Sveikos
Aš lygiai taip pat, kaip Mamuke, esu šviežiai pagimdžiusi, vos prieš kelias dienas
Surašyti punktai - pasitvirtino ir mano atveju:)
Tik:
2. Aš turėjau 1,5 l - man trūko. Gėriau jau iš krano, nes jau nebe buvo kada vyrui ieškoti kur nupirkti
Man leido gerti daug. Gal todėl, kad labai dažnai vėmiau.
5. taip gimdymo rinkinys - pasiteisinęs dalykas. Jau baiginėju sunaudoti. Dar pačioje gimdykloje man apmovė tas dyyydeles kelnaites iš gimd.rinikinio. Tai jei darotės "gimdyklos tašę", galite įsidėti tik jas. Jokių plučių nieko nereikėjo.
6. Dėl įrankių - jei neturi duoda visam gulėjimo laikotarpiui (ir niekas ten neburba), bet vakare važiavo vyras tai mums atvežė. Tiesiog dėl to, kad savo.
Kaip sakoma - ne pavalgyt ten važiuojam
Bet tai yra ligoninės maistas, tuo viskas pasakyta. Man asmeniškai buvo per mažos porcijos, todėl reikia kažko papildomai dasipirkti/kad atvežtų iš namų.
7. Taip ir iaš turėjau viską. Čia temoje buvo minėta, kad wc popierius labai aštrus. Turėjau savo, bet jo nereikėjo, nes tikrai minkštutis popierius buvo ir jo tikrai užteko
Beja, palatoje yra vienkartinių servetėlių virš kriauklės.
Aš gimdžiau pas gyd. Žaliūną, dalyvavo pradžioje akušerė Andželika, o vėliau pamaina kai keitėsi ir gimdymą priėmė - Tatjana/Tania lyg toks vardas. Abi - superinės akušerės, nuostabios atjaučiančios moterys
Ačiū Joms
Apie gyd. Žaliūną galėčiau parašyti knygą, kaip profesionalų, malonų, kantrų, nė karto nepakėlė balso, mokančiu bendrauti, labai šiltas žmogus, atidus ir prieš ir per ir po gimdymo, "įdarbino" vyrą, kad jis žinotų kaip man padėti, aiškino kiekvieną žingsnį "ką darom, ką darysim jeigu, o jeigu bus taip..."
Mano gimdymas buvo ne lengvas, nors pradžia buvo daug žadanti, bet vėliau sustojo veikla, nors sarėmiai viršijo 100, tačiau man netasivėre kakliukas. Jei skaičiuoti nuo lengvų sarėmių, tai viskas truko 1,5 paros. Gimdykloje praleidau apie 16 val. Kadangi norėjau labai pagimdyti pati, o pirmas buvo CP, todėl reikėjo labai daug kantrybės tiek man tiek medikams. net šiuo atveju gyd visą laiką kantriai buvo kartu rr mums pavyko
Jei kils klausimų, kol švieži prisiminimai - galite klausti, jei kas rūpės