Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR

QUOTE(giedryte1 @ 2014 02 22, 18:07)
doh.gif  as nesiskundziu, tik paklausiau gal yra kam buve , bilietus pirkom pirmakarta , kita syki aisku jau zinosim , tai dabar yra kaip yra tik pasiklausiau gal yra kas susidure ir kaip elgesi sioj situacijoj  4u.gif

pradžioj ir esu pirkusi per tarpininkus, kol pati su visų patarimais, neišmokau. Bet tarpininkas pokalbio eigoje tikrina kainas, mane informavo apie jas ir tik tada vedžiau pinigus nusiųsdama print screeną apie pervestus pinigus, tai už pusvalandžio jau turėdavau bilietus. Skant, viskas pirkimas vyksta on line.
O tai kai kiti tarpininkai sugeba nettik po savaitės duoti atsakymą, tai ką čia žmogus su jais gali pigiau nusipirkti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo syri: 23 vasario 2014 - 20:27
Rupi del bagazo:

1 CABIN BAG maximum size 55 x 40 x 20 cms 10kgs Plus 1 small bag up to 35 x 20 x 20 cms

Kaip tas small bag, matuoja ar ne? Pas mane 25x25cm rankine plokscia - 5cm plocio. Ar bandyt su tokia eiti, ar ne g.gif . Ja kur nors kisa? Gal galima siek tiek virsu uzlenkt, ar ne?

Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2014 02 25, 12:35)
Rupi del bagazo:

1 CABIN BAG maximum size 55 x 40 x 20 cms 10kgs  Plus 1 small bag up to 35 x 20 x 20 cms

Kaip tas small bag, matuoja ar ne? Pas mane 25x25cm rankine plokscia - 5cm plocio. Ar bandyt su tokia eiti, ar ne  g.gif . Ja kur nors kisa? Gal galima siek tiek virsu uzlenkt, ar ne?

matuoklaii mažajai yra. Norės matuos, norės - ne. Tai pasiimkite maximos maišiuką ir jei kas - sukiškite sulankstydama ta rankinę į maišelį ir viskas bus gerai.
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2014 02 25, 13:55)
matuoklaii mažajai yra. Norės matuos, norės - ne. Tai pasiimkite maximos maišiuką ir jei kas - sukiškite sulankstydama ta rankinę į maišelį ir viskas bus gerai.

aisku. Skriaudzia.. Kokia cia gali buti rankine tokiu ismatavimu, taip ir sakytu, kad galima tureti pinigine... biggrin.gif
Atsakyti
Matuokliai yra, į tokius tilpo (sulenkus) nedidelė pusiau pridėta kuprinė. Nėra tie išmatavimai maži, čia juk rankinukui skirta arba kokiai bonkai iš oro uosto pardės nusinešt.

Atsakyti
Sveikos,

Pirma karta skrisim su ryanairu
blush2.gif tai noriu paklaust gal zinot ar nebuna taip, kad nakti jie nuleidzia bilietu kaina? Vakar vakare buvo vienokia, siryt anksti ryte nukritusi, dabar ziuriu vel pakilo I pradine wink.gif
Ir dar, iskart pirksiu vietas lektuve, bet nematau priority boardingo pasirinkimo. A dbr priority negalima isigyt? Ar turint rezervuotas vietas jis nereikalingas?
Atsakyti
QUOTE(SweetTalk @ 2014 02 25, 18:19)
Sveikos,

Pirma karta skrisim su ryanairu
blush2.gif tai noriu paklaust gal zinot ar nebuna taip, kad nakti jie nuleidzia bilietu kaina? Vakar vakare buvo vienokia, siryt anksti ryte nukritusi, dabar ziuriu vel pakilo I pradine wink.gif

aš gal 3 savaites žiūrėjau bilietus ir nepastebėjau tokios tendencijos. Šį rytą dar po 5 val. ryto žiūrėjau ir nieko gero nemačiau biggrin.gif . O žiūrint kada skrydis. Pagal mano praktiką geros kainos būna 6-5 savaites prieš skrydį. Bet mano kryptis visada tik viena, gal kitur kitokios tendencijos.
Dar šiandien pirkau bilietus, bet tikrai dėl priority neatkreipiau dėmesio, ar toks bėra dar.
Atsakyti
Jei pirksit vietas, automatiškai gausit ir priority, bent jau tų brangesnių vietų (prieky, gale, prie avarinių) atveju tai tikrai
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2014 02 25, 20:25)
aš gal 3 savaites žiūrėjau bilietus ir nepastebėjau tokios tendencijos. Šį rytą dar po 5 val. ryto žiūrėjau ir nieko gero nemačiau  biggrin.gif . O žiūrint kada skrydis. Pagal mano praktiką geros kainos būna 6-5 savaites prieš skrydį. Bet mano kryptis visada tik viena, gal kitur kitokios tendencijos.
Dar šiandien pirkau bilietus, bet tikrai dėl priority neatkreipiau dėmesio, ar toks bėra dar.

As ziurejau Vilnius- Barselona kovui wink.gif vakar 145lt, siryt 121lt, popiet vel 145lt wink.gif o del vietu - skrisim su kudikiu, tai tu brangesniu neleidzia pasirinkt sad.gif
O ju siulomus draudimus verta pirkt?
Atsakyti
QUOTE(SweetTalk @ 2014 02 25, 21:50)
As ziurejau Vilnius- Barselona kovui wink.gif vakar 145lt, siryt 121lt, popiet vel 145lt wink.gif o del vietu - skrisim su kudikiu, tai tu brangesniu neleidzia pasirinkt sad.gif

Aš draudimo nepirkčiau, gi skrendat tiesiogiai, nors čia kiekvienas pagal save sprendžia. Net nežinau nuo ko tie draudimai konkrečiai ten būna blush2.gif . Turbūt koks bagažas, gal vėlavimas, gal sveikatos g.gif Kas nors tiksliau atsakys 4u.gif
O kaina pagal manė tai normali smile.gif
Atsakyti
Dėl Priority, mano nuomonė: nepirkau ir nepirksiu schmoll.gif 1. Į lėktuvą šiaip ar taip, spėsi, be tavęs neišskris. 2. Jei keliaujat su mažais vaikais, juo labiau, nes geriau mažiems lakstyti po erdvią salę, nei pusvalandį sėdėt lėktuve doh.gif Taigi, tikrai neverta pirkti tų pirmenybių.
Atsakyti
QUOTE(Travel! @ 2014 02 26, 15:57)
Dėl Priority, mano nuomonė: nepirkau ir nepirksiu  schmoll.gif  1. Į lėktuvą šiaip ar taip, spėsi, be tavęs neišskris. 2. Jei keliaujat su mažais vaikais, juo labiau, nes geriau mažiems lakstyti po erdvią salę, nei pusvalandį sėdėt lėktuve  doh.gif  Taigi, tikrai neverta pirkti tų pirmenybių.

Lėktuvas be taves išskris biggrin.gif Tikrai nelauks smile.gif
Papildyta:
QUOTE(SweetTalk @ 2014 02 25, 22:50)

Neverta pirkti jų siūlomo draudimo. Nueikite į ligonių kasas ir gausite nemokamą draudimą EU sajungoje. Jų siūlomas draudimas NEPRIVALOMAS ir kompanija tik nori, kad tu įsigytum draudimą. Keliauju gan daug ir įvairiomis kryptimis, tikrai nepirk smile.gif
Atsakyti