QUOTE(vilytte @ 2009 07 31, 08:05)
Mes naudojom Cordisepsą iš vaistinės kai buvo labai blogai (your life firmos lygtais
). Atrodė, jau nieks nepadeda, vaikui nuolatiniai kosuliai, įtarimai apie astmą, nuolat pūlingos slogos.
Poveikis - nulinis. Nežinau kaip ten Tianshi ir kiti, bet kotais įtariu, kad reik susiimt ir vaiką pradėt grūdint, o ne visokius papildus duot.
Cordisepsas, nenoriu ginčytis su žinovais ir platintojais, bet tai nėra natūralus produktas, dirbtinėm sąlygom išaugintas grybas su sudėtinga auginimo ir paruošimo technologija. Tikrasis natūraliai augantis grybas yra beproto brangus. Bet aišku kai blogai, ko tik neišbandai.
Be to, gal tie Tianchi ar kitų rimtesnių firmų ir geresni
Dėl Tianshi poveikio bent jau aš esu tikra, kad veiksmingas, kaip kiti nebandžiau
Vakar labai nustebau girdėdama tokį dalyką ir nebe pirmą kartą, kad pvz vaistinės vedėja naudoja Tianshi preparatus. Įdomiai pasirodė, kad jei vaistinė pilna pigesnių preparatų ir ji gali dar pigiau jų įsigyti naudoja tuos platinamus. Tad truputį susimąsčiau
Šiaip kordicepsą reikia išgerti tik pajutus pirmus peršalimo požymius ir tai vadinamas "smūgines dozes", o jei liga įsivažiavus, tai nesitikėkite stebuklingo poveikio, juk tai vis dėlto natūralus produktas. Taip, sakau natūralus, nes jis yra ne sintetinis ir nesvarbu ar jis užaugintas, ar pats užaugo
Bent jau aš taip suprantu natūralumą
Gal aš klystu
Jis tik palengvina ligos eigą. O jei vaikui yra nuolatinės ligos ir jos kaip ir įsisenėję nemanau, kad padės vien tik kordicepso naudojimas
Čia iš savo patirties rašau