Įkraunama...
Įkraunama...

Everyday Minerals, 5 tema

QUOTE(rasabakiene @ 2013 12 17, 21:24)
Sakykite mergaites, o koki sepeteli naudojate mineralinei pudrai?

sita smile.gif
http://www.iherb.com...c...r=null&ic=2
Papildyta:
QUOTE(*Martina* @ 2013 12 19, 11:36)
Na va, o aš jį neseniai užsisakiau  unsure.gif

gal ten kokia demele ir pamaskuoja bet siaip principe nei paakiu nei spuogeliu juo neuzmaskuosi doh.gif nekartotinas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2013 12 17, 22:23)
O kam naudojat 'multi tasking neutral' nes man kazkaip nepasiteisines dalykas. Prastai maskuoja.

As tai 'semi matte' foundation 'multi tasking neutral' turiu - tai ir naudoju kaip pudra, kartais pirka pamaskuoju ka reikia eye kabuki sepeteliu (tobulas jsi man su ivairiais maskuokliais), o paskui jau visa veida tepu.
Atsakyti
mergaites, gal turit ispudziu del finishing dust bei sunlight finishing dust? kuom jos skiriasi? ar veiksmingos kovojant su odos riebalavimusi?
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2013 12 22, 14:33)
mergaites, gal turit ispudziu del finishing dust bei sunlight finishing dust? kuom jos skiriasi? ar veiksmingos kovojant su odos riebalavimusi?

Turiu 'sunlight finishing dust' - gavau nemokamai su uzsakymu. Nors mano oda sausa, bet naudoju uzfiksuot skysta maskuokli, krema su spalva arba kreminius skaistalus. Odos nesausina, atrodo normaliai, tai nesiskundziu.
Atsakyti
Gal galit pasidalinti atsiliepimais apie bronzerius? Neišsirenku spalvos, soft bronzer atrodo labai šviesus, o kiti tamsoki. Ačiū smile.gif
Atsakyti
Sveikos, nu niekaip negaliu issirinkt makiazo pagrindo is LT puslapio doh.gif Uzisakiau meginuku ir dabar suvokiu, kad didzioji dalis meginuku spalvu, kuriu pardavime nera!!! Meginukai vienokiu atspalviu, pardavime kiti blink.gif Ar visgi uzsako ir atsiveza jei uzsakai? Kas susidure esat? Ir siaip, pasidalinkit vidutinio tamsumo odos savininkes, kokius atspalvius naudojat ir semi mate serijos, nes visiskai susipainiojau, atrodo, kad is megnuku nei vienas netinka idealiai (golden medium, beige neutral, light neutral ir emiau matte serijos kad spalva light medium paziuret, tai sita bene arciausiai tiesios, bet semi mate serijoje tokios net nera verysad.gif ) Padekit! 4u.gif
Atsakyti
sveikos, ar semi matte pudra tiktu misriai odai i sausuma, ar geriau imti matte?
Atsakyti
QUOTE(Indifference @ 2014 01 05, 22:46)
Sveikos, nu niekaip negaliu issirinkt makiazo pagrindo is LT puslapio doh.gif Uzisakiau meginuku ir dabar suvokiu, kad didzioji dalis meginuku spalvu, kuriu pardavime nera!!! Meginukai vienokiu atspalviu, pardavime kiti  blink.gif Ar visgi uzsako ir atsiveza jei uzsakai? Kas susidure esat? Ir siaip, pasidalinkit vidutinio tamsumo odos savininkes, kokius atspalvius naudojat ir semi mate serijos, nes visiskai susipainiojau, atrodo, kad is megnuku nei vienas netinka idealiai (golden medium, beige neutral, light neutral ir emiau matte serijos kad spalva light medium paziuret, tai sita bene  arciausiai tiesios, bet semi mate serijoje tokios net nera  verysad.gif ) Padekit!  4u.gif

nu kiek pastebejau kas kazkiek laiko vis papildo ir meginukus ir pudras smile.gif uzklauskit ju emailu smile.gif

QUOTE(zydrune0916 @ 2014 01 14, 22:21)
sveikos, ar semi matte pudra tiktu misriai odai i sausuma, ar geriau imti matte?

misriai geriau semi-matte, bent jau man idealiai tinka smile.gif
Atsakyti
Kas man labiausiai nepatiko lietuviškame puslapyje (t.y. pateikiant klausimą dėl siuntinio el.paštu) tai lakoniškas ir neinformatyvus bendravimas su klientais. Vietomis netgi nevisai mandagusi. Pasirodė labai nevakarietiškai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pievose @ 2014 01 17, 19:02)
Kas man labiausiai nepatiko lietuviškame puslapyje (t.y. pateikiant klausimą dėl siuntinio el.paštu) tai lakoniškas ir neinformatyvus bendravimas su klientais. Vietomis netgi nevisai mandagusi. Pasirodė labai nevakarietiškai g.gif

mane tai ne per seniausiai ir prajuokino, ir supykde atsiustas super puper pasiulymas skirtas tik man su 5 procentu nuolaida, kuria ir taip turiu, naudodamasi daily card... unsure.gif aciu, aisku, bet skelbt tai kai super isskirtine akcija akrakcija keistoka...
Atsakyti
Koki sepeteli naudojate maskavimui (spuogeliams, paakiams)? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pievose @ 2014 01 17, 19:02)

Pritariu. Labai gaila, kad asortimentas nėra pilnas LT puslapy, USA psl nesiunčia pas mus, o iherb'e ir ne viską rasi.. :/ Tarpininkės irgi ne visos užsako iš ten. Sunku gaut norimų dalykų biggrin.gif

Beje, gal girdėjot, o gal ne, bet atsirado dar naujų concealerių ax.gif ne tų kreminių tūbelėse, bet birių. Mačiau ir "golden fair" atspalvį (man visai aktualus). Įdomu būtų pabandyt. Kaip ir jų naujus tinted lip butterius.
Atsakyti