Įkraunama...
Įkraunama...

Everyday Minerals, 5 tema

Sveikos, merginos smile.gif

Labai noriu pradėti naudoti mineralinę pudrą. Iš pradžių galvojau, kad pirskiu Jane Iridale, bet po to kažkaip mane užkabino EM. Na, ir pradėjau dairytis sau atspalvio, bet visiškai nieko nesuprantu. Gal kuri pakreiptumėte tinkama linkme?

Mano oda yra pakankamai šviesi, pvz. iš skystų Le Teint Touche Eclat naudojau BD 20 atspalvį. Armani - Luminous Silk Foundation naudojau 5 atspalvį, Kanebo - FF 202 Soft Beige atspalvį. Labiausiai man atitiko YSL. Tai kokį rekomenduotumėte atspalvį rinktis iš EM? Beje, kadangi oda sausa, tai rinkčiausi iš Jojoba ir Semi-matte...

Būčiau labai dėkinga už patarimus! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dewofsoul @ 2015 04 28, 12:50)

Labai noriu pradėti naudoti mineralinę pudrą. Iš pradžių galvojau, kad pirskiu Jane Iridale, bet po to kažkaip mane užkabino EM. Na, ir pradėjau dairytis sau atspalvio, bet visiškai nieko nesuprantu. Gal kuri pakreiptumėte tinkama linkme?

Mano oda yra pakankamai šviesi, pvz. iš skystų Le Teint Touche Eclat naudojau BD 20 atspalvį. Armani - Luminous Silk Foundation naudojau 5 atspalvį, Kanebo - FF 202 Soft Beige atspalvį. Labiausiai man atitiko YSL. Tai kokį rekomenduotumėte atspalvį rinktis iš EM? Beje, kadangi oda sausa, tai rinkčiausi iš Jojoba ir Semi-matte...

Būčiau labai dėkinga už patarimus!  4u.gif

As visgi patarciau parsisiust meginuku... Pati linkau link semi mattes, bet jinai man negraziai i nosies kapiliarus nusesdavo (jei suprantat ka turiu omeny) tas pats su jojoba. Nors mano oda misri tai del to man nei semi matte nei jojoba nepatiko... O priedo kai nosis daugiau riebaluojas tai ta pudra net neipusejus dienai kazkur nuplaukia...
Labai dziaugiuos meginukus isbandzius, nes manau kad tobula varianta sau atradau...
O siaip mane atspalviai nustebino, as sakyciau su vidutinio tamsumo (labiau i sviesesne) su neutraliu pustoniu- maniau kad beige (3N berods) man labiausiai tiks... Bet kur tau, atrodau kaip su miltais veida nusipepus... Tokia sviesi ta beige, medium panasiausias, bet vasara ir sis man bus per sviesus... O visu pudru medium naudodavau (jane iredale,bare minerals)
Atsakyti
QUOTE(dewofsoul @ 2015 04 28, 14:50)

Būčiau labai dėkinga už patarimus!  4u.gif

Gal kokia 2N? Aš 1N naudoju, šviesi esu, tai tinka man. O jūs labiau į gelsvumą linkusi ar turit rožinių tonų odoje (veido raudonis nesiskaito)? Ar neutralių? Kažkaip iš pudros numeriukų nepasirodė, kad galėtumėt būt labai geltona arba labai rožinė, tai ir klausiu.. biggrin.gif
Atsakyti
Mano oda neutrali, tai ir tie, ir tie atspalviai sueidavo smile.gif O tai mėginukus tik iš užsienio galima siųstis? Nes LT puslapy labai jau maža pasirinkimo.
Atsakyti
Sveikos,merginos:-) Naudoju maxfactor Face Finity 3 in1 75golden,bet noriu pereiti prie everday minirals pudros,tacia negaliu parinkti spalvas:-( kokios spalvos is matte ir semi matte atitiktu mano naudojamai maxfoctor spalvai? Buciau dekinga,jei padetumete;-)
Atsakyti
Merginos, help..

prisiskaiciau geru atsiliepimu apie maskuokli- AUSSIE PERK ME UP, taciau niekur jo nerandu pirkti... jis nebegaminamas ar pakeistas pavadinimas..? g.gif

Labai reikia gero maskuoklio paakiams, norisi naturalaus..
Atsakyti
QUOTE(Gabre* @ 2015 11 25, 10:35)
Merginos, help..

prisiskaiciau geru atsiliepimu apie maskuokli- AUSSIE PERK ME UP, taciau niekur jo nerandu pirkti... jis nebegaminamas ar pakeistas pavadinimas..? g.gif

Labai reikia gero maskuoklio paakiams, norisi naturalaus..

taip, nebegaminamas seniai, anksciau ir as ji naudojau smile.gif dabar multi-tasking naudoju, tinka prie bet kokio idegio man, ka ziema, ka vasara smile.gif
Atsakyti
labai noriu isbandyti pudra is semmi mate serijos, bet va pasimeciau tarp atspalviu gausos doh.gif
mano oda sviesi, bet ne perbalus, linkusi rausti, tai gal rausvo atspalvio turinti cia skaitosi...

tai galvoju pudra rinktis su neutraliu atspalviu ar su tuo auksiniu "golden''(gal kaip tik uzmaskuotu ta raudoni veido)?
Atsakyti
QUOTE(Gabre* @ 2016 02 29, 22:44)
labai noriu isbandyti pudra is semmi mate serijos, bet va pasimeciau tarp atspalviu gausos doh.gif
mano oda sviesi, bet ne perbalus, linkusi rausti, tai gal rausvo atspalvio turinti cia skaitosi...

tai galvoju pudra rinktis su neutraliu atspalviu ar su tuo auksiniu "golden''(gal kaip tik uzmaskuotu ta raudoni veido)?

as rinkciausi neutralu, o paskui ziureciau, nes nezinia kaip golden suzais ant odos smile.gif neutralus manau visiems tinka, o del atspalvio nepatarsiu, bet reiktu ziuret kazka i light puse
Atsakyti
Sveikos mergaitės, labai neturiu laiko skaityti temos, bet norėjau patarimo, kuris šepetėlis būtų geriausias pudrai? Pirkčiau iš lietuviškos svetainės, ten jų yra keletas, neatsirenku.. O jūs gal esat išbandę ir geriau žinot? Labai ačiū už atsakymą 4u.gif Iš tos svetainės gavau koduką šiandienai, tai norisi panaudoti. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo korespond: 08 kovo 2016 - 10:29
QUOTE(korespond @ 2016 03 08, 10:18)
Sveikos mergaitės,  labai neturiu laiko skaityti temos, bet norėjau patarimo, kuris šepetėlis būtų geriausias pudrai? 

http://www.everydaym...-sepetelis.html 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mascara @ 2016 03 08, 11:49)

Didelis dėkui smile.gif ir žinoma balionas 4u.gif
Atsakyti