Ssveikutes
visai netycia uzklydau cia , mano vaikas tikka is ligonines , visa savaite praleido su lasalinemis , nes truputi isbere ir kraujo tyrimai rode uzdegima .buvo lyg ir itare skarlatina , bet visi tyrimai jos nerode , o siandien galutinai isitikinom jog tikrai skarlatina ir gydytojai tai patvirtino :verysad:bet pasirodo , as buvau pamirsus gyd. pasakyti ,kad mes naudojam ribomunili , kai apie tai pasakiau gyd , ji atsake , kad tai ir isgelbejo mus nuo sios ligosir jos komplikaciju ,naudojam ji jau 4metai ir per ta laika beveik nieko nesirgo tfu ,tfu , tfu ..dar gyd . paminejo , kad is visu imuno stimuliatoriu butent tik ribomunil yra efektyviausias , na dar ir skiepai
tai tiek , nesirkit
kai mes sirgome skarlatina, tai nebuvome ligonineje. Tikrai net nepagalvojau, jog rimtai sergame. Trecia diena nuejome pas gydytoja, kai jau nebebuvo temperaturos ir paaiskejo, kad gi persirgome skarlatina. Na del visa kol liepe isgerti antibijotiku 7 dienas, kad nebutu komplikaciju. Tai isgereme ir tuo viskas baigesi. Jokio rybomunyl nesame niekada vartoje.
O vat ligasius mano sunus didelis.
O vat ligasius mano sunus didelis.
Mes imuniteta stiprinam sirupeliu "Propolis su medum ir citrina" ir zuvu taukais
QUOTE(bonda @ 2009 11 11, 13:26)
bet zuvu taukai (kur ieina omea 3) nerekomenduojami gerti per ligu sezona ir is viso negalima gert, jei vaikas suserga
Šį faktą kaip tik nesenai perskaičiau T. Bagdonavičiaus knygelėje "Vaikų imuniteto stiprinimo ABC".
QUOTE(*Liepa18* @ 2009 11 29, 20:34)
Šį faktą kaip tik nesenai perskaičiau T. Bagdonavičiaus knygelėje "Vaikų imuniteto stiprinimo ABC".
Klausykit, moterys ir merginos, baikit jus tas erezijas skleisti del tu zuvu tauku! Kur tik beuzeitum paskaityti, tai visur jus su ta propaganda
Jau visai nebeskanu daros...
QUOTE(Vėja27 @ 2009 12 01, 12:01)
Klausykit, moterys ir merginos, baikit jus tas erezijas skleisti del tu zuvu tauku! Kur tik beuzeitum paskaityti, tai visur jus su ta propaganda
Kas čia dabar... Kokios erezijos? Informacijos pasidalinimas yra erezija? Man pačiai buvo naujiena. O jau tikėti tuom ar ne, tai jau kiekvienos asmeninis reikalas ir pasirinkimas. Galu gale pilna literatūros, internetas - prašom, domėkitės, atsirinkinėkit.
Toks jausmas, kad žmonės bijo bet kokios papildomos informacijos, tai gal gyvenkite bunkeryje, nepasieks jokios erezijos ir visa kita informacija.
Nebent jūs esate platintoja papildų, tada suprantu jūsų postą
Cia jau gaunasi ne dalijimasis informacija, o jos skleidimas. Ar Jus 100% isitikinusi, kad ji teisinga?!
Gal as ir parduodu kazkokius produktus, taciau tai niekaip nesusije dalykai... Niekam ju nekisu ir neprievartauju kazka vartoti. Kaip jus pati pasakete, kiekvieno teise rinktis
Tiesiog PASIDALINU informacija, kuria esu isitikinusi 100%, o toliau jau zmones patys mane susiranda ir perduoda informacija kitiems, nes buna isitikine 100%, kad ji teisinga, nes isbando savo kailiu.
Peace
Gal as ir parduodu kazkokius produktus, taciau tai niekaip nesusije dalykai... Niekam ju nekisu ir neprievartauju kazka vartoti. Kaip jus pati pasakete, kiekvieno teise rinktis
Tiesiog PASIDALINU informacija, kuria esu isitikinusi 100%, o toliau jau zmones patys mane susiranda ir perduoda informacija kitiems, nes buna isitikine 100%, kad ji teisinga, nes isbando savo kailiu.
Peace
Tai puiku, dalinamės toliau, kam tada kalbėti apie erezijas... Kaip ir aš, išgirdau, nepatikėjau, pradėjau ieškoti, gilintis.. Kuo labiau gilinuosi dėl omega-3, tuo daugiau randu faktų, kad taip ir yra, ką ir forumietės bonda, Kirkė rašė.
Aš tik dabar atsekiau, kodėl mūsų terapautė per ligų sezoną liepia nebevartoti būtent omega-3... O ankščiau nesigilinau tiesiog.
Nes jūsų toks stojimas piestu keistas man... Jei išgirdote kažką, kas jums nepriimtina, nėra noro domėtis, tai apeikite tuos postus. Gal kam bus naudinga ši informacija.
Aš gi nesakau, mamos gink Dieve tik nevartokit Kam įdomu, tos viską išsiaiškins ir nuspręs kaip elgtis.
Aš tik dabar atsekiau, kodėl mūsų terapautė per ligų sezoną liepia nebevartoti būtent omega-3... O ankščiau nesigilinau tiesiog.
Nes jūsų toks stojimas piestu keistas man... Jei išgirdote kažką, kas jums nepriimtina, nėra noro domėtis, tai apeikite tuos postus. Gal kam bus naudinga ši informacija.
Aš gi nesakau, mamos gink Dieve tik nevartokit Kam įdomu, tos viską išsiaiškins ir nuspręs kaip elgtis.
QUOTE(*Liepa18* @ 2009 12 01, 15:33)
Tai puiku, dalinamės toliau, kam tada kalbėti apie erezijas... Kaip ir aš, išgirdau, nepatikėjau, pradėjau ieškoti, gilintis.. Kuo labiau gilinuosi dėl omega-3, tuo daugiau randu faktų, kad taip ir yra, ką ir forumietė bonda rašė.
ai, beprasmiska...
bala nemate
QUOTE(Vėja27 @ 2009 12 01, 15:44)
Man asmeniškai, visada kelia įtarimą žmonės, kurie teigia, kad yra 100% kažkuom įsitikinę. Net medikai niekada nesisvaido tais šimtais procentų... Bet gal ir geras bruožas, tiki ir įtikina kitus žmones.
Sėkmės Jums.
PS. O šiaip parašykite man savo metodus į liepos18@gmail.com Aš nebrokyju jūsų būdų, net nežinau kokie jie ir esu atvira informacijai. Mano vyro brolio vaikai iš ligų neišbrenda nuo gimimo, nors vyresniąjai mergaitei jau penkeri metukai. Parašykite, tikrai, perduosiu tėvams, gal susidomės, nes jau "N" būdų išbandė žmonės.
Sveiki,
mamytes pasidalinkite platesne informacija aoie omega3, apie zuvu taukus. As juos sunui jau nuo sesiu men duodu, ir nei kart nesu girdejusi ,kad ligos atveju ju negalima duot. Ir dabar mes sirgome, tai nedariau jokiu pertrauku. Apvieskite
aciu
mamytes pasidalinkite platesne informacija aoie omega3, apie zuvu taukus. As juos sunui jau nuo sesiu men duodu, ir nei kart nesu girdejusi ,kad ligos atveju ju negalima duot. Ir dabar mes sirgome, tai nedariau jokiu pertrauku. Apvieskite
aciu
QUOTE(ennga @ 2009 12 02, 16:30)
Sveiki,
aciu
aciu
Saunuole!
Taip ir toliau.