Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR

Negi ryanair panaikino savo oficialia info apie ikainius? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2014 03 23, 16:43)
sveiki,norejau paklausti kiek jums kainuoja uzsirezervuoti sedejimo vieta?stai siandien rezervavau skrydziui i Fuerteventura,man skaiciavo po10e arba 15e su daugiau vietos sedyne.nieko nesupratau?kiek zinau,paprasta sedejimo vieta kainuoja5e??? g.gif  g.gif  g.gif

Skridom vasari i Kanarus, pirkom vietas. Kainavo 5 ir 10 svaru priklausomai nuo vietos.
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2014 03 24, 08:14)
Negi ryanair panaikino savo oficialia info apie ikainius? g.gif

as skaiciau ju oficialiam saite,raso 5e arba10e g.gif
Atsakyti
sveiki, po įvestų naujovių skrisiu pirmą kartą, gal jau skridę galite papasakot kaip su rankinukais (antru rankiniu) į saloną? smile.gif žinau, kad išmatavimai 35x20x20, bet kaip jie juos tikrina? yra rėmai, dėžė ar kažkas? nes ką tik pamatavau savo rankinę - buvau tikra, kad tiks, bet ji pas mane aukštesnė penkiais cm smile.gif be to, su ilga rankena. tiesa, ji nėra kieta, na susispaudžia, jei reiktų kišti, tikiuosi smile.gif tai man smalsu, kokių išmatavimų antrus rankinius jus nešėtes, kokius turėjo kiti keleiviai. labai norėčiau savo mylimą rankinę imti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aitela @ 2014 03 24, 18:52)
sveiki, po įvestų naujovių skrisiu pirmą kartą, gal jau skridę galite papasakot kaip su rankinukais (antru rankiniu) į saloną? smile.gif žinau, kad išmatavimai 35x20x20, bet kaip jie juos tikrina? yra rėmai, dėžė ar kažkas? nes ką tik pamatavau savo rankinę - buvau tikra, kad tiks, bet ji pas mane aukštesnė penkiais cm smile.gif be to, su ilga rankena. tiesa, ji nėra kieta, na susispaudžia, jei reiktų kišti, tikiuosi smile.gif tai man smalsu, kokių išmatavimų antrus rankinius jus nešėtes, kokius turėjo kiti keleiviai. labai norėčiau savo mylimą rankinę imti  ax.gif

temoj jau ne kartą tai apkalbėta mirksiukas.gif . Rėmai-dėžutė yra, norės tikrins, norės - ne. Pasižiūrėjau - manoji, su kuria einu, 35x35 (plona), minkšta. Kas su kuprininkėm, kas su visai mažomis rankinėmis, neužkliuvo situacija, kad būtų matavę, matyt visi daugmaž telpa tuose rėmuose. jei rankinė jūsų minkšta ir laisvai ją galėsite paniurkdyti toje matavimo dėžėje- būkit rami.
Atsakyti
QUOTE(Aitela @ 2014 03 24, 17:52)
sveiki, po įvestų naujovių skrisiu pirmą kartą, gal jau skridę galite papasakot kaip su rankinukais (antru rankiniu) į saloną? smile.gif žinau, kad išmatavimai 35x20x20, bet kaip jie juos tikrina? yra rėmai, dėžė ar kažkas? nes ką tik pamatavau savo rankinę - buvau tikra, kad tiks, bet ji pas mane aukštesnė penkiais cm smile.gif be to, su ilga rankena. tiesa, ji nėra kieta, na susispaudžia, jei reiktų kišti, tikiuosi smile.gif tai man smalsu, kokių išmatavimų antrus rankinius jus nešėtes, kokius turėjo kiti keleiviai. labai norėčiau savo mylimą rankinę imti  ax.gif

tikrai del mazosios rankines jei ji minksta nebus jokiu problemu, bet kas labiausiai uzknisa, kai dabar jie leidzia tuos du bagazus isinesti, salone toooooooooks balaganas, niekas nebetelpa, tenka ne tik po kojom bet ir ant keliu dali daiktu laikytis, nes paprasciausiai nebelieka vietos virs galvos. is vienos puses gerai, daugiau bagazo gali isinest ir to mazojo nei svorio netikrina, nu bet betvarke tai kraupi buna. o dar kaip zinom ryanair stiuardu paslauguma tai isvis.... kazko man daug mielesnis wizz
Atsakyti
ačiū už atsakymus, būsiu rami dėl rankinės smile.gif
dėl to balagano, tai man atrodo, kad nėra baisu tą savo rankinę ar kuprinytę šalia savęs laikytis, ypač kai ten greičiausiai daug kas susideda reikalingiausius daiktus lėktuvo salone smile.gif
Atsakyti
Sveiki, esu pirkusi bilietus iš lt į abi puses, tai viskas aišku. O dabar reikia nusipirkti bilietus tik iš užsienio į lt. Kainas rodo eurais, ar pirkti taip kaip įprasta, ar reikės pakeisti kažkokius nustatymus dėl valiutos? Ar yra pačio pirkimo skirtumų? Dar klausimėlis, prieš kiek parų galima daryti check-in ? 14? Dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute320 @ 2014 03 25, 16:03)
Sveiki, esu pirkusi bilietus iš lt į abi puses, tai viskas aišku. O dabar reikia nusipirkti bilietus tik iš užsienio į lt. Kainas rodo eurais, ar pirkti taip kaip įprasta, ar reikės pakeisti kažkokius nustatymus dėl valiutos? Ar yra pačio pirkimo skirtumų? Dar klausimėlis, prieš kiek parų galima daryti check-in ? 14?  Dėkui  4u.gif

Viskas t.p.
Atsakyti
Sveiki skrendam 2 suauge 2 mazameciai vaikai, bilietus pirkom vienu pirkimu. Negi nesedesim kartu su vaikais, bent jau vienas is tevu? Ar butinai reikia pirkti vietas? Gal galite pasakyti kur Kaune paskambinti paklausti del tokios informacijos? nes niekaip nerandu uzsislaptine kazkaip jie...
Atsakyti
Labadienis keliautojams. smile.gif
Turiu konkretų klausimą. - Ar temoje lankosi cukriniu diabetu sergantys ir skrydžių patirties turintys "skraiduoliai"? Radau info, kad, norint be problemų įsinešt insulino švirkštus rankiniame bagaže, reik turėt gydytojo pažymą. Vienoj vietoj radau, kad ji turi būti bent anglų k. Ar toks reikalavimas praktikoje yra taikomas? Gal užtektų tik diabetiko paso ir recepto? Ar kas su tuo susidūrė? Domina raynair'o ir wizzair'o reikalavimai, nes teks skrist su abiem.
Atsakyti
QUOTE(gegne2 @ 2014 03 26, 13:49)
Sveiki skrendam 2 suauge 2 mazameciai vaikai, bilietus pirkom vienu pirkimu. Negi nesedesim kartu su vaikais, bent jau vienas is tevu? Ar butinai reikia pirkti vietas? Gal galite pasakyti kur Kaune paskambinti paklausti del tokios informacijos? nes niekaip nerandu uzsislaptine kazkaip jie...

jei darysite check in pvz. 4 val. prieš skrydį - tikėtina, kad sėdėsit atskirai.
Atsakyti