QUOTE(Sanraiz @ 2014 07 02, 13:38)
Kas gali patarti man del pagrindo spalvu? Esu naudojusi medium beige (ant meginuko IT-tai cia semi matte?). Aplamai pasimetus as su zenklinimu...
Man reikia siviesiai, bet link tamsesniu odai (blondine, bet ne porcelianas) neutralaus vidutinio tamsumo atspalvio semi matte ir matte (3N ar 4N). Su matte zenklinimu-aisku, o semi-matte? kad atspalvis nebutu geltonas, ka pasiulytumet?
Man reikia siviesiai, bet link tamsesniu odai (blondine, bet ne porcelianas) neutralaus vidutinio tamsumo atspalvio semi matte ir matte (3N ar 4N). Su matte zenklinimu-aisku, o semi-matte? kad atspalvis nebutu geltonas, ka pasiulytumet?
Na va, prisieksperimentavau su spalvom, pr, disipirkau, dabar vos pabandytas po keis kartus siulau pardavimui, jei ka domina-i AZ (beje, ir radau sau tinkamiausia atspalvi ir formule- matte 4W-greita, naturalu, veidas svyti, islieka visa diena, nors oda misri ir pati oda labai paskaistejo, bei maziau kemsasi naudojant sia pudra galiu pasakyt tinka nerealiai, o ir ryto be jos neisivaizduoju!
Parduodu keleta kartu naudotas Everyday minerals pudras:
Semi matte Rosy beige 3C
Matte Light 2N
Semi matte 2N
Skaistalai Primrose blush (svelnios roziniai persikines spalvos matiniai labai svelnus, neryskus skaistalai) tiks labai sviesiaodei, nes labai svelnios, neryskios spalvos, ju neimanoma padauginti, o veidas atrodys gaiviai ir svieziai pailsejes.
ir
uzbaigiamaja matine pudra Finishing dust (visiems odos atspalviams tinkama praktiskai skaidri, oda matine daranti uzbaigiamoji makiaza sutvirtinanti pudra)
Viskas bandyta po kelis kartus, pakuotes praktiskai pilnos, kaina po 30 Lt. Man netiko spalvos (reikejo tamsesniu, ryskesniu). Sios spalvos labiausiai tiks sviesios ir vidutinio sviesumo odos blondinei. As naudoju si makiazo pagrinda ir bronzanta nuo birzelio ir galiu pasakyti, kad oda zenkliai maziau kemsasi ir labai pagrazejo. Rekomenduoju
QUOTE(issiblaskiusi @ 2014 10 22, 20:01)
O kaip issilaiko Semi-matte formule dienos begyje? Ar nenuplaukia pudra po darbo dienos?
Mano oda misri, tai semi man greiciau pradeda blizget nosis, nei matte, bet pati tekstura laikosi puikiai visa diena-nesusoka i rauksleles ir neisplaukia, tik sakau, jei oda misri-greiciau islenda blisgesys. Bet as su blotting paperiais karta dienoje nusausinu ir liuks. Net pudros ant virsaus nereik