QUOTE(ernesin @ 2015 02 09, 18:28)
Va va, dar nepaminejau, kad stumiant ir ant pilvo griuvo, nesuvokiami man sveiku protu tokie medikų veiksmai
O ar buvai nors vieno gimdymo metu atsivežusi gimdymo planą, ta prasme ko pageidauji, su kuo nesutinki?
Aš dabar planuoju jį veztis, tik kad ispatirties matau, jog kai kurie i ji neatsižvelgia. Vyrą jau dabar mokau, kad pastovėti už mane, jei pati negalėčiau.
Tiesa, o vaikucio raktikaulis lūžo dėl to, kad užgriuvę stumiant buvo, ar jie kažkokius netinkamus veiksmus atliko padedami jam uzgimti? Ar viskas susitvarkė?
O dėl kraujo tyrimų, tai kodėl ne anksčiau, kaip 48val nuo pirmojo žindymo?
Aš gimdžiau Santariškėse, man irgi užgriuvę pilvą išstūmė vaiką, nes aš atseit niekaip pati negalėjau išstumt, prieš darydami šį veiksmą kažkodėl paprašė vyro išeiti iš gimdyklos porai minučių, vat domu kodėl, čia pavojinga procedūra ar kaip? Kaip pirmakartė irgi daug ko tuo metu nežinojau, nesupratau, daug kas paskui susidėliojo...
Virkštelę vyrui leido kirt iškart, vaikui nedavė krūties, nieko nepmokė ir t.t. Jau nekalbu, kad sąrėmių ir stūmimo metu palikdavo mane vieną gimdykloj ir aš nežinojau ką man daryt tomis sekundėmis/minutėmis, stumt ar ne..
Bet susiuvo labai gerai.
Papildyta:
QUOTE(ernesin @ 2015 03 13, 15:34)
Aš neatsimenu, nes vieną koją man laužė gydytojas, o kitą liepė vyrui laikyt, aš tarp stangų nuo skausmo negalėjau pailsėt, sakau man skauda koją, o jis "taip turi būt"
Su tom kojom ir jų laužymu lygiai pas mane taip buvo