Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko imuninės sistemos stiprinimas

as per ziema bijojau susirgti, del nestuke.gif tai irgi geriau dobbel
ir man ir leliukui gerai, ir vyrui liepdavau gerti smile.gif
Atsakyti
hmmmmm gal ir man nusiprikti to doppel, nes as vaikams tai perku zuvu taukus, tik braskiu skonio g.gif
Atsakyti
QUOTE(simons.kitty @ 2009 04 03, 14:59)
hmmmmm gal ir man nusiprikti to doppel, nes as vaikams tai perku zuvu taukus, tik braskiu skonio g.gif

vitaminai bet kokiu atveju nepakenks, o tik pades. mano kolege atsilus orams isejo i lauka plonai apsirengusi, tai persalo. imunitetas ypac pavasari yra nusilpes po ziemos. visai nesinoretu guleti lovoje kai uz lango saule zemem ridenasi rolleyes.gif
Atsakyti
mane tiesiog purto nuo zuvies tauku, todel as jei vartoju tai tik kapsulemis...
Atsakyti
na as jau pasirupinau zuvu taukais ne tik vaikams nupirkau bet ir sau biggrin.gif
Atsakyti
Gera tema,daug naudingos info 4u.gif
Atsakyti
imunitetui stiprinti gerai vitaminas c smile.gif , na zinoma ir zuvu taukai imunitetui labai itakos turi ypatingai kai pas mus tokie orai:(, mes vartojam moller bet skystus tai nekaip sekasi mums juos sugerti nelabai skanu tongue.gif , o tie dobll vaikams galima duoti?
Atsakyti
QUOTE(gretalda @ 2009 03 01, 00:25)
Gal zinote,kokiu naturalios medicinos receptu stiprinti vaiko irganizmui,labai daznai sergame persalimo ligomis,mums 4 metukai?

Varytokit kordicepsa- visiskai naturalu-puikus poveikis ir pries ligas, ir susirgus
Jurate
8-686-91212
P.S. isbande esame ant vaiku, ant saves, visi draugai, tevai -nieko geresnio per gyvenima nesame vartoje, kad taip puikiai padetu
Atsakyti
Ka tik skaiciau temoje "zuvu taukai" tai va moterytes imunitetui stiprinti gerai zuvu taukai su omega3 RR biggrin.gif , molerrs dobll turi omega3 riebiasias rugstis tai ne tik imunitetui bet ir aplamai visam organizmui gerai:)))))
Atsakyti
o tai gal ir man tada reikia nusipirkti tu zuvu tauku bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE((pauliukes) @ 2009 04 15, 13:17)
o tai gal ir man tada reikia nusipirkti tu zuvu tauku  bigsmile.gif

nematau priezasciu del ko nebutu verta ju isigyti smile.gif
Atsakyti
laba, visi zinom kad vitaminas C gerai veikia stiprinant organizma ,
siulau tabletes vaikams (skanus, kramtomi)

NUTRILITE Vitaminas C vaikams
Punšo skonio tabletės yra rekomenduojamos vaikams nuo 4 metų, taip pat ir suaugusiems, kaip maisto papildymas vitaminu C. Vitaminas C yra antioksidantas, stiprinantis organizmo imuninę sistemą, saugo nuo peršalimų. Skatina taisyklingą kaulų, kremzlių, dantų ir dantenų vystymąsi bei jų būklės išlaikymą.Ypač rekomenduojamas žiemą ir ankstyvą pavasarį. Vienoje tabletėje yra 30mg vitamino C.Paskirtis: preparatas yra skirtas vaikams nuo 4 metų ir suaugusiems.
Vartojimas: Kramtyti 1-2 tabletes valgio metu. Vartojimas dideliais kiekiais gali sukelti viduriavimą.

Atsakyti