Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR

QUOTE(Miaška @ 2014 04 09, 09:16)
O man neleidžia. Skrydis pirmyn balandžio 15 d. - viskas ok, padariau online check-in kovo 31 d. nesirenkant vietų. Šiandien norėjau padaryt tą patį skrydžiui atgal - balandžio 24 d., kaip tik po 15 dienų - ir neleidžia, leidžia tik renkantis ir susimokant už vietą, jei nesirenku - tada rašo, kad bus galima tik 17 d., t.y., kai liks savaitė iki skrydžio g.gif

Aha, radau - nors prie check-in info rašo dar seną informaciją, vis tik prie travel updates yra tokia:

Advance online check-in  - (30 days to 8 days before each flight) is only available to customers who select to purchase an allocated seat.
General Allocated Seats - Customers who don’t wish to pay for a Premium or Regular allocated seat can check-in online between 7 days to 2 hours prior to each flight and will be allocated a seat free of charge

tai cia kaip supratau pagal nauja tvarka ne anksciau kaip pries 7d leidzia nemokam a chek-in daryt? bet o jei as atgalinio bilieto vietos pirkt nenoriu, o noriu atsispausdint bilietus is namu? Ta prasme, as tada jau esu priversta pirkti ta vieta uz 19Lt unsure.gif
Gal kazkaip to pirkimo imanoma isvengti ir padaryti chek-ina anksciau su nemokamom vietom pirmyn-atgal?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noya: 02 gegužės 2014 - 20:19
QUOTE(syri @ 2014 05 02, 15:43)
Matmenys, berods, ryanairo puslapyje. Jei jo maximaliai neprigrūsite (didesnio), neprisikabins. Išlaikykite 1 litrą skysčių, neviršykite ir nebus ko kabintis.
Aš jų neradau nuspirkti vienetais. Vienetais tikrai yra oro uostuose, dažnai nemokamai.
Etiketė nebūtina, labiau reikia taros tūrio išmatavimo, mėgsta (turi teisę) pasižiūrėti, kokio tūrio tas indelis.

aš kaip tik sakyčiau, kad dažnai mokami. KAUNE mačiau 2 lt kainuoja, du maišiukai berots tak burbule, pas mus Briusely 2 eur, Londone ir mokama buvo. aišku daugiau ir nemačiau, bet jie biznį iš to daro, jei neturi, nori imtis daiktus,tai va pirk..
Atsakyti
QUOTE(zuika/puika @ 2014 05 02, 19:46)
Mano viena pažįstama skrido iš Londono, vežėsi rankiniam bagaže tušą. Tikėjosi, kad orouoste bus tų maišiukų ir kaip tyčia nebuvo. O papuolė ant tokios bjaurios darbuotojos, jog liepė tą tušą mesti lauk, nes nebuvo įdėtas į tą maišiuką.  doh.gif

Londone tikrai yra maisiuku, stovi aparatai pries patikra. Kainuoja 1svara.
Atsakyti
Frankfurt Hahne irgi maišiukai mokami, parduoda informacijoj. Mes tai maistinių užsipirkę, net snaigių ant jų pripaišyta kažkokių doh.gif , bet nieko, visur tinka, nes vis tiek permatomi ir talpa gera. Svarbu, kad uždaromas būtų.
Papildyta:
Frankfurt Hahne irgi maišiukai mokami, parduoda informacijoj. Mes tai maistinių užsipirkę, net snaigių ant jų pripaišyta kažkokių doh.gif , bet nieko, visur tinka, nes vis tiek permatomi ir talpa gera. Svarbu, kad uždaromas būtų.
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2014 05 03, 10:07)
Londone tikrai yra maisiuku, stovi aparatai pries patikra. Kainuoja 1svara.

Na,bent pries kelis menesius, Gatwick ir Heathrow airport, maiseliai skysciams susideti buvo nemokami,ir galima buvo laisvai pasiimti kiek kam reikia.
Atsakyti
Edinburgo orouoste maiseliai nemokami smile.gif

Kazkas temoje teiravosi del antro rankinio nemokamo bagazo/rankines ar ji matuoja/sveria...buvo smagu ziureti, kai skrendantys is Kauno i Dublina, bagaza 35 x 20 x 20 cm bande skraidintis kaip 55 x 40 x 20 cm ar net didesni doh.gif Visiems tokiems drasuoliams liepe deti i deze, kieno netilpo iskarto registravo bagaza.
Atsakyti
QUOTE(mam2ka @ 2014 05 03, 17:24)
Kazkas temoje teiravosi del antro rankinio nemokamo bagazo/rankines ar ji matuoja/sveria...buvo smagu ziureti, kai skrendantys is Kauno i Dublina, bagaza 35 x 20 x 20 cm bande skraidintis kaip 55 x 40 x 20 cm ar net didesni  doh.gif Visiems tokiems drasuoliams liepe deti i deze, kieno netilpo iskarto registravo bagaza.

Iš Edinburgo mano mažė ramiai išskrido su dviem kuprinėm - didelę ir mažesne, buvau apšalus, kai pasitikau biggrin.gif , bet va Kaune su tokiu pačiu bagažu apturėjo streso, viena tikrintoja kas antrą gąsdino, kad bagažas netilps, tada perėjo į kitą eilę, ten didžioji kuprinė neužkliuvo, bet užkliuvo mažoji, tai ją sulenkusi vis tik sugebėjo sukišt į dėžę. Teko išmest kažką iš kosmetikos, nes ant buteliuko parašyta '150 ml', nors buteliukas skaidrus ir matyti, kad likę gerokai mažiau. Edinburge neprisikabino, tik Kaune.
Atsakyti
QUOTE(kristar @ 2014 05 02, 20:51)
Sveiki,

Ar teko kam nors keisti skrydzio data? bilietai kainavo asmeniui i viena puse kazkur 40 svaru, infantui 30 svaru. Tai kaip suprantu keisti neapsimoka, nes pakeitimo mokestis kazkur tiek ir dar skirtuma reikia sumoket jei jis yra. O nuo infant bilieto irgi ima pakeitimo mokesti kazin?

Matau, kad niekas nekreipia demesio i mano klausima, tada paklausiu gal kam teko grazintis nors dali pinigu uz bilietus? Cia man vienas zmogus pasakoja, kad jis susigrazino 70 procentu bilietu kainos, nes buvo pateisinama priezastis...kazkaip nelabai tikiu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristar @ 2014 05 03, 18:51)
Matau, kad niekas nekreipia demesio i mano klausima, tada paklausiu gal kam teko grazintis nors dali pinigu uz bilietus? Cia man vienas zmogus pasakoja, kad jis susigrazino 70 procentu bilietu kainos, nes buvo pateisinama priezastis...kazkaip nelabai tikiu... g.gif

http://www.ryanair.c...andnamechanges/
Atsakyti
QUOTE(kristar @ 2014 05 03, 18:51)

Priežastys, dėl kurių Ryanair'as grąžina pinigus už bilietus

Priežastys
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2014 05 03, 16:49)
Teko išmest kažką iš kosmetikos, nes ant buteliuko parašyta '150 ml', nors buteliukas skaidrus ir matyti, kad likę gerokai mažiau. Edinburge neprisikabino, tik Kaune.

talpa turi buti 100ml, nesvarbu kiek viduje skyscio, aiskiai parasyta,kad ispilstyta turi buti i ne didesnius kaip 100ml talpos indelius. 4u.gif
Atsakyti
gal kas zinot,kaip su tom nemokamom vietom? Ar imanoma chek-in daryti anksciau, be vietos issipirkimo? unsure.gif
Atsakyti