Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus gimdymo namai -VGN. 13 tema

QUOTE(pupune @ 2016 04 27, 08:53)
Ir aš taip manau... būtų įdomu pavardė  g.gif

Tikrai manau ne viena dar gimdysianti būtų dėkinga už pavardę, nes dabar kas nesitarė, vaziuos su nerimu ir visa gimdyma galvos ar čia ne ji..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 28 balandžio 2016 - 13:15
Sveikos, gal atsiras naujai pagimdžiusiu mamyčiu pasidalijančiu savo patirtimi ? smile.gif
Atsakyti
Sveikos, gimdžiau VGN birželį. Labai džiaugiuosi, kad pasirinkau šią įstaigą. Labai rūpestingas personalas, patys GN švarūs, kruopščiai tvarkomi. Mano laimei pasirinkau naujagimiui palankią ligoninę, kadangi mano vaikas neėmė krūties, personalo pagalba (tiksliau griežčiu naujagimių gydytojos paliepimu) man buvo suteikta nepamainoma pagalba šiuo klausimu. Iš GN išvažiavau su užsikūrusiu pieno baru ir sočiu vaiku smile.gif
Nors buvo pats gimdymų pikas, to visai nesijuto. Personalo pakanka, nedelsiant atlekia jeigu reikia.
Niekam nieko nemokėjau ir nesitariau.
Atsakyti
QUOTE(aniri89 @ 2016 08 01, 16:03)
Sveikos, gimdžiau VGN birželį. Labai džiaugiuosi, kad pasirinkau šią įstaigą. Labai rūpestingas personalas, patys GN švarūs, kruopščiai tvarkomi. Mano laimei pasirinkau naujagimiui palankią ligoninę, kadangi mano vaikas neėmė krūties, personalo pagalba (tiksliau griežčiu naujagimių gydytojos paliepimu) man buvo suteikta nepamainoma pagalba šiuo klausimu. Iš GN išvažiavau su užsikūrusiu pieno baru ir sočiu vaiku smile.gif
Nors buvo pats gimdymų pikas, to visai nesijuto. Personalo pakanka, nedelsiant atlekia jeigu reikia.
Niekam nieko nemokėjau ir nesitariau.

O kaip pats gimdymas, pas ka gimdėte? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2016 08 03, 01:28)
O kaip pats gimdymas, pas ka gimdėte? smile.gif

Kadangi gimdymas buvo ilgas, keitėsi pamaina. Pirma gyd. Loda, vėliau Arina Keblikienė. Lodos nesirinkčiau, jeigu reikėtų (nepatiko pats bendravimas), gyd. Keblikienė labai patiko, jeigu reikėtų, su ja tarčiausi (švelni, rami, konkreti, padrąsina).
Atsakyti
Noriu paklausti, ar kas gimdete VGN vandenyje? Kaip suprantu, ne visi gydytojai noriai priima taip gimdyma? Gal galite parekomenduoti gydytoja,kuris butu uz naturalu gimdyma ir galetu priimti vandenyje?
Taip pat idomu, kaip vyksta susitarimas su gydytoju, jei jo asmeniskai nepazisti? Labai lauksiu jusu nuomoniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga++ @ 2016 10 03, 15:33)
Noriu paklausti, ar kas gimdete VGN vandenyje? Kaip suprantu, ne visi gydytojai noriai priima taip gimdyma? Gal galite parekomenduoti gydytoja,kuris butu uz naturalu gimdyma ir galetu priimti vandenyje?
Taip pat idomu, kaip vyksta susitarimas su gydytoju, jei jo asmeniskai nepazisti? Labai lauksiu jusu nuomoniu  smile.gif

Kiek žinau, tik akušerė Božena noriai priiminėja gimdymus vandenyje ir netgi pasiūlo, jei pataikote į jos pamainą, o gimdykla su vonia būna laisva. Dėl tarimosi: susisiekite su norimu gydytoju telefonu ar el.laišku, jis paskirs susitikimo laiką, aptarsite gimdymo planą ir galbūt likus savaitei iki termino susitarsite dėl dar kartą susitikti mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš asmeniškai nenoreciau gimdyti vandeny... kazkaip ...nu ne man.. o kas badet kokie potyriai?
Atsakyti
QUOTE(<Ema> @ 2016 10 14, 13:30)
Aš asmeniškai nenoreciau gimdyti vandeny... kazkaip ...nu ne man.. o kas badet kokie potyriai?

Antrą norėjau gimdyti vandenyje, bet buvo ta gimdykla užimta, o šiaip iš ko tekę girdėti, tai tik teigiami atsiliepimai, kad pats gimdymas daug švelnesnis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(<Ema> @ 2016 10 14, 13:30)

Gimdziau vandenyje. Tai buvo daug svelnesnis skausmo prasme gimdymas (turiu patirties ir ne vandenyje:)). Taip pat neabejoju, jog ir vaikelis mazesni stresa patiria taip gimdamas. Buvo nerealu, kai musu ka tik gimusi dukryte atsimerke vandenyje, o kai ja palengva istraukem, buvo tokia rami ir patenkinta, ne kiek neverke, iskart aktyviai pradejo ieskot kruties.
Atsakyti
ar vaiksto ten kasnors parduoti dirzus, korsetus po gimdymo? santariskese tai vaiksto. o cia? galvoju nusipirkciau ligoninej , o neieskociau is anksto.
Atsakyti

Tiek daug neblogų atsiliepimų apie VGN. Pasidalinsiu šviežia brolio šeimos patirtim. Turėjo vaikelis gimti kovą gimė sausį.
Mano brolio leliukas imanoma jei ne VGN darbuotojai nebutu 7 men. gimes, nes kai broliene prastai pasijuto niekas i ja demesio nekreipe toje ligonineje ir net nepatikrono ar tikrai saremiai prasidejo nors ji sake kelis kartus kad labai skauda. Seseles ateidavo ir pasakydavo," ko cia panikuoji ir issigalvoji, ne del to, kad gresia prieslaikinis tave paguldem". Tai tik kai visai jau negalejo iskenteti pakviete gydytoja pagaliau seseles ir tada jau visi ant ausu atsistojo, issigando ir isveze i Santariskes unsure.gif Kdangi gimdymas jau buvo prasidejes dare staigiai cezari.
Jai VGN butu laiku pasiziureje gal ir butu dar sustabde prieslaikini gimdyma. doh.gif Tai gerai, kad dabar viskas gerai baigesi ir stipreja mazylis, bet beveik visa menesi gulejo inkubatoriuje. Tiek streso visiems buvo ...
Atsakyti