, kaip tik gydytoja israso kokius vaistus. Per ketverius metus (tiek pirmam vaikui) anytos patarimai dar nepavede. As tai uz imuniteto stiprinima bet kokiais metodais, kad tik vaikui butu geriau.
Atsakyti