Įkraunama...
Įkraunama...

Romperiukai

user posted image
user posted image
user posted image
Fainuolis romperiukas, bukle labai gera apsimauta 2 kartus.3-6men 60-68cm. Kaina 4 LT
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Mielas minkstutis romperiukas, svelniai zydros spalvos, "peliuko" medziagyte. Rankovytes atsilenkia ir gaunasi pirstinytes. Ilgis 53.5cm, plotis per pilvuka 34*2cm. Dydis 62cm, kaina 8Lt
Nupiginti visi rubeliai albumelyje
CIA
Atsakyti
Puikios būklės,kaip nauja,flysinė kombipižama 12-18mėn./ Fireman Sam /.Su neslystančiomis pėdutėmis, gaisrininkų gerbėjui.Ilgis-72cm.,nuo klynuko-24cm.,plotis-29cm.Rankovė-29/22cm.
KAINA-25LT.+p.i.
user posted image

Papildyta:
NAUJA flysinė kombi pižama su neslystančiomis pėdutėmis jaunajam futbolistui,18-23mėn.Ilgis-71cm.,nuo klynuko-25cm.Rankovė-31/23cm.
KAINA-30LT.+p.i.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Nauji Carters veliuriniai romperiukai 3-6 men., po 28 Lt
user posted image

user posted image

Carters 6 -9 men., 6 Lt
user posted image

Vilnius, sunciu
Atsakyti
Dryžuotas H&M 2-4 mėn. Mėlynas George - rašo 9-12 mėn, bet tikrai mažintas. Mano berniukui tiko iki 5 mėn. 4u.gif Tik Vilnius. Už abu 6 eurai.

user posted image
Atsakyti
ROMPERIUKAI

Dryžuotas H&M 2-4 mėn. Mėlynas George - rašo 9-12 mėn, bet tikrai mažintas. Mano berniukui tiko iki 5 mėn. 4u.gif Tik Vilnius. Už abu 6 eurai.
Atsakyti
Kas čia su tom nuotraukom, vis dingsta unsure.gif

user posted image

Atsakyti
http://www.musumazyl...s/8940-eglutejo

Parduodami dėvėti, bet geros būklės rūbeliai berniukams ir mergaitėms. Dauguma rūbelių gerai žinomų firmų, tokių kaip: H&M, Next, Gap, Lindex, Early days ir t.t.
Perkant daugiau, pritaikytume šiokią, tokią nuolaidėlę wink.gif
Atsakyti
Romperiukai

Atsakyti
Puikios būklės, kaip naujas Carters romperis.
Dydis 18 mėn. Tamsiai mėlynas/oranžinis, dryžuotas.
Petukai 21,5 cm, krutinė 28 cm, ilgis 63 cm, vidinė klešnės siūlė 20,5 cm, rankovė nuo petuko 29 cm, rankovė nuo pažasties 22,5 cm.
Kaina 8 Eur
user posted image

Atsakyti
http://www.musumazyl...s/8940-eglutejo

Parduodami dėvėti, bet geros būklės rūbeliai berniukams ir mergaitėms. Dauguma rūbelių gerai žinomų firmų, tokių kaip: H&M, Next, Gap, Lindex, Early days ir t.t.
Perkant daugiau, pritaikytume šiokią, tokią nuolaidėlę wink.gif

daug romperiukų
Atsakyti
romperiukas su vilna 86-92cm vaikiukui 5e tvarkingas be defektu
user posted image
Atsakyti
Rinkinukas 62-68 dydžio vyrukui, kaina 20Lt. Šiltas kostiumukas vilkėtas kelis kartus išeigait tad būklė puiki .Kam bus įdomu nufotografuosiu iš arčiau
user posted image
user posted image
Atsakyti