Aš šiandien nupirkau Bičių duonelės+ vitaminas C, bandysim šiuo preparatu stiprint imunitetą, nes Citrosepto kažkaip negeria
QUOTE(Neringiux @ 2008 09 29, 16:43)
Ivesk www.vaistai.lt zodi Citrosept ir perskaityk anotacija Juk visko neperrasysim cia. Kaina priklauso nuo kiekio. Siaip nepigus jis.
Aciu mergaites, jau nusiprkau.
Gal pades
QUOTE(WeenUOGE @ 2008 11 22, 21:10)
Tai, kad angliškai kalba
Gal galima trumpai parašyti nors apie ką
QUOTE(shimmer @ 2008 09 20, 22:13)
Mums šeimos daktarė patarė Imunotrofina pagerti-serga mažius dažnai , bronchinė astma pripažinta.Dar nebandžiau, gal kuri mamytė davėt savo vaikams?
Dabar kol kas vitaminą C kramtomas tabletes duodu.
Dabar kol kas vitaminą C kramtomas tabletes duodu.
Mes baigiame taip pat isgerti antraji buteliuka , maziukas bande sirgti bet apsiejome tik su sloga , lengva forma persirgome deka Imunotrofino manau
IMUNOTROFINA SIRUPA GERIA IR MANO MAZYLIS,SAKO KAD TAI LABAI GERI VITAMINAI.
QUOTE(Neringiux @ 2008 09 22, 14:03)
As duodavau Imunotrofina dukrai, bet bet nuo per didelio vitaminu B kiekio ja pradejo berti. Galvojau as isgersiu, bet ir mane isbere. Taip kad daugiau nebevartojam. Pinigus vejais ismetem.
paskaiciau sudeti imunotrofina - labai jau daug papildomu nereikalingu medziagu prideta, benzoatai, aromatai fruktozės labai daug, nu zodziu is aktyviu medz gaunas 2 vit b grupes, jodas ir mieliu gliukanas...nezinau uz 40 lt ar pirkciau, abejotina verte
QUOTE(Silvux @ 2008 11 27, 20:51)
paskaiciau sudeti imunotrofina - labai jau daug papildomu nereikalingu medziagu prideta, benzoatai, aromatai fruktozės labai daug, nu zodziu is aktyviu medz gaunas 2 vit b grupes, jodas ir mieliu gliukanas...nezinau uz 40 lt ar pirkciau, abejotina verte
Tai galbut mane ir dukra bere nuo priedu Imunotrofine
QUOTE(WeenUOGE @ 2008 11 22, 21:10)
Gal tikslesne nuoroda butu si (jei i tema).
http://video.lyga.lt/q/imunitetas
Siaip tai informacija gana pavirsutiniska. Nieko naujo ar ypatingo neisgirdau.
Fainas straipsnis http://www.valio.lt/...&ID=19&PSID=164