Del naktiniu tai sake, kad jie duoda, jei jau neturi. Bet siaip nori, kad savo turetum.
Gimdziau nesitarus, tai pasigailejau truputi aisku, nieks nepaliko likimo valioj manes, bet po visko, labai skubejo susiut, atseit nedaug siut, tai ner ko cia laukt, kad epiduro dar suleistu, nes kol suveiks ir pan, jau susiuta busiu. Tai kiekviena adatos grybstelejima ir jauciau, rekiau siurkstokai sita dalis praejo. Mielumu is gydytoju nesitikejau, tai ju ir nebuvo dar ant pamainos keitimosi uztaikiau, tai kas pirmiau dirbo (Loda), tai tikrai svelniai viska dare. Deja, jo pamaina baiges, ir tada jau gydytoja tik greiciau su manim norejo baigt cackintis o placenta buvo neatsidalinus, tai tikrai tas siurkstumas bandant ja ismaigyt ir iskrapstyt, galejo but ir mielesnis
M_A, o pas ka po jo pamainos patekai?
Gal yra atsiliepimu apie gyd. Elona Tvaronaviciene?
QUOTE(Caribian @ 2015 08 28, 12:53)
M_A, o pas ka po jo pamainos patekai?
Jurate Zmuidzinaite ar pan ji ir BAKe dirba... tai viskas iskart ir aisku
M_A o dave meginuku po gimdymo? gal lansinoh kremo megineli dave? ir naktinius gimdydama savo naudojai?
QUOTE(M_A @ 2015 08 28, 17:32)
Jurate Zmuidzinaite ar pan ji ir BAKe dirba... tai viskas iskart ir aisku
Oooooooo, antrą gimdžiau pas ją
Labai grubi
Zmuidzinaite mano pirmoji ginekologe. Tai tik gerai atsiliepti galiu, neisgazdino manes, svelniai labai viska darydavo. Bet dabar pas kita lankausi. Tai keista man kai sakot, kad grubi.
QUOTE(Amatevi @ 2015 08 27, 20:03)
Del naktiniu tai sake, kad jie duoda, jei jau neturi. Bet siaip nori, kad savo turetum.
as atvykau su savo , bet man atnese persirengti ligonines sexy naktinukus
QUOTE(Kamėja @ 2015 08 29, 15:05)
as atvykau su savo , bet man atnese persirengti ligonines sexy naktinukus
pas ka gimdete? kaip atsiliepimai?
QUOTE(Amatevi @ 2015 08 29, 14:38)
M_A o dave meginuku po gimdymo? gal lansinoh kremo megineli dave? ir naktinius gimdydama savo naudojai?
Dave, buvo regis sio kremo meginukas nedave, paklause ar turiu, kuom persirengt, pasakiau, kad turiu ir nedave
Papildyta:
QUOTE(Amatevi @ 2015 08 29, 15:58)
Zmuidzinaite mano pirmoji ginekologe. Tai tik gerai atsiliepti galiu, neisgazdino manes, svelniai labai viska darydavo. Bet dabar pas kita lankausi. Tai keista man kai sakot, kad grubi.
Zinau, kad gali ji ir svelni but drauge BAKe pas ja lankesi, tai ir per gimdyma pas ja susitarus buvo, tai svelnute jai buvo deja, nevisos nusipelne jos svelnumo
QUOTE(Caribian @ 2015 08 29, 15:19)
pas ka gimdete? kaip atsiliepimai?
Gimdziau su gyd.Sklerium ir akusere Bozena, epidura dare anesteziologe Rita, esu be galo dekinga siai komandai uz sklandu gimdyma ir palaikyma !
Naujagimiu skyriaus sesutes irgi buvo labai fainos, tik vardu nepamenu , apskritai likau viskuo patenkinta
Sveiki! Gal kas turite gyd.Editos Venskienės mobilaus telefono numerį? Bučiau be galo dėkinga.