Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR

QUOTE(Noya @ 2014 05 06, 08:36)
gal kas zinot,kaip su tom nemokamom vietom? Ar imanoma chek-in daryti anksciau, be vietos issipirkimo?  unsure.gif

tik pries 7 dienas, jei nenorim uz vieta moketi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lape snape* @ 2014 05 06, 09:40)
tik pries 7 dienas, jei nenorim uz vieta moketi  4u.gif

as dar tikejaus, kad imanoma kazkaip prasisukt. Nesamone su tom mokamom vietom, papildomos islaidos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Noya @ 2014 05 06, 10:08)
as dar tikejaus, kad imanoma kazkaip prasisukt. Nesamone su tom mokamom vietom, papildomos islaidos  schmoll.gif

tai jei nenorit,nepirkit. mes skrendam tryse, vietu nepirkau .
Atsakyti
QUOTE(lape snape* @ 2014 05 06, 10:18)
tai jei nenorit,nepirkit. mes skrendam tryse, vietu nepirkau .

neiseina man niekaip atgaliniam nepirkt. As noriu is namu atsiprintint bilietus. Per trumpas terminas 7dienos. Glejo ilgesni padaryt.
Atsakyti
Gal kas bandė mobilius įlaipnimo talonus? kiek kainavo? ar sklandžiai pavyko užsiregistruoti į skrydį ir parsisiųsti talonus?
Man taip pat galvos skausmas dėl įlaipininmo talonų grįžimo skrydžiui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurina: 06 gegužės 2014 - 14:04
QUOTE(Noya @ 2014 05 06, 13:20)
neiseina man niekaip atgaliniam nepirkt. As noriu is namu atsiprintint bilietus. Per trumpas terminas 7dienos. Glejo ilgesni padaryt.

man kitas klausimas atsirado ir jūsų posto:
jei perki bilietus iškarto pirmyn-atgal, tai tada ir liepiaatgal nusipirkti vietas, taip? Ar galima atskirai chekintis nusipirkus pirmyn-atgal? Tik pirmyn, o kitą dieną tik atgal? Jei negalima, tada turbūt pagal naujas jų taisykles, reiktų atgal bilietus pirktis atskiru pavedimu, kaip vienas pirkimas pirmyn, o kitas pirkimas, suvedinėjant iš naujo duomenis - atgal g.gif
bandau įsiskirsti naujas taisykles ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurina @ 2014 05 06, 15:01)
Gal kas bandė mobilius įlaipnimo talonus? kiek kainavo? ar sklandžiai pavyko užsiregistruoti į skrydį ir parsisiųsti talonus?
Man taip pat galvos skausmas dėl įlaipininmo talonų grįžimo skrydžiui.

ar gerai suprantu, kad tuos talonus galima parsisiųsti ne tik į išmanųjį tel., bet ir į pvz. planšetę?
Atsakyti
QUOTE(Noya @ 2014 05 06, 14:20)

As taip pat siandien atsispausdinau tik i prieki, kitus teks spaudintis atostogaujant. Bet vis tiek manau, kad taip pigiau, nei dabar susimoketi uz vietas.
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2014 05 06, 15:14)
man kitas klausimas atsirado ir jūsų posto:
jei perki bilietus iškarto pirmyn-atgal, tai tada ir liepiaatgal nusipirkti vietas, taip? Ar galima atskirai chekintis nusipirkus pirmyn-atgal? Tik pirmyn, o kitą dieną tik atgal?

Galima. Aš taip čekinau - prieš 15 dienų iki skrydžio į vieną pusę, tada pasikeitė tvarka, padarė tas 7 dienas, jei nenori pirkt, tai skrydžiui atgal čekinau atskirai, kai liko 7 dienos.

Man kitas klausimas. Planuoju rugsėjį sulakstyt į Edinburgą, vienintelis tiesioginis skrydis yra tik iš Kauno, kol kas bilietai ten ir atgal apie 490 Lt, pamažu brangsta. Verta laukt, žinant, kad rugsėjo pradžioj ten studentai skris ir kainos galimai kils? g.gif Ar čia brangu ir gali pakrist, kai liks mažiau laiko?
Pernai rugsėjį dukrą išleidau su Norwegian, su persėdimu, pirkau prieš mėnesį ir su bagažu į vieną pusę mokėjau apie 350 Lt.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2014 05 06, 16:17)
Galima. Aš taip čekinau - prieš 15 dienų iki skrydžio į vieną pusę, tada pasikeitė tvarka, padarė tas 7 dienas, jei nenori pirkt, tai skrydžiui atgal čekinau atskirai, kai liko 7 dienos.

Pagal seną tvarką kitaip ir negalėjo būti, nes pirmyn chekinote maximaliausiu terminu - prieš 15 dienų, automatiškai ir neleido daryti grįžimo, nes dienų intervalas padidėjo.
O tarkim, jei skrydis antradienį, ir kartu pirkti bilietai grįžimui yra kitos savaitės savaitės trečiadienį, po 8 dienų - ar galima vieno užsakymo bilietus chekinti atskirai - vieną kartą pirmyn, ir, sulaukus mažiau nei 7 dienos (kad nereiktų pirktis vietų) iki skrydžio atgal, chekinti kitą dieną. Ta prasme, ar nėra taip, kad jei perki iškart pirmyn-atgal vienu duomenų suvedimu, nėra galimybės to chekinimo paskirtysti į 2 dalis?
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2014 05 06, 16:56)
Pagal seną tvarką kitaip ir negalėjo būti, nes pirmyn chekinote maximaliausiu terminu - prieš 15 dienų, automatiškai ir neleido daryti grįžimo, nes dienų intervalas padidėjo.

visada leisdavo uzsichekint ir grizimui nesvarbu ar uz 14 ar 21 dienos tas grizimas. cia pagal sena tvarka. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2014 05 06, 17:01)
visada leisdavo uzsichekint ir grizimui nesvarbu ar uz 14 ar 21 dienos tas grizimas. cia pagal sena tvarka.  4u.gif

Tikrai taip drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2014 05 06, 17:17)
Man kitas klausimas. Planuoju rugsėjį sulakstyt į Edinburgą, vienintelis tiesioginis skrydis yra tik iš Kauno, kol kas bilietai ten ir atgal apie 490 Lt, pamažu brangsta. Verta laukt, žinant, kad rugsėjo pradžioj ten studentai skris ir kainos galimai kils? g.gif  Ar čia brangu ir gali pakrist, kai liks mažiau laiko?
Pernai rugsėjį dukrą išleidau su Norwegian, su persėdimu, pirkau prieš mėnesį ir su bagažu į vieną pusę mokėjau apie 350 Lt.

As pradedu stebeti/gaudyti prie 3 menesius, kazkaip pastebejau, kad likus mazdaug apie 60/50 dienu kainos pakrenta. Pernai rugsejo pabaigai pirkau liepos viduri po 100 Lt, siemet skridom per velykas, pirkau kovo pradzioje po 145 lt.
Manau rugsejo menesiui dar galima ramiai laukti.
Atsakyti