QUOTE(Vôo @ 2014 04 19, 11:33)
Sakykit, kokią spalvą Bare Minerals naudojot? Mano oda šviesi, bet per klaidą vietoj Fairly Light buvau užsisakius Light ir pats atspalvis (gelsvumas) patiko. Dabar galvoju apie EM Fairly Light Neutral (semi matte) arba kažkurią spalvą iš Jojoba, bet ten išvis nesigaudau atspalviuose. Tų, kurių noriu pabandyti, mėginukų nėra
EM Golden Fair (matte) atitinka mano odos spalvą, bet su ja atrodau perbalusi, o norisi priešingo efekto. Gal galit patarti, kuri formulė geresnė (jojoba ar semi matte), kuri geriau maskuoja, ilgiau laikosi? Ačiū
BM 'fairly light' naudojau, EM 'fairly light neutral'. 'Semi-matte' serija man labiausiai patinka, oda gaiviai atrodo, sveikai (mano oda sausa i normalia puse). 'Matte' nepatiko, nes per negyvas veidas atrodo, o jojoba nelabai pamenu, nors turiu issisaugojus meginelio pakuote, spalva 'cream'. Bet daugiau nieko nepasakysiu, nes lyg ta 'cream' ir gera man spalva, bet kaip pati pudra atrodo, dengiasi ir tt, tai nepamenu, bet turbut geri atsiliepimai, jei pasilikau ateiciai
Del laikymo ir maskavimo irgi nepatarsiu - gal reiketu ziuret aprasymus visu formuliu ir ten bus, nes man vienodai gerai maskuoja (siaip nepasakyciau, kad turiu ka maskuot labai, gal daugiau tik sulygint veido spalva ir viena kita rausva demele, jei oda sudirgus) ir laikosi visa diena.