QUOTE(zirafos sese @ 2015 11 01, 16:25)
ernesin, Marivika,
pas ką gimdėt VGN'e? Kurį/kurią gydytoją rekomenduotumėt?
Savo pirmą vaikutį gimdžiau pas Diliautienę, bet dėl antro galvoju tartis su kitu gydytoju...
pas ką gimdėt VGN'e? Kurį/kurią gydytoją rekomenduotumėt?
Savo pirmą vaikutį gimdžiau pas Diliautienę, bet dėl antro galvoju tartis su kitu gydytoju...
Pas Bronių Žaliūną, rekomenduoju
Papildyta:
QUOTE(Marivika @ 2015 11 03, 15:22)
Na, kaip čia pasakius nežinau pas ką gimdžiau Tik akušerė Gitana buvo o gydytoja neprisistatė, ir šiaip nieko ji nedarė, tik stovėjo šalia ir pritarė akušerei (kvėpuok/nekvėpuok, stumk/nestumk). Nuo atvažiavimo iki užgimimo praėjo tik 30 min, tad patikėk, nespėjau net jos pavardės įsįdėmėt (perskaičiau ant ženkliuko, bet iškart pamiršau ). mane ten su striuke žaibo greičiu į gimdyklą nuvežė, sulėkė krūva žmonių baltais chalatais pažiūrėt, kas čia taip greitai vyksta
Gitana tai gera, man patiko. O dar kartą ten gimdžiau pas akušerę Boženą, irgi Tuomet daktaras buvo Požėra ar kažkaip panašiai, bet jis irgi nieko nedarė Žodžiu, svarbiau, pas kokią akušerę pakliūsit, mano patirtis tokia
Gitana tai gera, man patiko. O dar kartą ten gimdžiau pas akušerę Boženą, irgi Tuomet daktaras buvo Požėra ar kažkaip panašiai, bet jis irgi nieko nedarė Žodžiu, svarbiau, pas kokią akušerę pakliūsit, mano patirtis tokia
Aš pirmąjį vaiką gimdžiau pas akušerę Gitaną, tikrai nuostabi