Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR

QUOTE(Forgete @ 2013 11 18, 16:22)
kiek vezemes tiek leido, esu skaicius kad kazkam medaus nepraleido.

Leidzia ,niekad niekas nieko nesake ,draudziamu produktu sarase nera tai drasiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2013 11 18, 17:22)
kiek vezemes tiek leido, esu skaicius kad kazkam medaus nepraleido.

Ačiū. 4u.gif Dėl medaus tai kažkur pas juos taisyklėse mačiau, kad negalima. Taip pat kažkur parašyta, kad galima įsinešti sau užkandžių, taigi ir sūris gali būt užkandžiu, bet kai kai kuriuos produktus draudžia, norėjau pasitikslint. smile.gif

QUOTE(Rudeneja @ 2013 11 18, 17:23)
Man draugė buvo sūrio su Ryanair rankiniu atskraidinus - ir dar minkšto tokio. Tai arba galima, arba jie jo nepastebi  rolleyes.gif

Duoną ir pan tai tikrai galima imt

4u.gif Bandysiu ir aš tada įsinešt. smile.gif

Papildyta:
QUOTE(nuna200 @ 2013 11 18, 17:26)
Leidzia ,niekad niekas nieko nesake ,draudziamu produktu sarase nera tai drasiai  smile.gif

Dabar jau aš nerandu kur skaičiau, bet turėjau mintį dėl medaus ir dėl to buvau atkreipus dėmesį, kad negalima. Bet gal kažką ir maišau. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šimona: 18 lapkričio 2013 - 17:35
QUOTE(whitey @ 2013 11 17, 10:57)
Ir kaip jums naujas ryanair puslapis? smile.gif

Nieko, bet kiek mačiau yra vienas "bugas" užsakymo metu - vedant telefono numerį kažkodėl neina suvesti telefono numerį be šalies kodo - meta kad nekorektiškas. tad teko dar kartą suvesti šalies kodą. Na bet gal jau viskas ok ...
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2013 11 18, 19:35)
Nieko, bet kiek mačiau yra vienas "bugas" užsakymo metu  - vedant telefono numerį kažkodėl neina suvesti telefono numerį be šalies kodo - meta kad nekorektiškas. tad teko dar kartą suvesti šalies kodą. Na bet gal jau viskas ok ...

Tiesa. Pirkau prieš porą dienų bilietus ir niekaip nepriėmė telefono, jau ir supanikavus buvau. smile.gif Suveikė tik, kai įvedžiau su 8, nors prieš laukelį jau yra automatiškai šalies kodas +370, bet vat kažką ten jie suvėlė, kad kitaip nepriima.
Atsakyti
QUOTE(Šimona @ 2013 11 18, 17:20)
Na, dar vieną klausimą turiu, jau, tikiuosi, paskutinį.  rolleyes.gif  Dėl maisto produktų saloniniam bagaže, ar galima vežti sūrį, duoną, šokoladą? Dėl sūrio tai žinau, kad wizzair neleidžia, buvo pažįstamiems istorija, tai ryanair turbūt irgi neleistų?  g.gif  O duoną su šokoladu turėtų praleist?

Viska ka paminejot ryanairas leidzia.
Ir to pacio medaus iki 100 ml leidziama dedant prie skysciu.

Suri man paprastai visad patikrina,, bet praleiddzia.

Paskutini karta idomiai tikrino mano lagamina - nusivede i atskira kambariuka, pries tai, zinoma, paklause sr ten mano daiktai, uztrauke uztrauktukus ir su kazkokiu ala popieriumi perbrauke per visa uztrauktuko perimetra. Ko ieskojo?

Atsakyti
Pas tave ieškojo sprogmenų ir narkotikų. Aš rimtai.

O šiaip - kiek supratau labiausiai "priplaukę" oro uosto saugumo kontrolė Vokietijoje, ne išimtis ir Frankfurt Hahn... ne tik rankines tašes iškrato bet ir lagaminus. Kai laukėme lėktuvo tia gal 5 žmones kvietėsi papildomos registruoto bagažo kontrolės...
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2013 11 18, 20:03)
Pas tave ieškojo sprogmenų ir narkotikų. Aš rimtai.

O šiaip - kiek supratau labiausiai "priplaukę" oro uosto saugumo kontrolė Vokietijoje, ne išimtis ir Frankfurt Hahn... ne tik rankines tašes iškrato bet ir lagaminus. Kai laukėme lėktuvo tia gal 5 žmones kvietėsi papildomos registruoto bagažo kontrolės...

As turejau minti tik apie narkotikus - tipo prisodrinau uztrauktukus ir vel imontavau i lagamina blink.gif . Taip, tai buvo Bremenas.
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2013 11 18, 22:09)
As turejau minti tik apie narkotikus - tipo prisodrinau uztrauktukus ir vel imontavau i lagamina  blink.gif . Taip, tai buvo Bremenas.

Nu ką aš sakiau - vokiečiai.... Ordnung ist ordnung...
Atsakyti
QUOTE(Geltonake @ 2013 11 14, 15:32)
Sveiki, rankiniame bagaže gali būti iš viso daugiausiai 10 buteliukų, kurių kiekvieno talpa ne didesnė nei 100 ml. Daugiau nei dešimt butelių būti negali, netgi jei kiekvienas jų yra po 3 ml  smile.gif  Skysčiai turi būti supakuoti į vieno litro talpos maišelį, užspaudžiamu kraštu. Juos nemokamai duoda prie bagažo patikros. bent jau vilniaus oro uoste tikrai gausite. Šie apribojimai negalioja skystam kūdikių maistui ir vandeniui. Vežkitės kad ir 2 litrų butelį vandens ir jo į atskirą maišelį pakuot nelieps.
Nuo gruodžio mėnesio visuose Ryanair maršrutuose galima imti antrą maišą ne didesnį nei 20cm * 20cm *35 cm. Tai gali būti pirkinių maišas, ar jūsų rankinukas. Po oro uosto patikros duty free parduotuvėse įsigytų skysčiai nėreikia talpinti į 1 litro maišelį tarp butelikų po 100 ml ,tad duty free galite laisvai pirkti kvepalus ar vyno butelį. svarbu tik tiek kad pirkiniai tilptų į jūsų rankinį bagažą.

gal žinot, kaip paaiškinti, kad ant mano bilieto gruodžio antrai dienai parašyta, kad tik vieną bagažo vienetą galiu turet..? g.gif
ir keista dėl to vandens butelio, nes esu lyg ir mačius, kaip mažesnius vandens buteliukus žmonėms konfiskuoja. juolab, kad kaipgi patikrins, ar tai vanduo?
Atsakyti
QUOTE(migdolai @ 2013 11 19, 01:29)
gal žinot, kaip paaiškinti, kad ant mano bilieto gruodžio antrai dienai parašyta, kad tik vieną bagažo vienetą galiu turet..? g.gif
ir keista dėl to vandens butelio, nes esu lyg ir mačius, kaip mažesnius vandens buteliukus žmonėms konfiskuoja. juolab, kad kaipgi patikrins, ar tai vanduo?

su vaikais kartais praleidzia daugiau skysciu, bet kartais liepia paragauti.
Atsakyti
QUOTE(migdolai @ 2013 11 19, 01:29)

o nieks ir netikrins. Lieps išmesti pačiai arba tai padarys jie patys. Praeisite patikrą ir vandens nusipirksite parduotuvėj. 3-4 kartus brangiau.
Atsakyti
kažkas čia šaipėsi, kad kartais žmonės cepelinus vežasi. Visai neplanuotai šį savaitgalį vežiausi ir aš ax.gif prieš išvykstant užsukau pas mamą, o ten- cepakai, ko nesuvalgėm sukrovė dar karštus.O jūs dar klausiat ar duonos, sūrio galima smoke.gif
Atsakyti