Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR

QUOTE(Šimona @ 2013 11 18, 18:20)
Na, dar vieną klausimą turiu, jau, tikiuosi, paskutinį.  rolleyes.gif  Dėl maisto produktų saloniniam bagaže, ar galima vežti sūrį, duoną, šokoladą? Dėl sūrio tai žinau, kad wizzair neleidžia, buvo pažįstamiems istorija, tai ryanair turbūt irgi neleistų?  g.gif  O duoną su šokoladu turėtų praleist?

Surio tikrai galima, as pastoviai parsivezu pelesini suri, niekad net neprase isimt ir parodyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nuobodi @ 2013 11 19, 20:42)
kažkas čia šaipėsi, kad kartais žmonės cepelinus vežasi. Visai neplanuotai šį savaitgalį vežiausi ir aš ax.gif  prieš išvykstant užsukau pas mamą, o ten- cepakai, ko nesuvalgėm sukrovė dar karštus.O jūs dar klausiat ar duonos, sūrio galima  smoke.gif

Geras biggrin.gif , maniškis būtų ėjęs pas jus tų cepakų pirkti, kai tik būtų užuodęs essen.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2013 11 19, 22:44)
Geras  biggrin.gif , maniškis būtų ėjęs pas jus tų cepakų pirkti, kai tik būtų užuodęs    essen.gif  thumbup.gif

O ji lektuve cepelinus karstus pribaige g.gif Jauciu , puse tautieciu seiles ryjo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(migdolai @ 2013 11 19, 00:29)
gal žinot, kaip paaiškinti, kad ant mano bilieto gruodžio antrai dienai parašyta, kad tik vieną bagažo vienetą galiu turet..? g.gif
ir keista dėl to vandens butelio, nes esu lyg ir mačius, kaip mažesnius vandens buteliukus žmonėms konfiskuoja. juolab, kad kaipgi patikrins, ar tai vanduo?

tai dėl papildomo bagažo gruodį jokių minčių? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Geltonake @ 2013 11 14, 16:32)
Sveiki, rankiniame bagaže gali būti iš viso daugiausiai 10 buteliukų, kurių kiekvieno talpa ne didesnė nei 100 ml. Daugiau nei dešimt butelių būti negali, netgi jei kiekvienas jų yra po 3 ml  smile.gif  Skysčiai turi būti supakuoti į vieno litro talpos maišelį, užspaudžiamu kraštu. Juos nemokamai duoda prie bagažo patikros. bent jau vilniaus oro uoste tikrai gausite. Šie apribojimai negalioja skystam kūdikių maistui ir vandeniui. Vežkitės kad ir 2 litrų butelį vandens ir jo į atskirą maišelį pakuot nelieps.
Nuo gruodžio mėnesio visuose Ryanair maršrutuose galima imti antrą maišą ne didesnį nei 20cm * 20cm *35 cm. Tai gali būti pirkinių maišas, ar jūsų rankinukas. Po oro uosto patikros duty free parduotuvėse įsigytų skysčiai nėreikia talpinti į 1 litro maišelį tarp butelikų po 100 ml ,tad duty free galite laisvai pirkti kvepalus ar vyno butelį. svarbu tik tiek kad pirkiniai tilptų į jūsų rankinį bagažą.

O gal turite nuoroda, kur galima paskaityti, kad negalima veztis daugiau nei 10 buteliuku rankiniame bagaze, net jei kiekis nevirsija 1l? Nes apie toki dalyka pirma karta girdziu g.gif Pas mane rankiniame beveik visada buna daugiau nei 10 buteliuku, bet labai mazais turio kiekiais, tad niekada nevirsija 1l bendrai paemus ir dar niekada niekas nieko nesake g.gif

O del skysciu po oro uosto patikros tai idomiai surasete- tai kad po patikros niekada ir nereikejo skysciu talpinti i skysciu maiseli, juk patikra praeita, po patikros juk skysciu daugiau niekada niekas netikrina, galima budavo, kad ir 10 buteliu vyno nusipirkti, bet visada budavo apribojimas del bagazo kiekio ir svorio. i Plius rasote, kad svarbu jog pirkiniai tilptu i rankini bagaza, tai kad atvirksciai-Ryanair naujove ta, kad jau bus galima tureti pirkiniu maiseli salia bagazo ir nebereikes visko talpinti i viena rankinio bagazo vieneta smile.gif
Atsakyti
Tik jau neisibegekit su tais pirkiniu maisais- jiems galios ismatavimai ir vargu bau,ar pavyks vienam 10vnt vyno buteliu pasiimt papildomai prie rankinio bagazo. Vis dar viliuosi, jog 15cnt Maxima maiselis tiks, del 30cnt ar ekologisko- net minciu nera,jau nekalbant apie gariunine tase biggrin.gif

ir pamirskit tuos 10 buteliuku skysciu maise.tai tik matematine teorija- 10 po 100ml, 20 po 50ml ir t.t.,ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo whitey: 20 lapkričio 2013 - 13:14
Tai niekas ir nesako, kad bus galima 10vnt. vyno imti, cia buvo tik pavyzdys, kad jeigu nebutu 10kg svorio apribojimu, tai galima butu kad ir 10vnt. vyno imti-skysciu kiekis po patikros ne prie ko. Nes Geltonake idomiai parase, kad po patikros nebereikes skysciu i maiseli detis, tai kad ir anksciau niekada nereikejo po patikros ieskoti kur skyscius sutalpinti-jeigu turejai vietos ir leidziamo svorio rankiniame bagaze, po patikros visada buvo galima skysciu pirktis ir veztis kiek tik nori smile.gif
Beabejo, 10 buteliu vyno salia rankinio bagazo netilps, nes papildomos tases/pirkiniu maiselio ismatavimai juk irgi apriboti.

O del 10 buteliuku po 100ml tai ir sakau-kur parasyta, kad 10 buteliuku turi buti? g.gif Gal Geltonake turi nuoroda kur tai parasyta, uztai ir klausiu smile.gif Pas mane kaip minimum 15 buteliuku mazesniu nei 100ml, telpanciu i 1l maiseli buna, bet apie toki dalyka pirma karta girdziu, uztai man ir idomu kur zmones randa tokia info smile.gif
Atsakyti
Sveiki, turiu vieną klausimą (šioje temoje neradau atsakymo ax.gif ): perkant bilietus, galima užsisakyti ir parkingą Vilniaus oro uoste. Gal kas taip darėte? Ar apsimoka (t.y. ar bus pigiau, nei mokėti vietoje)? Kurioje aikštelėje tada reikia parkuotis? Man tai aktualu, nes reikės automobilį palikti 10 parų.
Oi, net trys klausimai gavosi blush2.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arturas15: 21 lapkričio 2013 - 09:07
QUOTE(Arturas15 @ 2013 11 21, 09:06)
Ar apsimoka (t.y. ar bus pigiau, nei mokėti vietoje)? Kurioje aikštelėje tada reikia parkuotis? Man tai aktualu, nes reikės automobilį palikti 10 parų.

Internetu kiek pigiau nei vietoje. Aš tai asmeniškai paskutinį kartą auto palikau aikštelėje netoli geležinkelio stoties. http://www.info.lt/i.../Dmitrijus-UAB/.
Nes aerouoste kainos kandžiojasi,, o čia tik 7 lt. parai. Na ir taksi iki aeruosto 14 lt.
Atsakyti
QUOTE(Arturas15 @ 2013 11 21, 09:06)
Sveiki, turiu vieną klausimą (šioje temoje neradau atsakymo  ax.gif  ): perkant bilietus, galima užsisakyti ir parkingą Vilniaus oro uoste. Gal kas taip darėte? Ar apsimoka (t.y. ar bus pigiau, nei mokėti vietoje)? Kurioje aikštelėje tada reikia parkuotis? Man tai aktualu, nes reikės automobilį palikti 10 parų.
Oi, net trys klausimai gavosi blush2.gif ...

Jei važiuojate ne 3-5 asmenys, pagalvokite apie variantą važiuoti užsakomuoju autobusiuku. Tikrai pigesnis variantas galutinai paskaičiavus - ir galva rami, ir snausti gali...
Atsakyti
QUOTE(sauto @ 2013 11 21, 09:37)
Internetu kiek pigiau nei vietoje. Aš tai asmeniškai paskutinį kartą auto palikau aikštelėje netoli geležinkelio stoties. http://www.info.lt/i.../Dmitrijus-UAB/.
Nes aerouoste kainos kandžiojasi,, o čia tik 7 lt. parai. Na ir taksi iki aeruosto 14 lt.

QUOTE(syri @ 2013 11 21, 10:21)
Jei važiuojate ne 3-5 asmenys, pagalvokite apie variantą važiuoti užsakomuoju autobusiuku. Tikrai pigesnis variantas galutinai paskaičiavus - ir galva rami, ir snausti gali...

Ačiū už atsakymus. Bet važiuojame 4 asmenys, automobilis būtinas ir jį reikia palikti prie oro uosto. Va todėl tokie klausimai. Taigi, ar kas per Ryanair'ą užsisakinėjote parkingą VNO?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arturas15: 21 lapkričio 2013 - 10:57
QUOTE(Arturas15 @ 2013 11 21, 12:57)
Ačiū už atsakymus. Bet važiuojame 4 asmenys, automobilis būtinas ir jį reikia palikti prie oro uosto. Va todėl tokie klausimai. Taigi, ar kas per Ryanair'ą užsisakinėjote parkingą VNO?

tai palyginkite kainas

www.unipark.lt
www.adcparking.com

ir bus aišku smile.gif
Atsakyti