Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR

QUOTE(Aganju @ 2014 02 06, 09:48)
Laba diena. o aš noriu paklausti, kaip manote, ar rankiniame bagaže galima vežti  virbalus?

ar jus matote virbalus draudziamu daiktu sarase? nors aisku prisikabint galetu prie bet ko.

https://www.kaunas-a...arasas_2014.pdf
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forgete: 06 vasario 2014 - 09:50
QUOTE(Aganju @ 2014 02 06, 09:48)
Laba diena. o aš noriu paklausti, kaip manote, ar rankiniame bagaže galima vežti  virbalus?

Nerizikuočiau aš.

Sakykit ar galima 4 metų vaikui imti ryanairu vežimėlį? mes imam vieną paprastą bagažą.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2014 02 06, 09:49)
ar jus matote virbalus draudziamu daiktu sarase? nors aisku prisikabint galetu prie bet ko.

Dėkui. Bet virbalus gali priskirti prie "daiktų aštriais galais"

QUOTE(kuuzia @ 2014 02 06, 09:54)
Nerizikuočiau aš.

baisu rizikuot, mezginio tikrai neišmesčiau...
Atsakyti
Laba,

Kiek žinau nuo sausio ryanair'as visokių naujovių padarė, gal žinot kaip su vardo/pavardės keitimu?

Pirkau pažįstamui bilietus, pasirodo jis ne Raimis o Raimundas blush2.gif biggrin.gif Dabar kažkaip reikia išspręst šią bėda
Atsakyti
QUOTE(Vilmuutee @ 2014 02 09, 12:54)
Laba,

Kiek žinau nuo sausio ryanair'as visokių naujovių padarė, gal žinot kaip su vardo/pavardės keitimu?

Pirkau pažįstamui bilietus, pasirodo jis ne Raimis o Raimundas  blush2.gif  biggrin.gif Dabar kažkaip reikia išspręst šią bėda

o ką psl. rašo?

Papildyta:
aš tai va ką matau

Name Change

Name change fees are charged per passenger/per booking, please see our Table of Fees for details.

Name changes can be made up to 4 hours prior to the scheduled flight departure time either online (unless you have already checked in online*) or via a Ryanair reservation centre (subject to opening hours).
Any name change made to a flight reservation must be for that individual passenger's complete flight itinerary.

Name Change Fee - Per Passenger €110 / £110 (Purchased during initial flight booking on http://www.ryanair.com/) jei per kitur €160 / £160

anksčiau būdavo iki 3 raidžių suklydimas galimas,bet čia iš raimio į raimundą,tai jau visas vardas...teks mokėti 110 eur ar svarų už pakeitimą, arba pirkti naują bilietą, jei pigesnis nei 110. ir kitą kart būt atidesnei rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 09 vasario 2014 - 15:22
Vilmuutee, bandyk, gal dar leidzia varda taisyti. Lyg tokia naujove bande integruot, kur klaidas varde/pavardej galesi per kazkuri laika istaisyt, bet ar ji jau veikia, nepasakysiu. Skambinciau i kauna ir gal nemokamai pades. Nes klaida tokia ne klaida.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo whitey: 09 vasario 2014 - 17:36
Del rankinio bagazo dydzio.
Nusipirkau lagamineli, is sportdirect.com, matmenys 58/39/19 vat vietoj tu leistinu 55 yra 58 cm sad.gif matavau, tiek ir yra su visais ratukais.
Ar tai labai blogai? Ar yra tikimybe, kad gali kliut dydis, nors svorio limito nevirsyciau?
Atsakyti
QUOTE(uogauogele @ 2014 02 14, 14:16)
Nusipirkau lagamineli, is sportdirect.com, matmenys 58/39/19  vat vietoj tu leistinu 55 yra 58 cm sad.gif  matavau, tiek ir yra su visais ratukais.
Ar tai labai blogai? Ar yra tikimybe, kad gali kliut dydis, nors svorio limito nevirsyciau?

gali neuzkliuti, bet gali ir uzkliuti. Buvo cia atveju kai del poros cm teko moketi.
Atsakyti
QUOTE(uogauogele @ 2014 02 14, 15:16)
Nusipirkau lagamineli, is sportdirect.com, matmenys 58/39/19  vat vietoj tu leistinu 55 yra 58 cm sad.gif  matavau, tiek ir yra su visais ratukais.

As kai paskutini kart skridau su ryanair irgi labai bijojau del savo lagamino, nes maniskio buvo 22 cm vietoj 20 cm. Bet kad jis kuo puikiausiai tilpo i remus ir dar net buvo po kelis cm vietos. Remai manau yra didesni nei leistini ismatavimai
Atsakyti
QUOTE(volkiene @ 2014 02 14, 15:25)
As kai paskutini kart skridau su ryanair irgi labai bijojau del savo lagamino, nes maniskio buvo 22 cm vietoj 20 cm. Bet kad jis kuo puikiausiai tilpo i remus ir dar net buvo po kelis cm vietos. Remai manau yra didesni nei leistini ismatavimai

i ploti laisvesni, bet i auksti tai man rodos nelabai.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2014 02 14, 16:29)
i ploti laisvesni, bet i auksti tai man rodos nelabai.

Del aukscio negaliu nieko sakyt, nes mano abu is aukscio pagal reikalavimus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(volkiene @ 2014 02 14, 15:32)
Del aukscio negaliu nieko sakyt, nes mano abu is aukscio pagal reikalavimus  ax.gif

as nesu gyvai maciusi to daikto, i kuri reiktu det lagamina, matavimui. bet kiek googles pagalba maciau, tai ta lagamina ikeli i tuos remus ir viskas. tai gal ir yra svarbiausia, kad storis plotis tilptu, o to aukscio kiek jau ten liks islindes tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uogauogele: 14 vasario 2014 - 16:03