Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko imuninės sistemos stiprinimas

QUOTE(mucka @ 2007 10 16, 15:16)
Turėtų būt vartojimo kalendoriukas prie vaistukų wink.gif

kai pirkau max paką ten buvo kalendorius, kurį galima prisiklijuot ant šaldytuvo ir žymėtis mirksiukas.gif
Atsakyti
Apie Ribomunilį. Šią geriamą vakciną reikia pradėti vartoti nuo rugsėjo mėnesio ir gerti visą šaltąjį sezoną , ir visai nesvarbu, ar vaikas serga, ar ne. Jis geriamas tiksliai pagal grafiką, netgi tuo pačiu laiku (iš ryto, per pietus ar vakare). Nuo to priklauso, ar vakcina bus veiksminga, ar ne.
Visgi esu tos nuomonės, kad geriausias imuniteto "grūdinimas" yra grynas oras, aktyvi veikla, tinkama mityba thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Mise @ 2007 10 16, 15:14)
Apie Ribomunilį. Šią  geriamą vakciną reikia pradėti vartoti nuo rugsėjo mėnesio ir gerti visą šaltąjį sezoną , ir visai nesvarbu, ar vaikas serga, ar ne. Jis geriamas tiksliai pagal grafiką, netgi tuo pačiu laiku (iš ryto, per pietus ar vakare). Nuo to priklauso, ar vakcina bus veiksminga, ar ne.
Visgi esu tos nuomonės, kad geriausias imuniteto "grūdinimas" yra grynas oras, aktyvi veikla, tinkama mityba  thumbup.gif .

nebūtinai rugsėjo mėnesį mirksiukas.gif mes pvz. gėrėm nuo sausio blush2.gif
Atsakyti
mes pirkom ne max paką pakolkas. ir ten buvo kalendoriukas instrukcijoje, bet jis man toks neaiškus, kad aš ir dabar nesuprantu, ar ten vadovautis reikia savaitėm. na pvz., pradėjom gerti šį pirmadienį, kas buvo spalio 15d., ir geriam 3savaites po keturias dienas. tada vienos savaitės pertrauka ir vėl geriam 4 dienas, kas bus lapkričio 12d, o tai kaip po to? ar daryti tris kalendorines savaites, tiesiog imti ir 3sav. išlaukti, tada vėl 4 dienas sugerti skaičiuojant nuo pirmadienio ir taip toliau? ar reikia žiūrėti į mėnesį, kaip ko lapkritis, gruodis, sausis ir t.t.????
vat čia man ir neaišku, nes aš kaip suprantu ties mėnesiai čia tik šiaip įvardinti, bet juos skaičiuoja kad mėnesį sudaro 4 savaites, t.y. tipo 3 savaites reikia pralaukti ir tada ketvirtą savaitę sugerti 4 dienas.

ar čia niekaip nesugebu suprast?
Atsakyti
QUOTE(Mazius_ @ 2007 10 16, 17:51)
mes pirkom  ne max paką pakolkas. ir ten buvo kalendoriukas instrukcijoje, bet jis man toks neaiškus, kad aš ir dabar nesuprantu, ar ten vadovautis reikia savaitėm. na pvz., pradėjom gerti šį pirmadienį, kas buvo spalio 15d., ir geriam 3savaites po keturias dienas. tada vienos savaitės pertrauka ir vėl geriam 4 dienas, kas bus lapkričio 12d, o tai kaip po to? ar daryti tris kalendorines savaites, tiesiog imti ir 3sav. išlaukti, tada vėl 4 dienas sugerti skaičiuojant nuo pirmadienio ir taip toliau? ar reikia žiūrėti į mėnesį, kaip ko lapkritis, gruodis, sausis ir t.t.????
vat čia man ir neaišku, nes aš kaip suprantu ties mėnesiai čia tik šiaip įvardinti, bet juos skaičiuoja kad mėnesį sudaro 4 savaites, t.y. tipo 3 savaites reikia pralaukti ir tada ketvirtą savaitę sugerti 4 dienas.

ar čia niekaip nesugebu suprast?

na tai taip- viska gerai tu cia suskaiciavai biggrin.gif 3 savaites reikia pralaukti ir ketvirta sugerti keturias dienas..As tai ant kalendoriaus zymiuosi,tai viskas labai aiskiai matosi smile.gif
MAZIUS-bet fainai irgi sugalvojai,nedidelis bus skirtumas tarp vaikuciu ,smagu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eneisa_ly: 16 spalio 2007 - 17:22
QUOTE(Mise @ 2007 10 16, 16:14)
Visgi esu tos nuomonės, kad geriausias imuniteto "grūdinimas" yra grynas oras, aktyvi veikla, tinkama mityba  thumbup.gif .

Ir as tokios pat rolleyes.gif (ir manau visi beveik g.gif ) bet ka daryt jei tai neveikia unsure.gif ......lendam tada i si skyreli ir imames kitokiu priemoniu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mise @ 2007 10 16, 16:14)

nu mes maitinames sveikai, grūdinamės, o vistiek sergam.....nu žiūrėsim, gal tas Rybumonil padės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eneisa_ly @ 2007 10 16, 18:20)
na tai taip- viska gerai tu cia suskaiciavai  biggrin.gif  3 savaites reikia pralaukti ir ketvirta sugerti keturias dienas..As tai ant kalendoriaus zymiuosi,tai viskas labai aiskiai matosi  smile.gif
MAZIUS-bet fainai irgi sugalvojai,nedidelis bus skirtumas tarp vaikuciu ,smagu  smile.gif

aišku, ačiū už iki galo išaiškinimą.
o su vaikučiais - irgi ačiū, taip jau su vyru nusprendėm, kad šitam vyrukui reikia kompanijos, pusbrolių ar puseserių vis dar nesulaukiam, tai mes ėmėmės veiklos. kai galvoje turim šeimą iš 5 asmenų nėra kada gumą tempti thumbup.gif tongue.gif
Atsakyti
As savo dukeles imunineta stiprinu:
- homeopatiniais zirniukais su Eziuole,
- zuvu taukais;
- daznu darzoviu bei vaisiu valgymu (ypac ju sezono metu);
- grudinimu: vaiksciojimu lauke bei daznom maudynem (aisku vasara lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Nordex @ 2007 10 28, 12:34)
As savo dukeles imunineta stiprinu:
- homeopatiniais zirniukais su Eziuole,
- zuvu taukais;
- daznu darzoviu bei vaisiu valgymu (ypac ju sezono metu);
- grudinimu: vaiksciojimu lauke bei daznom maudynem (aisku vasara  lotuliukas.gif )

Puikiai veikia kol vasara rolleyes.gif O tik ruduo ir... psio doh.gif
Atsakyti
*****,kaip susinervinau..
Duodu as ta RYBOMUNYL,dabar antras menuo jau eina,o va koset kaip pradejo vaikis,net baisu,neuzsiciaupia verysad.gif vel turiu vargti..Nesuprantu ka su jais daryti,kad jie nesirgtu..Ar cia tik veliau tas poveikis to RYBOMUNYL pasireiskia ?
ech...... doh.gif
Atsakyti
as didziajai duodu broncho munal...3-ju menesiu kursas, i menesi reikia gerti 10dienu tai per 3 men gaunas 30 dirnu...
Atsakyti