Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR

Šiandien su Ryanair'u grįžom iš Paryžiaus.
(Dabar mąstau - SM - priklausomybė, ar kažkas kita? smile.gif )
Toks įspūdis, kad net nežiūrėjo, kas ką neša į saloną. Nei gabaritus tikrino, nei svėrė. Su sūnumi nusprendėm, kad dramblio - turbūt - nebūtume įsinešę, bet visa kita - lengvai..
Tiesa, garantijos, kad visad tokia "betvarkė", duot negaliu... tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Harienė: 30 balandžio 2014 - 21:55
Ar ant boarding pass'ų neturi matytis paso galiojimas ir nr? Jei ne, tai ar galima dar sistemoje kažkur pasitiktrinti, ar gerai suvesti šie duomenys?
Atsakyti
Neverta wink.gif
Atsakyti
QUOTE(chromosoma @ 2014 04 28, 16:22)
plotis 22 cm, bet nepilnai prikrovus ir paspaudus turėtų tilpti.  Tiesiog įdomu, ar kam iš keliautojų liepė jį kišti i tą rėmą?

Mano lagamino plotis pagal pateiktus duomenis 22 cm. I remus tilpo laisvai ir dar vietos buvo like
Atsakyti
QUOTE(volkiene @ 2014 05 02, 10:40)
Mano lagamino plotis pagal pateiktus duomenis 22 cm. I remus tilpo laisvai ir dar vietos buvo like

Ačiū
Atsakyti
laba diena, ar tas maiselis skysciams susideti, turi kazkokius matmenis maksimalius? neprisikabins jei bus didesnis? ir kur ju galima rasti nusipirkti ( butent to litro talpos) ?

ir noreciau savo sampuna ir plauku kauke veztis, bet talpos didesnes nei 100ml. jeigu persipilciau i mazesnius indelius, ant kuriu nebutu jokiu etikeciu, praleistu?ar turi buti butinai etikete butent tos priemones?
Papildyta:
kazin su tokiu praleistu? iskart ir maiselis,ir indeliai. http://www.douglas.l...deliu-rinkinys/
Atsakyti
QUOTE(lape snape* @ 2014 05 02, 16:36)
laba diena, ar tas maiselis skysciams susideti, turi kazkokius matmenis maksimalius? neprisikabins jei bus didesnis? ir kur ju galima rasti nusipirkti ( butent to litro talpos) ?

ir noreciau savo sampuna ir plauku kauke veztis, bet talpos didesnes nei 100ml. jeigu persipilciau i mazesnius indelius, ant kuriu nebutu jokiu etikeciu, praleistu?ar turi buti butinai etikete butent tos priemones?

Maiseliu yra pirkti Droge arba Maximoje prie kanceliariniu prekiu. Ir vienur, ir kitur pavaizduotas lektuvas. Tik Droge, berods 20 maiseliu 3,99lt, Maxeje - 1 maiselis tike kainuoja. Bet geresniu uzsegimu ir tvirtesnis.
Galit persipilti, nei karto nera niekur niekas prisikabines.
Atsakyti
QUOTE(lape snape* @ 2014 05 02, 17:36)

Papildyta:
kazin su tokiu praleistu? iskart ir maiselis,ir indeliai. http://www.douglas.l...deliu-rinkinys/

Matmenys, berods, ryanairo puslapyje. Jei jo maximaliai neprigrūsite (didesnio), neprisikabins. Išlaikykite 1 litrą skysčių, neviršykite ir nebus ko kabintis.
Aš jų neradau nuspirkti vienetais. Vienetais tikrai yra oro uostuose, dažnai nemokamai.
Etiketė nebūtina, labiau reikia taros tūrio išmatavimo, mėgsta (turi teisę) pasižiūrėti, kokio tūrio tas indelis.
Atsakyti
Sveiki,

Ar teko kam nors keisti skrydzio data? bilietai kainavo asmeniui i viena puse kazkur 40 svaru, infantui 30 svaru. Tai kaip suprantu keisti neapsimoka, nes pakeitimo mokestis kazkur tiek ir dar skirtuma reikia sumoket jei jis yra. O nuo infant bilieto irgi ima pakeitimo mokesti kazin?
Atsakyti
As maiselius perku maistinius, na kur folijos visokios. Dezute ivairiu dydziu maiseliu keli litai kainuoja. Tinka 1l maiseliai. matmenu jiems nera.
Atsakyti
QUOTE(lape snape* @ 2014 05 02, 17:36)

Papildyta:

Maximoje yra pirkti tų maišiuku, tam skyriuje, kur folijos, kepimo popierius, maišiukai maistui. Tikra nedaug kainuoja. Pakuotėje - 10 vnt. o orouostuose kaip ir turėtų būti tų maišiukų nemokamų, bet dažnai nebūna. Mano viena pažįstama skrido iš Londono, vežėsi rankiniam bagaže tušą. Tikėjosi, kad orouoste bus tų maišiukų ir kaip tyčia nebuvo. O papuolė ant tokios bjaurios darbuotojos, jog liepė tą tušą mesti lauk, nes nebuvo įdėtas į tą maišiuką. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika/puika @ 2014 05 02, 20:46)
..o orouostuose kaip ir turėtų būti tų maišiukų nemokamų, bet dažnai nebūna. Mano viena pažįstama skrido iš Londono, vežėsi rankiniam bagaže tušą. Tikėjosi, kad orouoste bus tų maišiukų ir kaip tyčia nebuvo. O papuolė ant tokios bjaurios darbuotojos, jog liepė tą tušą mesti lauk, nes nebuvo įdėtas į tą maišiuką.  doh.gif

Vadinasi, aš vis papuolu į tokius oro uostus, kur tų maišiukų na valam pridėta, tik imk ir naudok. Kažkada neturėjau spec. maišiuko, buvau susidėjus į paprasčiausią plastikinį, tai net nepasižiūrėjo.
Man paskutinis bajeris buvo, kad vežiau ...kočėlą. Medinį, paprastą, tiesiog kočėlą. Osle visi drabuotojai sušoko prie monitoriaus, o kai ištraukė - žviegė vos nesusiriesdami lotuliukas.gif Bet vis tiek ėjo klausti valdžios, ką su tuo daiktu daryti, nesvarbu, kad čia for my kitchen buvo biggrin.gif Bet atidavė, nereikėjo maldauti.
Atsakyti