Sveikos, prieš porą mėnesių gimdžiau VGN. Nieko nesitarėm ir nemokėjom (nors po visko norėjom atsidėkoti nuostabiai akušeriai Boženai, kuri labai palaikė, bet nebespėjom, pamaina pasikeitė), viskuom likom labai patenkinti, išskyrus daktare, kuri priėmė gimdymą... Nežinau jos pavardės, bet tokia tamsiais iki pečių kirptais plaukais. Kodėl nepatenkiti likom? Tai todėl, kad tik daktarė, įėjus į gimdyklą, mums išpyškino, kad gimdom ne miškuose ir, kad ji viskam čia vadovauja, be jokių kalbų leido skatinamuosius. Taip pat jau stumimo metu, prilaikydama man koją į esamesus atrašinėjo. Tai tikrai, kažkaip trikdė, tokiu svarbiu momentu. Galėjo bent garsą išsijungti. Taip pat, daktarė iš karto rankos mostu paliepė kirpti mane. Nors akušerė sakė, kag gimdymo eigoj matysim, ar reiks kirpti ir jei reiks pasakys ir kirps. Žodžiu daktarė nenorėjo su mumis cackintis ir padarė viską, kaip jai pačiai buvo patogiau ir greičiau...
Na, žinoma, aš neturiu tokios kompetencijos, kaip ji. Bet manau, paprasčiausio žmogiškumo daktarei pristigo. Man, kaip pirmakartai, visi tie įspūdžiai įsirėžė giliai į atmintį.
O šiaip, viskas ten man patiko, visi mandagūs, netgi valytojos elgėsi maloniai. Pagalbos dėl žindymo tikrai sulaukėm. Maistas toks "ligoniškas"

bet po gimdymo valgiau viską su pasigardžiavimu, kad net ausys linksėjo

žinoma, papildomai maisto prireikė nusipirkti.