Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR

QUOTE(Geltonake @ 2013 11 12, 17:21)
Ne Jums vienai šitaip pastaruoju metu nesiseka, ir aš, ir pažįstami su tuo susidūrėme. Ryanair keičia ir atnaujina savo puslapį, galbūt tai strigimo priežastis. Bandykite po kurio laiko vėl. Tik gal prieš tai pasitikrinkit banko išrašą, ar netyčia pinigų nenuskaitė. Man pavyko nusipirkti bilietą antruoju bandymu, draugams - trečiuoju. Pagrinde strigo vakarais. Nežinau, ar sutapimas, bet padėjo naršyklės istorijos ir cookiu ištrynimas.

vyras per chrome užsakė. man per mozilą nepavyko... jokio email, nieko nėjo, tik paspaudi mokėt ir error smile.gif
Atsakyti
Artėja mano skrydis, ir man vis daugėja kvailų klausimų, mat pirmą kartą skrisiu su Ryanair ir be registruoto bagažo. Taigi noriu paklaust, kaip ten su tais skysčiais? Niekur nerandu jų taisyklėse apie skysčių vežimą salone. Kiekis - ne daugiau 1l ir ne daugiau nei po 100ml indeliuose? Reiškia jų gali būt 10? Ar, pvz., jei kokie blakstienų tušai ten po kelis ml, ir išeitų daugiau nei 10 vienetų, bet kartu jie neviršytų litro, ar galima taip? Ir visi tie dalykai turėtų būt supakuoti į atskirus maišiukus? Maišiukai turi būt tie užspaudžiami, kaip oro uoste duoda, ar gali būt paprasti, kaip parduotuvėse būna daržovėms? Jaučiu, visiškų nesąmonių klausinėju čia, bet nesinori problemų patikros punktuose. biggrin.gif
Dar dėl to papildomo maišo Stanstede, čia reikia suprast, kad prie saloninio bagažo gali būt vienas pirkinių maišas? Ar vienas galėjo būt ir anksčiau, tik dabar dar vieną papildomą leidžia? Ir dar, jei, pvz., nusipirkčiau ten kvepalus, ar skaitosi prie to leistino kiekio skysčių, ar atskirai skaičiuojasi tokie pirkiniai, ir jau kaip ir galima būtų viršyt? g.gif

Dėkinga tiems, kas nepasivargins atsakyti. blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šimona @ 2013 11 14, 18:08)
Artėja mano skrydis, ir man vis daugėja kvailų klausimų...

Sveiki, rankiniame bagaže gali būti iš viso daugiausiai 10 buteliukų, kurių kiekvieno talpa ne didesnė nei 100 ml. Daugiau nei dešimt butelių būti negali, netgi jei kiekvienas jų yra po 3 ml smile.gif Skysčiai turi būti supakuoti į vieno litro talpos maišelį, užspaudžiamu kraštu. Juos nemokamai duoda prie bagažo patikros. bent jau vilniaus oro uoste tikrai gausite. Šie apribojimai negalioja skystam kūdikių maistui ir vandeniui. Vežkitės kad ir 2 litrų butelį vandens ir jo į atskirą maišelį pakuot nelieps.
Nuo gruodžio mėnesio visuose Ryanair maršrutuose galima imti antrą maišą ne didesnį nei 20cm * 20cm *35 cm. Tai gali būti pirkinių maišas, ar jūsų rankinukas. Po oro uosto patikros duty free parduotuvėse įsigytų skysčiai nėreikia talpinti į 1 litro maišelį tarp butelikų po 100 ml ,tad duty free galite laisvai pirkti kvepalus ar vyno butelį. svarbu tik tiek kad pirkiniai tilptų į jūsų rankinį bagažą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Geltonake: 14 lapkričio 2013 - 16:36
QUOTE(Geltonake @ 2013 11 14, 16:32)

Dėkoju už išsamų atsakymą. aciuks.gif Dabar jau viskas aišku. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šimona @ 2013 11 14, 18:41)
Dėkoju už išsamų atsakymą.  aciuks.gif  Dabar jau viskas aišku.  biggrin.gif

Tiesa, skrendant iš Stansted'o antrą bagažo vienetą galima įsinešti jau dabar, tai galioja nuo lapkričio 1 d.

malonaus skrydžio smile.gif
Atsakyti
iš kur čia apie 10 buteliukų g.gif Nieko panašaus nesu nei skaičius, nei regėjus. Svarbu visų turimų skysčių nebūtų didesnės nei 100ml pakuotės, ir tos pakuotės sudėtos į 1l maišelį. apie 10vnt niekur niekas nieko nerašo.
https://www.kaunas-a...ugumo_taisykles

Rankiniame bagaže leidžiama turėti tik nedidelius kiekius skysčių. Skysčiai turi būti atskiruose induose, ne didesniuose nei 100 ml. 100 ml indus turite įdėti į vieną permatomą ir užsegamą plastikinį, ne didesnį nei 1 litro, maišelį (įsigyti galite oro uoste prie saugumo patikros vartų) ir jį pateikti saugumo patikros vietoje atskirai nuo kitų daiktų.
Atsakyti
QUOTE(Geltonake @ 2013 11 14, 16:50)
Tiesa, skrendant iš Stansted'o antrą bagažo vienetą galima įsinešti jau dabar, tai galioja nuo lapkričio 1 d.

malonaus skrydžio  smile.gif

Kaip supratau, tai galioja jau ir Bremene - yra ir to dydžio maišų pirkti (2 eurai), kad į jį viską susidėti. Pati buvau su rankine per petį - niekam nebuvo įdomu. Ir dar keletą keleivių mačiau su papildomom rankinėm - niekam niekas neįdomu. Išvada - tai galioja ir Bremene.
Atsakyti
Ir kaip jums naujas ryanair puslapis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2013 11 17, 08:57)
Ir kaip jums naujas ryanair puslapis? smile.gif

labai grazus
Atsakyti
Na, dar vieną klausimą turiu, jau, tikiuosi, paskutinį. rolleyes.gif Dėl maisto produktų saloniniam bagaže, ar galima vežti sūrį, duoną, šokoladą? Dėl sūrio tai žinau, kad wizzair neleidžia, buvo pažįstamiems istorija, tai ryanair turbūt irgi neleistų? g.gif O duoną su šokoladu turėtų praleist?
Atsakyti
QUOTE(Šimona @ 2013 11 18, 17:20)
Na, dar vieną klausimą turiu, jau, tikiuosi, paskutinį.  rolleyes.gif  Dėl maisto produktų saloniniam bagaže, ar galima vežti sūrį, duoną, šokoladą? Dėl sūrio tai žinau, kad wizzair neleidžia, buvo pažįstamiems istorija, tai ryanair turbūt irgi neleistų?  g.gif  O duoną su šokoladu turėtų praleist?

kiek vezemes tiek leido, esu skaicius kad kazkam medaus nepraleido.
Atsakyti
Man draugė buvo sūrio su Ryanair rankiniu atskraidinus - ir dar minkšto tokio. Tai arba galima, arba jie jo nepastebi rolleyes.gif

Duoną ir pan tai tikrai galima imt
Atsakyti