Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR

QUOTE(ovimama @ 2014 03 20, 13:39)
REIK PAGALBIS SKUBIAI..Nusipirkome bilietus pries pusantros sav,dabar chekin pasidareme,bet tai kur bilietai yra atsispausdinti??????

Manage booking-Reprint Boarding Pass
Atsakyti
QUOTE(zuika/puika @ 2014 03 20, 14:53)
Manage booking-Reprint Boarding Pass

ACIU!Cia is karto spausdinti ar galima bet kada ieiti ir atsispausdinti?
Atsakyti
QUOTE(ovimama @ 2014 03 20, 15:02)
ACIU!Cia is karto spausdinti ar galima bet kada ieiti ir atsispausdinti?

Galite spausdinti bet kada, svarbiausiai turekite juos oro uoste:)
Atsakyti
QUOTE(saule00 @ 2014 03 20, 13:38)
Sakykit, ar egzistuoja tas punktas del 90 rankiniu lagaminu I salona, o kur kiti keliauja. Cia tada gaunasi, kas pirmesnis tas turi lagamina prie saves?

Ir kaip darot su online check in jei pavyzdziui atostogaujate dvi savaites? Kaip supratau nuo balandzio 8 d., jei neperki vitu lektuve online check-in imanomas tik 7 dienos pries skrydi, o jei atostogauji 2 savaites, tai grizimo boarding pasus, reikia eiti ieskoti kur atsispaudinti?

Gal kas turi patirties siuo klausimu?

kartais egzistuoja, kartais - ne. Jei neskubate ir lagamine neturite dūžtančių daiktų - dėkite prie lėktuvo trapo į vežimėlį - matysite, kad priima, uždeda tą juostelę ir lengvai sau kylate laiptukais į saloną.

tai check in galima prieš 15 parų pasidaryti. Neįsitenkate? Kartais leidžia ir dar anksčiau. Jei ne - checkin darau toje šalyje ir spausdinu interneto kavinėje.

QUOTE(ovimama @ 2014 03 20, 13:39)
REIK PAGALBIS SKUBIAI..Nusipirkome bilietus pries pusantros sav,dabar chekin pasidareme,bet tai kur bilietai yra atsispausdinti??????

mano atveju jie būna atsisiuntimų aplanke.
Atsakyti
O klausykit, tos kurios skridot su pažymėtom vietom ar visi taip tvarkingai sėdi ten kur ir turi? Man pažystama pasakojo, kad įlipo į lėktuvą na jau beveik paskutinė, susiranda savo vietą - užimta. Paprašo sėdinčio žmogaus užleisti jos vietą, o tas sako "koks jums skirtumas kur sėdėti" blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LadyLina: 21 kovo 2014 - 09:02
QUOTE(LadyLina @ 2014 03 21, 09:01)
O klausykit, tos kurios skridot su pažymėtom vietom ar visi taip tvarkingai sėdi ten kur ir turi? Man pažystama pasakojo, kad įlipo į lėktuvą na jau beveik paskutinė, susiranda savo vietą - užimta. Paprašo sėdinčio žmogaus užleisti jos vietą, o tas sako "koks jums skirtumas kur sėdėti" blink.gif

Praeitą mėnesį 4 kartus skridau su Ryanair, visouse skrydžiuose visi susėdo tvarkingai į savo vietas. Tiesa, vieną kartą keliomis eilėmis prieš mus vyras buvo užėmęs ne savo vietą, tai stiuardesė, maloniai nusišypsojusi biggrin.gif , paprašė persėsti į savo vietą, jis neprieštaravo. Mano manymu, tos priskirtos vietos yra labai geras dalykas - niekas nebebėgioja, norėdamas užsiimti geresnes vietas, įlipai, susiradai savo vietą, atsisėdai ir skrendi be streso smile.gif .

Žinoma, čia parašiau tik apie skrydžius į Tenerifę per Bergamą ir atgal į Vilnių per Barseloną. Kaip būna su kitom populiariom kryptim, nežinau.
Atsakyti
QUOTE(LadyLina @ 2014 03 21, 10:01)

Visi sėdi savo vietose mirksiukas.gif Jei pataikot ant nesusipratėlio, parodote savo bilietą stiuardui ir viskas 4u.gif
Atsakyti
Ryanair kazkokia alia akcija paleide, jai perki si savaitgali ir keliauji nuo balandzio iki birzelio. Matau i Pafos po 149, bet nerand kur juos pirkt, nes kai suvedu datas geguze man meta normalias kainas. Negaliu nuorodos imest, nemoku per telefa blush2.gif gal yra peofu ryanair puslaptje, kurie man paaiskintu kas ir kaip cia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LadyLina @ 2014 03 21, 09:01)

Na, kitų neklausiau "ar savo vietose visi sėdit?", bet man buvo viskas ok. O atsitikus kaip tai pažįstamai, kreiptis reikia į stiuardus ir nekreipti dėmesio į tokius "koks jums skirtumas kur sėdėti" , nes jie turbūt neturi net supratimo, kur ta vieta žymima blush2.gif, kas yra elementari tvarka ir šoka į akis. O gal vietos savininkas 5 eurus susimokėjo už tą vietą, ot biggrin.gif
Man patiko tas vietų paskyrimas - sėdi laukimo salėj atsipūtęs arba maklinėji kur nori, nereikia eilėj bestovėti (nors 70-80% tikrai stovi vis dar g.gif, ir nebūtinai skrydis iš LT ), skrydžio registratoriai gaudo po visą salę "nesuskaičiuotų, nepažymėtų viščiukų" biggrin.gif
Atsakyti
Kaip ir rasiau anksciau, stovi tie, kurie nori rankini bagaza prie saves pasidet virs galvos. Jei jo nera ar jis telpa po kojom, ar jei neskubi ir yra noras ji pasiimti su visu bagazu, tada sedi ir varnas skaiciuoji. Nors tokiem ir be vietu bilietai tikdavo- gi be taves neisskris wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Linciaika @ 2014 03 21, 14:08)
Ryanair kazkokia alia akcija paleide, jai perki si savaitgali ir keliauji  nuo balandzio iki birzelio. Matau i Pafos po 149, bet nerand kur juos pirkt, nes kai suvedu datas geguze man meta normalias kainas.  Negaliu  nuorodos imest, nemoku per telefa blush2.gif  gal yra peofu ryanair puslaptje, kurie man paaiskintu kas ir kaip cia ax.gif

Sita akcija yra skrydziams is Stanstedo mirksiukas.gif
Atsakyti
sveiki,norejau paklausti kiek jums kainuoja uzsirezervuoti sedejimo vieta?stai siandien rezervavau skrydziui i Fuerteventura,man skaiciavo po10e arba 15e su daugiau vietos sedyne.nieko nesupratau?kiek zinau,paprasta sedejimo vieta kainuoja5e??? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti