Įkraunama...
Įkraunama...

Everyday Minerals, 5 tema

QUOTE(Sanraiz @ 2014 07 02, 13:38)
Kas gali patarti man del pagrindo spalvu? Esu naudojusi medium beige (ant meginuko IT-tai cia semi matte?). Aplamai pasimetus as su zenklinimu...
Man reikia siviesiai, bet link tamsesniu odai (blondine, bet ne porcelianas) neutralaus vidutinio tamsumo atspalvio semi matte ir matte (3N ar 4N). Su matte zenklinimu-aisku, o semi-matte? kad atspalvis nebutu geltonas, ka pasiulytumet?

Na va, prisieksperimentavau su spalvom, pr, disipirkau, dabar vos pabandytas po keis kartus siulau pardavimui, jei ka domina-i AZ (beje, ir radau sau tinkamiausia atspalvi ir formule- matte 4W-greita, naturalu, veidas svyti, islieka visa diena, nors oda misri ir pati oda labai paskaistejo, bei maziau kemsasi naudojant sia pudra galiu pasakyt tinka nerealiai, o ir ryto be jos neisivaizduoju!

Parduodu keleta kartu naudotas Everyday minerals pudras:
user posted image
Semi matte Rosy beige 3C
Matte Light 2N
Semi matte 2N

Skaistalai Primrose blush (svelnios roziniai persikines spalvos matiniai labai svelnus, neryskus skaistalai) tiks labai sviesiaodei, nes labai svelnios, neryskios spalvos, ju neimanoma padauginti, o veidas atrodys gaiviai ir svieziai pailsejes.
ir
uzbaigiamaja matine pudra Finishing dust (visiems odos atspalviams tinkama praktiskai skaidri, oda matine daranti uzbaigiamoji makiaza sutvirtinanti pudra)
Viskas bandyta po kelis kartus, pakuotes praktiskai pilnos, kaina po 30 Lt. Man netiko spalvos (reikejo tamsesniu, ryskesniu). Sios spalvos labiausiai tiks sviesios ir vidutinio sviesumo odos blondinei. As naudoju si makiazo pagrinda ir bronzanta nuo birzelio ir galiu pasakyti, kad oda zenkliai maziau kemsasi ir labai pagrazejo. Rekomenduoju 4u.gif

QUOTE(issiblaskiusi @ 2014 10 22, 20:01)
O kaip issilaiko Semi-matte formule dienos begyje? Ar nenuplaukia pudra po darbo dienos? ax.gif

Mano oda misri, tai semi man greiciau pradeda blizget nosis, nei matte, bet pati tekstura laikosi puikiai visa diena-nesusoka i rauksleles ir neisplaukia, tik sakau, jei oda misri-greiciau islenda blisgesys. Bet as su blotting paperiais karta dienoje nusausinu ir liuks. Net pudros ant virsaus nereik
Atsakyti
QUOTE(issiblaskiusi @ 2014 10 22, 21:01)
O kaip issilaiko Semi-matte formule dienos begyje? Ar nenuplaukia pudra po darbo dienos? ax.gif

Man laikosi puikiai ji - ryte pasidazius dar ir vakare kazkur iseit galiu ir danziausiai ne nereikia pasitaisyt. Gal ir oda savo duoda, nes ant sausos geriau laikosi nei pvz ant riebios. Aisku jei lauke 30C su virsum, tai neissilaiko tobulai, bet man problemu realiai nekyla su sitos pudros laikymu.
Atsakyti
GAl kas galetu palyginti semi matte ir matte pudras? mano odra riebi, greitai blizgesys islenda, neapsiprendziu kuria rinktis doh.gif su kuria graziau veidas atrodo? irmatiskuma islaiko ilgiau matte ar abi gerai laiko matiskuma?
Ir neapsiprendziu ar 3 ar 4 tamsumo rinktis? 4 labai jau tamsi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LoveIt @ 2014 10 23, 22:20)
GAl kas galetu palyginti semi matte ir matte pudras? mano odra riebi, greitai blizgesys islenda, neapsiprendziu kuria rinktis doh.gif su kuria graziau veidas atrodo? irmatiskuma islaiko ilgiau matte ar abi gerai laiko matiskuma?
Ir neapsiprendziu ar 3 ar 4 tamsumo rinktis? 4 labai jau tamsi? 4u.gif

Semi-matte turi svytejimo (ne blizguciu), su ja gaiviai, gyvai veidukas atrodo, o matte visiskai matine, tai man nepatinka, nes jokio gyvumo veidas neturi. Aisku mano oda sausa, tai man norisi svytejimo, o riebiai odai turbut mate siulyciau.

4 nebus labai tamsi, sakyciau vidutinio tamsumo odai - paziurek pudros aprasyma ir bus ten nurodyta kokiai tinka odai (bent JAV psl budavo). As sviesiaode, tai naudoju 2N, bet turiu 3N megini ir nera labai tamsesne, galeciau ir 3N naudot, o ypac vasara (aisku ant rankos tepant 3N kazkiek matosi, o 2N visiskai pranyksta, nes tai mano ideali spalva).
Atsakyti
Mergaites, kurios siuntetes is Amerikos tiesiogiai, ar raso siuntimo kaina ant pakuotes? Ar tik produktu kaina? Bijau del muitu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2015 02 24, 11:51)
Mergaites, kurios siuntetes is Amerikos tiesiogiai, ar raso siuntimo kaina ant pakuotes? Ar tik produktu kaina? Bijau del muitu  smile.gif

Bet juk everydayminerals.com nesiunčia į LT.. Ar siunčia jau? Paskutinį kartą, kuomet žiūrėjau, dar nesiųsdavo jie.
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2015 02 24, 12:11)
Bet juk everydayminerals.com nesiunčia į LT.. Ar siunčia jau? Paskutinį kartą, kuomet žiūrėjau, dar nesiųsdavo jie.

Vai2lka ne LT gyvena.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2015 02 24, 20:21)
Vai2lka ne LT gyvena.

Aišku viskas tada 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2015 02 24, 12:51)
Mergaites, kurios siuntetes is Amerikos tiesiogiai, ar raso siuntimo kaina ant pakuotes? Ar tik produktu kaina? Bijau del muitu  smile.gif

Jei dar aktualu. Kiek atsimenu neraso
Atsakyti
Merginos, is kur siunciates Everyday Minerals pudras? Kazkada siunciaus is everydayminerals.com, bet nebesiuncia i Lietuva unsure.gif ar patikima siustis is everydayminerals.lt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pievagele @ 2015 04 21, 16:38)
Merginos, is kur siunciates Everyday Minerals pudras? Kazkada siunciaus is everydayminerals.com, bet nebesiuncia i Lietuva  unsure.gif ar patikima siustis is everydayminerals.lt?  g.gif

Aisky patikinas .lt puslapis - del jo ir nebesiuncia .com i LT. Tik nezinau kaip kaina. Iherb.com taip pat turi EM pudru ir siuncia i LT. 4u.gif
Atsakyti
Na kaina tai normali, nes siustis dar siuntimas kainuoja, tai... Nebent daugiau kazka uzsakyt. Bet as kai viena indeli uzsakinejau tai viskas gerai, ir atsiunte per pora dienu smile.gif
Atsakyti