Įkraunama...
Įkraunama...

Everyday Minerals, 5 tema

QUOTE(Caridian @ 2014 03 03, 11:14)
Kaip manot, gal eye kabuki junior tiktu, jei ieskau sepetelio tepti vos vos rusva matini seseli virs  akiduobes ir vos vos akiduobeje, sudetinga aprasyt, bet panasiai kaip CIA ir CIA

Man rodos tiktu - esu rauksle seseliavus su juo. Bet jei norit kazko tikrai smulkesnio ir tikslesnio, tai gal geriau i kitoki sepeteli ziuret - pvz pencil brush (pas mane Sigma ss219 is rinkinuko). Jis koncentruociau tepa, bet paskui galima kitu sepeteliu prasklaidyt.
Atsakyti
Esu šviesiaodė (naudoju 'Golden Fair' iš em), įdomu išsisukčiau su Multi-tasking concealeriu? Nebūtų per tamsus?
Atsakyti
Laba, naudoju Bare Minerals original medium beige spalvyte, gal žinote, ar Everyday Minerals semi-matte medium beige spalva identiška? Nežinau kaip išsirinkti spalva. ax.gif
Atsakyti
Koks atspalvis atitiktų INIKA Unity? Gali būti dar šiek tiek šviesesnis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2014 04 07, 21:32)
Koks atspalvis atitiktų INIKA Unity? Gali būti dar šiek tiek šviesesnis  4u.gif

Tiksliai nezinau, bet speju, kad 'fairly light neutral' turetu but panasus. Pati Unika turejau 'nurture' spalva ir ji man link tamsumo buvo, nors galejau naudot, bet sekancia 'unity' spalva bandysiu. O semi-matte linijos 'fairly light neutral' man labai gera spalva.
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 03 02, 19:47)
Esu naudojus kelias pakuotes BE, dabar prie EM perejus. BE bandzius ir matine formule, bet man nepatiko, o 'original' savo laiku labai smagi buvo (viena pirmuju mano mineraliniu pudru ji ir buvo). Bet neseniai pabandziau vel, tai nebepatinka, per daug svytejimo - nors mano oda sausa ir man dazniausiai netrukdo tas dalykas, bet cia sutrukde. EM naudoju 'semi-matte' formule - man tobulai gaivu veida padaro, bet to intensyvaus svytejimo nera. Del maskavimo, tai sakyciau apylygiai gerai jos abi maskuoja.

Sakykit, kokią spalvą Bare Minerals naudojot? Mano oda šviesi, bet per klaidą vietoj Fairly Light buvau užsisakius Light ir pats atspalvis (gelsvumas) patiko. Dabar galvoju apie EM Fairly Light Neutral (semi matte) arba kažkurią spalvą iš Jojoba, bet ten išvis nesigaudau atspalviuose. Tų, kurių noriu pabandyti, mėginukų nėra doh.gif EM Golden Fair (matte) atitinka mano odos spalvą, bet su ja atrodau perbalusi, o norisi priešingo efekto. Gal galit patarti, kuri formulė geresnė (jojoba ar semi matte), kuri geriau maskuoja, ilgiau laikosi? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vôo @ 2014 04 19, 11:33)
Sakykit, kokią spalvą Bare Minerals naudojot? Mano oda šviesi, bet per klaidą vietoj Fairly Light buvau užsisakius Light ir pats atspalvis (gelsvumas) patiko. Dabar galvoju apie EM Fairly Light Neutral (semi matte) arba kažkurią spalvą iš Jojoba, bet ten išvis nesigaudau atspalviuose. Tų, kurių noriu pabandyti, mėginukų nėra doh.gif EM Golden Fair (matte) atitinka mano odos spalvą, bet su ja atrodau perbalusi, o norisi priešingo efekto. Gal galit patarti, kuri formulė geresnė (jojoba ar semi matte), kuri geriau maskuoja, ilgiau laikosi? Ačiū 4u.gif

BM 'fairly light' naudojau, EM 'fairly light neutral'. 'Semi-matte' serija man labiausiai patinka, oda gaiviai atrodo, sveikai (mano oda sausa i normalia puse). 'Matte' nepatiko, nes per negyvas veidas atrodo, o jojoba nelabai pamenu, nors turiu issisaugojus meginelio pakuote, spalva 'cream'. Bet daugiau nieko nepasakysiu, nes lyg ta 'cream' ir gera man spalva, bet kaip pati pudra atrodo, dengiasi ir tt, tai nepamenu, bet turbut geri atsiliepimai, jei pasilikau ateiciai 4u.gif

Del laikymo ir maskavimo irgi nepatarsiu - gal reiketu ziuret aprasymus visu formuliu ir ten bus, nes man vienodai gerai maskuoja (siaip nepasakyciau, kad turiu ka maskuot labai, gal daugiau tik sulygint veido spalva ir viena kita rausva demele, jei oda sudirgus) ir laikosi visa diena.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 19 balandžio 2014 - 21:57
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 04 19, 22:54)

Aišku, buvau radusi Jūsų atsiliepimą apie jojoba cream - kad lyg dar labiau patinka už fairly light neutral, tai norėjau pasitikslinti, gal labiau verta jojoba imti. Bet labai šviesi atrodo ta cream spalva, o ji turi gelsvumo, rausvumo ar yra neutrali?
Matte tai man prastai laikosi, kažkas rašė, kad išvis nėra skirtumo tarp nupudruotos veido pusės ir neliestos. Na man tai ji maskuoja, bet greit pradingsta..
Atsakyti
QUOTE(Vôo @ 2014 04 20, 10:03)
Aišku, buvau radusi Jūsų atsiliepimą apie jojoba cream - kad lyg dar labiau patinka už fairly light neutral, tai norėjau pasitikslinti, gal labiau verta jojoba imti. Bet labai šviesi atrodo ta cream spalva, o ji turi gelsvumo, rausvumo ar yra neutrali?

As jos tik megineli turejau, tai nezinau kaip dabar butu su patikimu. Spalva man gera buvo. O del tono nepamenu ir labai tnigiu pakuote ieskot, bet EM ouslapyje paziurek aprasyma, ten parasyta kokiai odai ir koks tonas.
Atsakyti
ecco-verde.com matte ir semi-matte pudrų išpardavimas:

http://www.ecco-verd...semi-matte-base
http://www.ecco-verd...tion-matte-base

Perkant 2 tokius pat vnt kaina tik 6.04 euro.
Atsakyti
Turiu EV makiazo pagrinda matte ir kremini maskuokli. Pagrindas maskuoja gan prasciau nei vidutiniskai (mano oda problematiska),taciau dengiasi labai graziai,atrodo naturaliai, nors T zona kas kokias 4h tenka is naujo grazinti dry.gif vis gi ziema rinkciausi ka kitka, o stai vasara bus super dalykelis thumbup.gif tiesa,su spalvom niekaip neapsisprendziu,ypac kai meginukai isluoti biggrin.gif siuo metu naudoju multi-tasking, kazi ar su beige apseiciau paskrudus saulutej g.gif Kremini maskuokli (rinkausi sand) naudoju paakiams,labai patiko,jog drekinantis,lengvai tepasi. Tik jei tepti ne ant makiazo pagrindo, kazkodel greitai subega i rauksleles..
Atsakyti
Gavau ir isbandziau 'creme concealer stick' maskuokli - emiau 'vanilla' spalva, nes pirkau pagrinde paakiams ir norejau sviesesnio nei pudra (is EM naudoju dazniausiai semi-matte linijos 'fairly light neutral'). Spalva maskuoklio sviesi, bet gera pasirode. Tepiau tiesiai is tubeles ant paakiu, tai pabijojau ar nebus kietas ir netampysiu paakiu odos, bet jis labai greit pradejo minkstet ir tepesi labai minkstai ir svelniai. Ant paakiu nesijaucia nieko, jausmas labai lengvas, neapsunkinta oda. Tai cia pliusas, o minusas, kad is to tepimo pagrinde ne spalva, o blizgejimas liko (kaip kokiu vazelinu patepus), o spalvos taip minimaliai sakyciau. Is esmes, tai po visko maskavimas lyg ir neblogas, nors neturiu as didesniu bedu su paakiais, tik kiek patamseje jie. Bet tuo paciu itariu, kad didele dali to maskavimo priduoda butent blizgejimas, nes jis atspindi sviesa ir vizualiai pagrazina paakius. Viena aki palikau tik su maskuokliu, kita uztvirtinau pudra - man graziau kai paakiai gaiviau, gyviau, labiau svytintys atrodo, tai su pudra man per daug negyvas vaizdas. Bet be pudros irgi neidealu - mano oda sausa, tai kaip ir galeciau issisukt su tuo blizgejimu, bet ir man jo kiek daugoka atrodo.... Na kolkas naudosiu, bandysiu ir ziuresiu kaip ten toliau bus.
user posted image
Atsakyti