Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR

QUOTE(mam2ka @ 2014 05 06, 17:53)
As pradedu stebeti/gaudyti prie 3 menesius, kazkaip pastebejau, kad likus mazdaug apie 60/50 dienu kainos pakrenta. Pernai rugsejo pabaigai pirkau liepos viduri po 100 Lt, siemet skridom per velykas, pirkau kovo pradzioje  po 145 lt.
Manau rugsejo menesiui dar galima ramiai laukti.

Dėkui, kažkaip ir aš linkusi luktelėti, užsidėjau skyscanner.net price alert tiek iš Kauno, tiek iš Vilniaus, stebėsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2014 05 06, 16:56)
O tarkim, jei skrydis antradienį, ir kartu pirkti bilietai grįžimui yra kitos savaitės savaitės trečiadienį, po 8 dienų - ar galima vieno užsakymo bilietus chekinti atskirai - vieną kartą pirmyn, ir, sulaukus mažiau nei 7 dienos (kad nereiktų pirktis vietų) iki skrydžio atgal, chekinti kitą dieną. Ta prasme, ar nėra taip, kad jei perki iškart pirmyn-atgal vienu duomenų suvedimu, nėra galimybės to chekinimo paskirtysti į 2 dalis?

skridom 23d vakare, grįžom 30d vakare. duomenis check in suvedžiau 16 ar 17d, padarė tik pirmyn, ir nieko nereikai padalinti, tiesiog neperki vietų ir viskas, 23d ryte prisijungiau, duomenų kartoti nereikia, tik pasirenki vietas nemokamas ir check in spaudi atgaliniam skrydžiui smile.gif
Atsakyti
Laba diena,

šiandien bandžiau atsispausdinti įlaipinimo bilietus 05.13d skrydžiui į Rodo salą. 4u.gif Tačiau paskutiniam lape pažymėjus nemokamas vietas, išmetė lentelę, kad šitam skrydžiui vietų negaliu pasirinkti ir turiu kreiptis į oro uostą. doh.gif Parašius į Litcargus atrašė:
Puslapis Jus nukreipia į aviakompaniją Ryanair +448712460002. Galite susisiekti arba vietos bus parinktos oro uoste, skrydžio dieną, registracijos metu.

Ilaipinimo bilietus bet be vietų? Ar kam nors taip buvo? g.gif
Atsakyti
Kaži tuščią termosą galiu vežtis rankiniam bagaže? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika/puika @ 2014 05 07, 15:44)
Kaži tuščią termosą galiu vežtis rankiniam bagaže? g.gif

Laisvai. Vežiausi tuščią flakoną kokių 300 ml talpos, tai net parodyt neprašė.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2014 05 07, 16:15)
Laisvai. Vežiausi tuščią flakoną kokių 300 ml talpos, tai net parodyt neprašė.

na aš galvoju, ar neprikibs dėl saugumo sumetimų, nu tipo, kad termoso vidus dužtamas, o šukės aštrios, o aštrių daiktų rankiniam bagaže vežti negalima. smile.gif ar aš čia per giliai "kapstau" jau?
Atsakyti
QUOTE(zuika/puika @ 2014 05 07, 16:21)
na aš galvoju, ar neprikibs dėl saugumo sumetimų, nu tipo, kad termoso vidus dužtamas, o šukės aštrios, o aštrių daiktų rankiniam bagaže vežti negalima. smile.gif ar aš čia per giliai "kapstau" jau?

Spėju, gal per giliai biggrin.gif
Kaip aštrūs daiktai oro uostuose gi visad visokie peiliai, žirklės nupaišyti... Labai norėdama aš ir tušinuku akį kam išdurčiau, bet tušinukų neatiminėja biggrin.gif
Atsakyti
sveikos,na stai uzsiregisravau skrydziui, kol kas tik i viena puse, atgal registruosiuos veliau. labai bijojau kad sedesim atskirai biggrin.gif bet sistema ismete vietas : front door, 15D, 15F, 15E. tai cia jei as viska gerai suprantu ilipsime pro priekines duris, ir sedesime po desine letuvo puse visi kartu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lape snape* @ 2014 05 08, 09:13)
sveikos,na stai uzsiregisravau skrydziui, kol kas tik i viena puse, atgal registruosiuos veliau. labai bijojau kad sedesim atskirai biggrin.gif bet sistema ismete vietas : front door, 15D, 15F, 15E. tai cia jei as viska gerai suprantu ilipsime pro priekines duris, ir sedesime po desine letuvo puse visi kartu? 4u.gif

kartu. ir viduj yra kiekviena vieta sužymėta, nepasiklysite.
Atsakyti
QUOTE(zuika/puika @ 2014 05 07, 13:21)

Oro uoste gi galima pirkti alkoholi ir nestis butelius i vidu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tute28: 08 gegužės 2014 - 10:11
QUOTE(tute28 @ 2014 05 08, 10:51)
Oro uoste gi galima pirkti alkoholi ir nestis butelius i vidu?  rolleyes.gif

Tikrai gi. doh.gif Apie tai nepagalvojau. Tada vadinasi, neturėtų būt problemų.
Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2014 05 08, 10:51)
Oro uoste gi galima pirkti alkoholi ir nestis butelius i vidu?  rolleyes.gif

galima, tik viskas turi tilpti į tuos lagaminus rankinius. Ir sverti teisingai.
Atsakyti