Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR

Aš mokėjau Maestro. Ten juk yra sąrašas, iš kurio reikia pasirinkt kuria mokėsi, man atrodo, ne viena debetinė ten yra, nejau ne visom tada įmanoma. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šimona: 05 gruodžio 2013 - 14:44
QUOTE(Šimona @ 2013 12 05, 14:40)
Aš mokėjau Maestro. Ten juk yra sąrašas, iš kurio reikia pasirinkt kuria mokėsi, man atrodo, ne viena debetinė ten yra, nejau ne visom tada įmanoma.  g.gif

Tikrai ne visoms mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo syri: 05 gruodžio 2013 - 19:49
QUOTE(whitey @ 2013 12 05, 14:02)
Sioj vietoj reikia rasyti konkreciai su kokia debetine yra mokama, nes tikrai ne visos tinka.taip isvengsim papildomu verkslenimu temoj, jog nepavyksta nusipirkt ar pan

ačiū visiems už atsakymus. Aš tai dar nepirkau tik ir norėjau paklausti, ar galima su Visa Elektron debetine kortele( Swedbanko), gal kas pirko? g.gif
Atsakyti
Siaip su anglisku electronu nebudavo bedos, o kiti, kiek zinau, strigdavo
Atsakyti
Šiandien sumokėjau DNB Visa Electron. Pavyko iš pirmo karto. 4u.gif
Atsakyti
Gal kas žinote kokios naujos ryanair kryptys atsiras kitais metais iš Kauno arba Vilniaus? Arba gal žinote kada apie tai būna paskelbta? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laaila @ 2013 12 08, 20:05)
Gal kas žinote kokios naujos ryanair kryptys atsiras kitais metais iš Kauno arba Vilniaus? Arba gal žinote kada apie tai būna paskelbta? 4u.gif

http://www.ryanair-skrydziai.lt/
Atsakyti
rasė kažkur spaudoj, kad pavasariop dar gali atsirasti naujų vasaros krypčių, arba daugiau skrydžių į savaitę jau pasklebtom kryptim.
galėtų į Kretą ar Kiprą dar vieną skrydį savaitėje dadėti.
tai ir neperku jokių skrydžių, dar laukiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikta: 09 gruodžio 2013 - 11:03
Kas is tu krypciu, kai kainas laiko uzlenktas? Daryk kiek nori, bet vien uz bilietus palikt 600-800lt kazkaip nekaip atrodo. Blogai, kai tenka konkuruot su baltarusiais, kurie kainu nepazista wink.gif
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2013 12 09, 16:48)
Kas is tu krypciu, kai kainas laiko uzlenktas? Daryk kiek nori, bet vien uz bilietus palikt 600-800lt kazkaip nekaip atrodo. Blogai, kai tenka konkuruot su baltarusiais, kurie kainu nepazista wink.gif

nu jo, šiais metais kainos iš kart užkeltos buvo. iš lenkų skristi vos ne dvigubai pigiau.
Atsakyti
As jau nekalbu, koks kainu skirtumas is UK gaunasi. Teoriskai, Suvedus analogijas tarp min algos ir bilietu kainu, bei tokias kainas pasiulius anglams, ryanair galetu uzsidaryti biggrin.gif
Atsakyti
Man įdomi jūsų nuomonė: ar protinga, realu suskraidyti turint tarp skrydžių 1val 50minučių? Ar praktikuojate iki 2 val. tarpinį laukimą ar visgi imate didesnį intervalą? Žiema čia nepakiš kojos?
Oslo Rygge uostas, ta pati avia linija. Be registruoto bagažo, be vaikų.
Visada keliauju su didesniu laukimo tarpu, tai man kilo klausimas.

Ačiū pakomentavusiems savo patirtį.
Atsakyti