Papildysiu apie maskuokli. Issilaike graziai ant odos, nors niekur rimciau nejau is namu, tai kaip ir nebuvo progos apsitrint ir pan. Vakare lyg ir to blizgejimo maziau, toks tik svytejimas ir gaivumas liko, matyt susigere riebumas i oda. Siaip likau patenkinta maskavimu ir tuo, kaip atrodo, nors jei kazkam reikia didesnio maskavimo, tai gali per lengvas sis maskuoklis but Tiesa, man graziau ta akis, kur buvau tik maskuokli tepus, o ta, kur uztvirtinau pudra ir iskart, ir vakare nebetaip graziai atrodo, truko spindejimo.
Kas gali patarti man del pagrindo spalvu? Esu naudojusi medium beige (ant meginuko IT-tai cia semi matte?). Aplamai pasimetus as su zenklinimu...
Man reikia siviesiai, bet link tamsesniu odai (blondine, bet ne porcelianas) neutralaus vidutinio tamsumo atspalvio semi matte ir matte (3N ar 4N). Su matte zenklinimu-aisku, o semi-matte? kad atspalvis nebutu geltonas, ka pasiulytumet?
Man reikia siviesiai, bet link tamsesniu odai (blondine, bet ne porcelianas) neutralaus vidutinio tamsumo atspalvio semi matte ir matte (3N ar 4N). Su matte zenklinimu-aisku, o semi-matte? kad atspalvis nebutu geltonas, ka pasiulytumet?
QUOTE(Sanraiz @ 2014 07 02, 14:38)
Kas gali patarti man del pagrindo spalvu? Esu naudojusi medium beige (ant meginuko IT-tai cia semi matte?). Aplamai pasimetus as su zenklinimu...
IT yra atskira formule - taip kaip semi-matte, matte, jojoba, t.y. visos jos skirtingos formules. IT jau nebepardavineja EM puslapyje.
Jei zinot, kad reikia 3N ar 4N, tai ir semi-matte tokias spalvas rinkites. Nezinau kur ziurit, bet jei Em puslapyje, tai turit matyt, kad pagrindai pagal formules eina, tai ten ir bus semi-matte.
Kaip eye kabuki brush, ar atsiras turinciu?
QUOTE(Caridian @ 2014 07 03, 09:21)
atsiras as turiu large kabuki (ten dar kazkoks yra baby, ar panasiai). tai labai patenkinta, tiesa, naudoju maskuokliui, idealiai issklaido. dabar va bandau prisimint, ar teko naudot tiesiogiai pagal paskirti... gal vis delto ne... bet akims toks, manau, jau butu "ant megejo", as tokius megstu ir man tikrai tokie tinka, nes seselius naudoju vieno atspalvio visam vokui, labai lengvai padengiant, o kam reikia preciziskumo, tai, manau, turetu nusivilt, nes jis toks didzkis..
QUOTE(mamulioka @ 2014 07 03, 08:30)
atsiras as turiu large kabuki (ten dar kazkoks yra baby, ar panasiai). tai labai patenkinta, tiesa, naudoju maskuokliui, idealiai issklaido. dabar va bandau prisimint, ar teko naudot tiesiogiai pagal paskirti... gal vis delto ne... bet akims toks, manau, jau butu "ant megejo", as tokius megstu ir man tikrai tokie tinka, nes seselius naudoju vieno atspalvio visam vokui, labai lengvai padengiant, o kam reikia preciziskumo, tai, manau, turetu nusivilt, nes jis toks didzkis..
Aciu! Ji naudojat su mineraliniu (biriu) maskuokliu?
QUOTE(Caridian @ 2014 07 03, 10:49)
Aciu! Ji naudojat su mineraliniu (biriu) maskuokliu?
taip, su biriu. bet, atrodo, kazkas minejo, jog ir kreminiam tinka
QUOTE(Caridian @ 2014 07 03, 09:21)
As ji irgi turiu, bet seseliam man didokas, tai naudoju maskuokliui. Naudoju skystam, bet ir tik mineraline pudra kai ka pamaskuoju, tai irgi juo ta darau.
Turiu ir mazaji, bet nelabai naudoju - nera labai patogus jis man.
kuri pudra labiau tiktų į riebumą linkusiai oda - jojoba, matte ar semi-matte? irrr gal šviesiaodės galėtų pasidalinti patarimais, kaip išsirinkti pudros atspalvį? turiu uogos uogos "kas ta sakura" (labai šviesaus šalto rausvo atspalvio, va tokia), bet pabaigus pastarąją norėčiau išbandyti everyday minerals. tik kad atspalvių gausybė tiesiog nenusakoma
kazin kodel tiek mazai atspalviu pasirinkimo LT interneriniam ju psl? noreciau sigyti bet kad man netinkami atspalviai...
QUOTE(LoveIt @ 2014 10 21, 09:56)
kazin kodel tiek mazai atspalviu pasirinkimo LT interneriniam ju psl? noreciau sigyti bet kad man netinkami atspalviai...
Gal turi tai, kas einamiausia LT rinkoj Man rodos galima jiems parayst ir uzklaust del reikiamo atspalvio.
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 04 19, 23:54)
BM 'fairly light' naudojau, EM 'fairly light neutral'. 'Semi-matte' serija man labiausiai patinka, oda gaiviai atrodo, sveikai (mano oda sausa i normalia puse). 'Matte' nepatiko, nes per negyvas veidas atrodo, o jojoba nelabai pamenu, nors turiu issisaugojus meginelio pakuote, spalva 'cream'. Bet daugiau nieko nepasakysiu, nes lyg ta 'cream' ir gera man spalva, bet kaip pati pudra atrodo, dengiasi ir tt, tai nepamenu, bet turbut geri atsiliepimai, jei pasilikau ateiciai
Del laikymo ir maskavimo irgi nepatarsiu - gal reiketu ziuret aprasymus visu formuliu ir ten bus, nes man vienodai gerai maskuoja (siaip nepasakyciau, kad turiu ka maskuot labai, gal daugiau tik sulygint veido spalva ir viena kita rausva demele, jei oda sudirgus) ir laikosi visa diena.
Del laikymo ir maskavimo irgi nepatarsiu - gal reiketu ziuret aprasymus visu formuliu ir ten bus, nes man vienodai gerai maskuoja (siaip nepasakyciau, kad turiu ka maskuot labai, gal daugiau tik sulygint veido spalva ir viena kita rausva demele, jei oda sudirgus) ir laikosi visa diena.
O kaip issilaiko Semi-matte formule dienos begyje? Ar nenuplaukia pudra po darbo dienos?