Aš mokėjau Maestro. Ten juk yra sąrašas, iš kurio reikia pasirinkt kuria mokėsi, man atrodo, ne viena debetinė ten yra, nejau ne visom tada įmanoma.
QUOTE(Šimona @ 2013 12 05, 14:40)
Aš mokėjau Maestro. Ten juk yra sąrašas, iš kurio reikia pasirinkt kuria mokėsi, man atrodo, ne viena debetinė ten yra, nejau ne visom tada įmanoma.
Tikrai ne visoms
QUOTE(whitey @ 2013 12 05, 14:02)
Sioj vietoj reikia rasyti konkreciai su kokia debetine yra mokama, nes tikrai ne visos tinka.taip isvengsim papildomu verkslenimu temoj, jog nepavyksta nusipirkt ar pan
ačiū visiems už atsakymus. Aš tai dar nepirkau tik ir norėjau paklausti, ar galima su Visa Elektron debetine kortele( Swedbanko), gal kas pirko?
Siaip su anglisku electronu nebudavo bedos, o kiti, kiek zinau, strigdavo
Šiandien sumokėjau DNB Visa Electron. Pavyko iš pirmo karto.
Gal kas žinote kokios naujos ryanair kryptys atsiras kitais metais iš Kauno arba Vilniaus? Arba gal žinote kada apie tai būna paskelbta?
QUOTE(Laaila @ 2013 12 08, 20:05)
Gal kas žinote kokios naujos ryanair kryptys atsiras kitais metais iš Kauno arba Vilniaus? Arba gal žinote kada apie tai būna paskelbta?
http://www.ryanair-skrydziai.lt/
rasė kažkur spaudoj, kad pavasariop dar gali atsirasti naujų vasaros krypčių, arba daugiau skrydžių į savaitę jau pasklebtom kryptim.
galėtų į Kretą ar Kiprą dar vieną skrydį savaitėje dadėti.
tai ir neperku jokių skrydžių, dar laukiu
galėtų į Kretą ar Kiprą dar vieną skrydį savaitėje dadėti.
tai ir neperku jokių skrydžių, dar laukiu
Kas is tu krypciu, kai kainas laiko uzlenktas? Daryk kiek nori, bet vien uz bilietus palikt 600-800lt kazkaip nekaip atrodo. Blogai, kai tenka konkuruot su baltarusiais, kurie kainu nepazista
QUOTE(whitey @ 2013 12 09, 16:48)
Kas is tu krypciu, kai kainas laiko uzlenktas? Daryk kiek nori, bet vien uz bilietus palikt 600-800lt kazkaip nekaip atrodo. Blogai, kai tenka konkuruot su baltarusiais, kurie kainu nepazista
nu jo, šiais metais kainos iš kart užkeltos buvo. iš lenkų skristi vos ne dvigubai pigiau.
As jau nekalbu, koks kainu skirtumas is UK gaunasi. Teoriskai, Suvedus analogijas tarp min algos ir bilietu kainu, bei tokias kainas pasiulius anglams, ryanair galetu uzsidaryti
Man įdomi jūsų nuomonė: ar protinga, realu suskraidyti turint tarp skrydžių 1val 50minučių? Ar praktikuojate iki 2 val. tarpinį laukimą ar visgi imate didesnį intervalą? Žiema čia nepakiš kojos?
Oslo Rygge uostas, ta pati avia linija. Be registruoto bagažo, be vaikų.
Visada keliauju su didesniu laukimo tarpu, tai man kilo klausimas.
Ačiū pakomentavusiems savo patirtį.
Oslo Rygge uostas, ta pati avia linija. Be registruoto bagažo, be vaikų.
Visada keliauju su didesniu laukimo tarpu, tai man kilo klausimas.
Ačiū pakomentavusiems savo patirtį.