Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR

QUOTE(Linciaika @ 2014 03 05, 23:06)
o kaip dabar pas juos su tom vietom, anksciau ju nebuvo, kur spejai ten gavai, o dabar?

apie vietas tikrai yra diskutuota, paskaitykite temą - viską sužinosite 4u.gif
Atsakyti
Pamačiau seną žinutę, kur klausė, ką daryt, jei ne tokį vardą suvedi. Tai gal kam pravers tokia informacija

Tai aš būdama labai žiopla, tetos vardą įvedžiau kaip įpratus - t.y. sutrumpintai, ir tik viską patvirtinus pamačiau klaidą. Tai po kelių minučių panikavimo ir skaičiavimo, kiek man kainuos keisti vardą, paskambinau į Kauno orouostą, o jie mane nukreipė Airijon, į Ryaniair biurą ar ką ten. Kai pagaliau prisiskambinau, paaiškinau situaciją ir tada padiktavau rezervacijos informacija ir naują vardą ir po kelių minučių gavau naują patvirtinimą su teisingu vardu assa.gif Tai tas pokalbis tikrai pigesnis buvo nei 400 litų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flo.: 06 kovo 2014 - 13:36
QUOTE(syri @ 2014 03 06, 09:17)
apie vietas tikrai yra diskutuota, paskaitykite temą  - viską sužinosite  4u.gif

aciu,perskaiciau...bet durnuma,skristume du suauge su kudikiu ir jai duos atskirai vietas, tai ne kas, nereikia man tu vietu ir salia lango sad.gif matyt reikia rezervuotis paapildomai....
Atsakyti
QUOTE(Linciaika @ 2014 03 06, 16:10)
aciu,perskaiciau...bet durnuma,skristume du suauge su kudikiu ir jai duos atskirai vietas, tai ne kas, nereikia man tu vietu ir salia lango sad.gif matyt reikia rezervuotis paapildomai....

visada, jei check in yra daroma kaip vieno pirkimo bilietai, būkite rami - gausite suaugę šalia.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2014 03 05, 17:42)
Per kiek laiko jie realiai grąžina pinigus? Pakeitė skrydžio laiką Paryžius/Vilnius iš 16.30val į 8.55val. Net nebežinau ką daryti. Su jais pasirinkome skristi būtent dėl itin patogaus skrydžio laiko, o dabar  doh.gif

Mums ta pati nesamone doh.gif mes skrisim tik rugsejo 26-29 dienom, pakeite ir i prieki ir atgal skrydzio laikus.. I prieki turejo buti 20 val, pakeite i 13 val, o atgal is 16.35 i 8.55
Atsakyti
QUOTE(egluciukas @ 2014 03 06, 18:07)
Mums ta pati nesamone  doh.gif  mes skrisim tik rugsejo 26-29 dienom, pakeite ir i prieki ir atgal skrydzio laikus.. I prieki turejo buti 20 val, pakeite i 13 val, o atgal is 16.35 i 8.55

Aš būčiau nesupykus, jei būtų pavėlinę, o dabar perkėlė į taip anksti doh.gif Specialiai rinkausi jų skrydį, nes laikas labai tiko. Ėt, nesiseka mum šįmet su skrydžiais. Iš pradžių Air Lituanica apkeitė laiką. Dabar šitie. Ko dar laukt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2014 03 05, 17:42)
Per kiek laiko jie realiai grąžina pinigus? Pakeitė skrydžio laiką Paryžius/Vilnius iš 16.30val į 8.55val. Net nebežinau ką daryti. Su jais pasirinkome skristi būtent dėl itin patogaus skrydžio laiko, o dabar  doh.gif

RyanAir negražina pinigų. Tik gali atšaukt už 350lt savo bilietą. Bet tai daryti yra tiesiog nelogiška biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tedo.lt @ 2014 03 07, 11:43)
RyanAir negražina pinigų. Tik gali atšaukt už 350lt savo bilietą. Bet tai daryti yra tiesiog nelogiška biggrin.gif

Bet pas juos parašyta, kadangi laikas pakeistas daugiau nei 3 val, aš galiu nebeskristi ir susigrąžinti savo pinigus. Buvo du pasirinkimai - viena spatvirinti, kad sutinku, o kitas pildyti fomrą, kad nebeskrisiu ir noriu grąžinimo.
Atsakyti
Bet cia masiskai laikus matyt keite. nors mes bilietu dar neturim, laukiu kainu, bet musu dienos skrudzio laikas buvo vienas,o dabar paankstintas...
Atsakyti
Laba. Kai pirkau bilieta, padariau klaida dukros pavarde rasydama. Vietoj -yte, galute parasiau savo, -iene. Kai pamaciau, net karsta paliko sad.gif Kazi bus bedu? Nebegaliu keisti, nes pastebejau tik kai check in padariau doh.gif
Bet radau tokia info: Vardo ar pavardės pirmosios 3 raidės privalo būti teisingos. Jei suklydote ir vieną iš pirmųjų raidžių parašėte neteisingai, reikės atlikti keleivio vardo ar pavardės keitimą už atitinkamą mokestį (jei dar neatlikta registracija į skrydį). Jei smulkią klaidą padarėte kitose raidėse, nieko baisaus.
Tikiuosi cia tiesa ir viskas bus OK. Gal kam buvo tokia situacija?
Atsakyti
Hmmm..ar gali buti tas numeris booking -tai 6 raides?Jei bandau daryti chek-in,irasau ta "numeri",tai nieko dar neina padaryti,ar cia dar neleidzia padaryti chek-in?(iki skrydzio 15d)
Atsakyti
Sveiki smile.gif

As tikriausiai jau su igrisusiu klausimu , bet... Ar viskas ok su UK Visa Debit kortele? Nes anksčiau lyg ir buvo sąraše kortelių, o dabar nebematau. Ir gal žinot kaip ten su pinigų nuskaitymu, jeigu skrydis pvz kita diena po pirkimo? Nebus taip, kad nenuskaiciuos pinigų ir baigsis kelionė neprasidejus? smile.gif dėkui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nevaeH: 13 kovo 2014 - 15:48